Jump to content

vw touareg 2007

mihu1986

Postare recomandată

foarte frumoasa...niste detalii?motor/nivel de echipare/istoric?

sper sa nu te superi dar... :icon_thumright: :Driver: :wub: nu prea imi plac jantele..

P.S pacat ca nu i-ai pus si ornamentele alea cromate de pe plafon (stil variant)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Mersi pt apreciere si la faza cu jantele mie imi plac f mult cele negre,am mai avut la ce am mai condus,am eu niste pitici:)pai ca echipare e varianta mountain,cu cutie manuala.ca optionale:pachet crom exterior,senzori de parcare(ca e mare),xenoane,scaune incalzite fata-spate,sistem audio,reductor,perdele geamuri laterale si cam atat parca:)am pus ulterior praguri pt ca maica-mea e mica de inaltime si am zis s-o ajut:)si jantele astea de 19' de la wolfrace cu roti de 275.le-am schimbat pt ca le aveam pe cele standard cum mai sunt alte cateva mii de touareguri:)

Link către comentariu

Interesant, dar in niciun caz nu este un topic despre masina mea, constituit corect.

Fara suparare dar sa creezi un topic pe vwforum si sa postezi o poza facuta cu telefonul in care apare un profil de Touareg.... :frigbaitata:

Nu vreau sa par rautacios dar cred ca ar fi o idee buna sa faci cateva poze mai clare, in care sa apara si interiorul + detalii exterioare si interioare.. :huh:

P.S. Ca sa raman consecvent in abordare: jante poate sunt frumoase dar sunt anti-Touareg :blink:

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
Interesant, dar in niciun caz nu este un topic despre masina mea, constituit corect.

Fara suparare dar sa creezi un topic pe vwforum si sa postezi o poza facuta cu telefonul in care apare un profil de Touareg.... :P

Nu vreau sa par rautacios dar cred ca ar fi o idee buna sa faci cateva poze mai clare, in care sa apara si interiorul + detalii exterioare si interioare.. :(

P.S. Ca sa raman consecvent in abordare: jante poate sunt frumoase dar sunt anti-Touareg ;)

am vrut doar sa ma prezint cu ocazia asta,nu am stat s-o pozez,ma gandesc ca sunt si intalniri ale fanilor si acolo se pot admira masinile pe viu cat vor ochisorii nostri.m-a amuzat faza cu anti-touareg,chiar nu stiam ca exista si asa ceva:)mi-am luat jantele dupa ce le-am vazut la un prieten pe ml si i-am zis si lui ca-s jante anti-ml.oricum tare:)o sa incerc sa-mi revin si probabil o sa ma vad si cu tovarasul asta sa stam sa plangem langa masini pt ca avem roti anit-masinile noastre:))))))))))))))

Link către comentariu

un + pentru ornamentele cromate

un - pentru jante, vb colegilor,sunt f frumoase,dar si parerea mea e ca nu se prea potrivesc. Sunt curios cum vin pe ML. Oricum,important e sa-ti placa tie :)

Link către comentariu

mihu1986, nu o lua personal... este doar o parere care o impartasesc si alti colegi de forum. ;)

P.S> Acelasi model de jante nu-i musai sa se potriveasca pe 2 modele complet diferite (ML si Touareg) :huh: - deci, atentie de la ras la plans este un pas mic, in special cand este vorba de tuning.

Succes la modificari si asteptam detalii si mai multe poze!

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Ca si ceilalti colegi de forum am aceeasi parare cu privire la jante: frumoase insa nu pt masina ta. Dupa cum stim cu totii negrul da o senzatie de micsorare (ceea ce in cazul tau nu poate fi bine)iar in combinatie cu suspensia standard si cu modelul jantelor (adica faptul ca spitele nu se unesc "la fata" cu jantele) fac ca acest model la aceasta dimensiune si pe aceasta masina sa arate ... Sincer cred ca si cele de fabrica pe care le poarta atatea mii dau mai bine.

Concluzia: schimba jantele cu unele pe 20-21 sau cu alt model si va arata mult mai bine.

P.S.: cat a costat sa iti adauge optional reductor pe masina ?

Link către comentariu
P.S.: cat a costat sa iti adauge optional reductor pe masina ?

Pe Touareg nu am auzit sa se poata face modificari after-market de genul asta. Aceasta optiune este valabila din fabrica si se alege cand se comanda masina. Pe configuratorul de pe vw.ro am fazut ca ar fi 648 Euro (fara TVA).

@mihu1986: frumos "camion" !!! :icon_thumright:

Link către comentariu

daps,cam 600 si ceva de euro a costat reductorul ,o investitie buna parerea mea.singurul regret e ca nu mi-am luat suspensie pneumatica.referitor la asta cu rotile,mie imi plac si pan la urma asta conteaza,fiecare are libertatea de a alege asa ca no chance de schimbare:)

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Nu vrei sa mai pui totusi si alte poze cu masina sau sa ne vorbesti totusi despre ea?

Link către comentariu

poze o sa mai fac zilele astea:)pai de povestit ce sa zic.am avut inainte un passat 2.0tdi 4motion echipare highline,pe care l-am tinut 8 luni,timp in care am fost cu el in service de 13 ori,cu probleme diverse:).dupa un scandal monstru ,mi-a fost restituita aproape integral suma si cum nu-mi place sa generalizez,considerand problemele de fiabilitate ale acelui passat doar un accident,un model cu ghinion:),am facut un buyback.initial ma gandeam la un audi a6,dar cum in acea perioada a aparut touaregul cu facelift,nemaiavand un suv pana acum,m-am decis asupra lui.nu am avut probleme cu el pana acum,sper sa nu-l deochi.imi consuma super bine pt cat e masina,cam 10-11 litri in 0ras si 7-8 litri in afara.cel mai putin am scos 6,8 litri la suta pe computerul de bord consum mediu.poate singura problema e ca am avut unele necazuri cu senzorii de presiune in roti(dotare optionala am uitat),dar care s-au remediat rapid.

Link către comentariu

super masina; ai tiptronic ? am condus asa ceva si-ti o senzatie de confort maxim

multi km faraprobleme

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!