Jump to content

golf 4, FSI, 1.6

pusttiu

Postare recomandată

golf 4, 2002, 1.6 FSI , tip motor BAD de 81kw. (benzinar)

5 trepte manual, jante BBS de 15'' ( caut acum altele de 16'' inca ns ce marca si ce model)

masina e adusa in romania din august 2008, tuning pe ea facut din 2005 in austria.

suspensie sport

spoiler fata sport,

uitasem de triple spate ca de golf 5 dar cu becuri.

spoiler spate sport, praguri din alea de fibra etc.etc

toba dubla sport,

eleron spate ,

geamuri unele ionizate, unul cu folie( cred ca a fost schimbat)

oglinzi din alea mici sport. heliomate cea de la sofer ,incalzite ambele, cea din dreapta a fost sparta.

chei briceag, alarma , inchidere centralizata,

8 airbaguri, klimatronic,

scaune incalzite, proiectoare,

capota tunata( mijlocul din fibra de carbon cu priza de aer) (nu prea e practica cind ploua ca intra apa direct in motor)

masina a avut 4 neoane (acum doar suportii si butoanele din care se aprindeau)

leduri in bord (in prizele de aer de la caldura si clima)

in loc de presuri in fata am placi de aluminiu taiate ca si presurile.

audio: un cd-mp3 4*25w cu difuzoare in fata JVC(schimbate ca acum nu mai au acea masca in care sunt puse difuzoarele de firma)

poze cind o aduc acasa :) acu e in service la schimabat distributie, pompa apa, filtru ulei+ulei, antigel, senzor g83 temperatura, inlocuit 2furtune care erau fisurate pe sistemul de racire a motorului si daca e nevoie termostatul)

dar

Link către comentariu

Sal !

Felicitari pt achizitie !!! :)

Cand iese de la revizie sa treci cu ea pe la intalniri, sa o vad si eu...poate ma faci si pe mine o tura sa fac si eu o comparatie cu a mea ca sunt foste gemene de fabrica.

Sa ai grija sa-i bagi benzina de la 98 in SUS, ca e f sensibila.

Drive fast & safe !!!

Link către comentariu

golf 4, 2002, 1.6 FSI , tip motor BAD de 81kw. (benzinar) negru

5 trepte manual, jante BBS de 15'' ( caut acum altele de 16'' inca ns ce marca si ce model)

masina e adusa in romania din august 2008, tuning pe ea facut din 2005 in austria.

suspensie sport

spoiler fata sport,

uitasem de triple spate ca de golf 5 dar cu becuri.

spoiler spate sport, praguri din alea de fibra etc.etc

toba dubla sport,

eleron spate ,

geamuri unele ionizate, unul cu folie( cred ca a fost schimbat)

oglinzi din alea mici sport. heliomate cea de la sofer ,incalzite ambele, cea din dreapta a fost sparta.

chei briceag, alarma , inchidere centralizata,

8 airbaguri, klimatronic,

scaune incalzite, proiectoare,

capota tunata( mijlocul din fibra de carbon cu priza de aer) (nu prea e practica cind ploua ca intra apa direct in motor)

masina a avut 4 neoane (acum doar suportii si butoanele din care se aprindeau)

leduri in bord (in prizele de aer de la caldura si clima)

in loc de presuri in fata am placi de aluminiu taiate ca si presurile.

audio: un cd-mp3 4*25w cu difuzoare in fata JVC(schimbate ca acum nu mai au acea masca in care sunt puse difuzoarele de firma)

poze cind o aduc acasa :) acu e in service la schimabat distributie, pompa apa, filtru ulei+ulei, antigel, senzor g83 temperatura, inlocuit 2furtune care erau fisurate pe sistemul de racire a motorului si daca e nevoie termostatul)

dar e ultima data cind merg la service . nu imi pot citi km reali masina are pe bord 110mii. mi-am facut deja mufa obd2+diagnoza+kit de vag-com 311.2 parca +laptop ca sa nu mai merg la altii sa astept

pretul de achizitie a fost de 6250euro ( e zgariat acu o cheie de jur imprejur pe toata masina) +250euro transportul de la valcea pina in iasi.

probleme ? de a 2zi dupa ce am cumparato am fiert motorul : 5service-uri 5 pareri diferite. de asta mi-am si facut eu kitu de diagnoza, am pierdut antigelul tot din ea, am mers 1luna cu apa de la robinet +schimbat cu manutza mea senzori , garnituri etc. etc.

ganduri de viitor : spolerul l-am atins intr-o bordura si l-am spart sper sa il repat.

am vb deja de folie ca sa ii pun pe zgarieturi : rosu pe capota si cupola si un tribal ceva pe portiere unde e zgariata tot rosu (de vopsit mi-au cerut 1000euro pt tot exteriorul)

jante de 16'' +cauciucuri noi

sa ii pun un amp ca am prin balcon si un tun de bass facute de mine ambele (ca tot eu mi-am facut si diagnoza)

sa ii pun neoanele la locul lor albastre .

am luat deja leduri din alea albastre faine sa ii pun in loc de pozitii (o bara de aia cu rezistente smd pe ele la 12v alimentate)

vreau sa ii pun inca 2difuri in portierele din spate ca nu are si ns daca ar fi trebuit sa aiba din fabrica (difurile le am deja)

sa spal interiorul tot si sa ii cumpar huse si manseta de aia la schimbator ca asta e roasa.

cu stima,

pusttiu

d c e pusa de 2 ori ? ca eu am dat doar o data...

pls un moderator sa stearga unul din topic-uri... care crede el de cuviinta, ca eu ns cum sa il sterg.

Link către comentariu

daca vrei sa o vopsesti...varmiu e vopsitor, are service cu cuptor si sigur iti face un pret mult mai bun

e profesor, a lucrat la AUTOKLASS multi ani

mergem odata dupa o intalnire sa o vada, daca vrei.....

Link către comentariu

azi am luat masina, am avut noroc ca nu era si termostatul defect ca ma costa iar 3-4mil,,,,dar e mai nasol :icon_thumright: un rulmet pe fata e varza, face un zgomot naspa de tot. manopera +rulmet -3bul :((

astept sa vina lichidarea sa il schimb,

si mai naspa e ca si discurile de frana si placutele sunt la pamant pt schimbat fata 12bul :P( tre sa mai muncesc iar o ;luna dejaba.

poze miine sper sa pun.

Link către comentariu

Esti cam ghinionist la masinuta asta...bine ai luat-o si f ieftin !!!

Oricum merita e o masina sport f fiabila, o sa vezi ca daca schimbi ceva gata....nu prea se mai strica.

Vezi ca daca e rulmentul uruie in mers, iar daca acum e doar unul si il schimbi cat de curand o sa cada si celalalt, deci e recomandat sa schimbi ambii rulmenti.

Bafta multa si fara probleme !!!

Link către comentariu
si mai naspa e ca si discurile de frana si placutele sunt la pamant pt schimbat fata 12bul :)( tre sa mai muncesc iar o ;luna dejaba.

12 mil....nu e cam mult????? max 5-6 mil unele bune...ceva gen brembo max(sau zimmerman...nush exact cum se scrie) cu ferodo ds2500

Link către comentariu

dsc00150ui6.th.jpgthpix.gif

dsc00156hf5.th.jpgthpix.gif

dsc00153gc0.th.jpgthpix.gif

cu pozele cam asta e masina.

legat de preturi ns ce sa zic . omu a zis ca un disc de farna este 2bul si placutele +manopera a calculat 12mil . acu pls un link sa vad si eu alte preturi .

cu stima,

pusttiu

Modificat de pusttiu
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai putine evenimente... evacuarea se vede bine+ fata si evacuare... stopurile nu prea arata bine

Link către comentariu

Sa te poarte in sigurantza !.sincer, la banii pe kre i-ai platit pe ea, chiar te ashteptai sa nu mai bagi ???

Link către comentariu

dsc00150wc4.th.jpgthpix.gif

poze cu interiorul inca nu am,

cel care a avuto era fumator si tavanul e negru :P si mai avea si un caine. am umplut aspiratorul de par :)

ns dc a disparut prima poza.

Link către comentariu
  • 1 month later...

am schimabat la el : distributie, pompa apa, filtru ulei, ulei motor, senzor g62 ala de pe radiator, antigel g12,

apoi 2 rulmenti fata si nu mai huruie. din pacate atunci cind au pus amortizoarele fata nu au mai putut pune la fel si arcurile cum au fost (cei de la service zic ca ns ce flanse au fost puse invers iar acum masina e cu 2-3cm mai inalta ) pe o parte a fost mai bn azi la rar ca a putut sa o bage ala pe rampa ca altfel nu incapea.

- de schimabt : discuri frana fata (inca ns ce model sa aleg)

placute fata (ns ce sa aleg)

vreau sa vopsesc etrierele rosii ca o sa cumpar jante de 17 in 5spite negre :)

din pacate : la rar mi-a dat cu revenire,,,cica scapa toba si nu tine frana de miina :lol:( , uneori in romania e bn sa dai spaga. nu am dat nik azi dar miine dau sa nu mai stau pe drumuri.

Link către comentariu

sal!

Frumos 1,6 FSI, si eu am tot golf 4 1,6 FSI. Poate imi dai un PM cu total de plata sa stiu la ce sa ma astept!! Fara evenimente rutiere!!! Ciao!

Pune si tu niste poze de la motor! :D

Link către comentariu

gata,

am si eu nr definitive, bn preferentiale :))

toata cheltuiala :cu nr, rar, itp, spaga, taxa de prima inamtriculare ,impozit, alte taxe la tradus, la primarie si asigurare pe un an +rovineta - 2000lei. (aici intra si 120lei benzina top 100 ---din pacate nu cred ca m-a ajutat prea mult )

sper sa rezolv si problema care o am acum cu ESP dezactivat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!