Jump to content

deflectoare de vant pentru geamurile usilor

saboteur
 Share

Postare recomandată

O intrebare pentru cei care folosesc deflectoare: apar zgomote suplimentare (aerodinamice, de exemplu) in habitaclu? Ca daca apar, mai bine ma lipsesc.

Cheers!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Moog

8

• sb_30_rga

7

• martini

6

• CrisH

6

Top Posters In This Topic

daca te referi la fluieratul ala care aparea la dacie cand puneai portbagajul sus, atunci nu. daca le montezi corect nu ar trebui sa fie nicio problema. la mine cel putin nu am sesizat vreo diferenta.

Link către comentariu

Am avut montate la geamurile fata, sant ok in oras dar cand mergeam cu cel putin 80-90km/h vajaiau destul de urat. Normal deoarece modifica curgerea aerulului pe langa masina, opunand rezistenta. La inceput am crezut ca-i zgomot de rulare de la cauciucuri ...abia cand le-am dat jos am realizat cata liniste am in masina.

Link către comentariu

Atunci nu mai pun! Eram tentat sa montez, tot am intrebat pe unul si pe altul dar majoritatea mi-au zis ce apar zgomote.

Link către comentariu

Da domnilor asta am uitat sa mentionez, intr-adevar apare un suierat care, daca te deranjeaza la fel ca unii greierasi din interiorul masinii, atunci mai bine fara. Mai mult daca mergi pe un drum pietruit si nu stau bine in cleme scartaie de mama focului, iar la inchiderea geamului parca freaca cineva cu creta pe tabla si se inchid mai greu. O bulina rosie totusi .....pentru care mi-am montat si eu la fosta Fabie a fost senzatia de aer curat chiar pe timp de ploaie, lasand geamul 3-4 cm deschis, nimic nu se compara cu asta sau cu aerul care intra cu viteza atunci cand e cald, iar tu esti protejat de deflector. Salut!

Link către comentariu

• 1 year later...

ma bate un gand sa-mi montez si eu paravanturi

nu s-a mai schimbat nimic din 2008?

Link către comentariu

Am comandat eu pt Octavia 1 toate 4 HEKO parca.

Au venit azi, nu am apucat sa le montez.

Cost 138RON ramburs cu posta romana...

Nu ma intreba unde am comandat ca am uitat:))

Am sapat saptamina trecuta pe o caruta de site-uri...

Pt detalii , pe mail...si-ti trimit si mailul de la cei care am comandat.

Link către comentariu

eu le am pe masina originale, puse de fabrica, nu vajaie, nu suna, dar ideea e saboteur daca ai clima, nu are rost sa dai banii pe degeaba, oricum nu deschizi geamul, mai bine cumpara ceva util masinii , la banii aia poti lua 2 bielete antiruliu, care oricum iti sunt varza.....

Link către comentariu

Saboteur a vrut paravanturi acum 2 ani ... dar oricum interesanta sugestia de a cheltui banii ... :blink:

Link către comentariu

Si eu am montat paravanturi, am facut acest pas doar pentru ca masina imi sta parcata in firma toata ziua la soare si nu puteam lasa linistit geamurile deschise pentru aerare. Acum e mai bine, nu te urci in cuptorul de paine. La viteze mai mari de 100km/h sun zgomotoase putin, dar cine le mai baga in seama.

Clima nu e recomandat a fi folosita atunci cand in masina e si un bebel.

Link către comentariu

Ai luat tot de la HEKO?

Clemele cum le-ati montat? In partea de sus cu partea de agatare(are o "gheara") spre plastic?

Nu mai sint ca pe vremuri...erau mult mai mari nu simteai vintul decit de pe la 90-100 incolo...

Oricum sint mai bune decit nimic...

Asta cu lasatul geamului intredeschis e unul din motive forte ;)

Clima merge daca o dai la "picioare" si ventilatorul spre minim...asta cind ai unul mic in "cosulet"...

Oricum o gura de aer fara clima e buna mai ales daca vrei sa mergi "la consum" :)

Link către comentariu

as avea cateva intrebari legate de montare inainte de a face o comanda :

1. cand le cumperi iti dau si instructiuni de montare?

2. se prind cu gheara?

3. nu incurca geamul cand se inchide?

4. intra apa inauntru pana se modeleaza chederu?

5. le pot monta eu sau trebuie sa ma prezint la vre-un service?

merci!

Link către comentariu

Eu de aici am luat:

http://www.husecapota-paravanturi.ro/?168,...an-(fata-spate)

1. Au ceva instrunctiuni, mai putin unde dracu pui clemele :ceuameni:

2. nop...simplu asezat, o bucatica de dublu adeziv si niste cleme de presare...

3. se pare ca nu...

4. nu are cum

5. da, eventual te dotezi si cu ceva banda dublu adeziva in plus fata de ce au pus ei...asta e optional...

Cu placere :hainoroc:

Link către comentariu

sunt inchise la culoare, un maro transparent inchis (ceva de genul) ca si un pozele de pe linkul postat mai sus.

Link către comentariu

sunt inchise la culoare, un maro transparent inchis (ceva de genul) ca si un pozele de pe linkul postat mai sus.

De pe asta?

Link către comentariu

ai platit si transportul sau il suporta ei?

cat a costat per total?

Link către comentariu

multumesc

daca ai avea si cateva poze sa vad cum arata detaliat si per ansamblu ...

as fi si mai hotarat sa-mi achizitionez si eu un set

Link către comentariu

Sa vad cind am timp...sa le montez... :Driver: si pt poze...

Am pus numai unul la sofer.

Arata exact ca in pozele de pe site...

Link către comentariu

eu le am pe masina originale, puse de fabrica, nu vajaie, nu suna, dar ideea e saboteur daca ai clima, nu are rost sa dai banii pe degeaba, oricum nu deschizi geamul, mai bine cumpara ceva util masinii , la banii aia poti lua 2 bielete antiruliu, care oricum iti sunt varza.....

Dar de unde stii tu cum sunt bieletele, m-ai cautat de ele? :(

Sunt in stare buna, nu bat, si mai am un set de schimb in garaj.

Vroiam aparatori cu toate ca am clima, pt ca (fumatorii stieeee!) daca fumezi cu geamurile inchise poti sa ai clima climelor, tot e fum in masina.

Pe cand daca deschizi 2 cm geamul cand fumezi, nu stiu prin ce miracol aerodinamic tot fumul e tras afara (in mers)

Nasol cand ploua insa, pt ca toata apa iti curge pe butoanele de geamuri electrice si inchidere.

Modificat de saboteur
Link către comentariu

• 3 weeks later...

si cu deflectoare de vant, tot o sa-ti stinga tigara, mai bine de banii aia, iti cumperi 4-5 cartuse de tigari, mai bune ca deflectoarele de vant.... parerea mea..... :biggrin:

Link către comentariu

Am ajuns la concluzia ca trebuie sa le modific...cind voi avea ceva timp...

Ma enerveaza faptul ca se baga intre geam si cheder...mai degraba erau lipite cum gasisem pt Cielo...chiar daca atunci cind trebuiau inlocuite din cauza vreunei mingi ratacite te apuca greata la dat jos lipiciul...

Cel putin in partea de jos mai trebuie "polizate", subtiate mai mult sa nu agate in geam...

Si pus ceva mai mult dublu adeziv pe capete...

Pacat de bani sint cam dezamagit de ele...aaa enervat iar ca sint al dracu de mici comparativ cu "old style" de pe vremea Daciilor sau chiar in comparatie cu ce am mai avut pina acum ...

Trebuie gasita alta firma...(Heko)

PS: cu niste deflectoare bune poti merge cu geamul deschis la maxim f bine pina pe la 80-90km/h...

Daca lesi numai 2-3cm ploaia nu are ce cauta in masina...am mers la drum lung cu ele asa...

Fumul iese pe baza efectului Venturi...ca la pistolul de vopsit...mai ales daca nu sint inchise clapetele de la prizele de aer...

Modificat de Moog
Link către comentariu

• 3 months later...

@Moog deci agata in geam? tu ai geam electric,nu se simte ca se chinuie sa inchida? eu am vazut pe un site (auto accesorii) dar nu precizeaza nimic de adeziv,pur si simplu se baga in locasul ala si la nevoie bagi acele cleme...

singura problema ar fi cu geamul...daca il chinuie,daca il forteaza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!