Jump to content

Caut service curatare/reparatii turbine

vw golf 2001
 Share

Postare recomandată

De 2 saptamani caut de innebunesc un service care sa fie in stare sa-mi curete si mie turbina. Pe google gasesti vreo 3 site-uri diferite care de fapt sunt unul si acelas service incompetent (undeva in militari este localizat) care nu este in stare sa dea jos o turbina de Golf 5 2.0 TDI 4motion pe motivul ca e 4 motion. Nu mai stiu ce sa mai fac, am gasit in 2 locuri unde imi pot curata turbina dar sa vin cu ea (adica sa gasesc undeva s-o dau jos si sa ma duc cu ea in brate). Cipos nu ma poate ajuta pentru ca nu o poate da nici el jos. Daca stie cineva unde pot duce masina sa-mi spuna si mie si ii sunt recunoscator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ia ghici? Pentru ca acolo imi vor schimba din start turbina + ca nu mai vorbesc de costuri.

Link către comentariu

Aici pe forum exista CIPOS. Te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sigur te ajuta. Pentru referinte despre el, vezi la Anunturi - FeedBack. Bafta

Link către comentariu

Daca citeai bine ce am scris in primul post vedeai ca Cipos nu ma poate ajuta. Deci am vorbit cu el.

Link către comentariu

Incearca la MDC Service sunt buni pe masinile din gama VAG. 0731.838.741 Cristi Pavel. Da un telefon si vezi poate ai noroc.

Multa bafta.

Modificat de catalin_1967
Link către comentariu

Sa ne tii la curent cit a costat curatarea turbinei.

Link către comentariu

Acum am vazut postul.. o sa sun, oricum ca si preturi pentru un golf 5 normal (fara 4motion) costa in jur de 3 mil demontare-montare turbina si 3 mil curatare. La mine nu stiu cat o sa coste pentru ca se da mai greu jos turbina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!