Jump to content

O masina noua

cipos

Postare recomandată

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

15

• andrein

5

• B_U_T

3

• Turbocip

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uăăăăăăi! Fielişitări pientru numerili di Bucurieşti uăăăăi! :D

Toate urarile de bine tie si tuturor celor care mai trec pe aici.

Te pupa familia 210!

Link către comentariu

Ms uaiiiiii :icon_thumright:

multumesc tuturor de urari... ca si planuri pe viitor ma gandesc la spatele de la modelul nou, dar vor ramane oglinzile actuale

Link către comentariu

Chiar arata superb! Si motorul ala de 3.0 face toti banii! A6 modelul nou (ma refer la cele dupa 2005) tind foarte tare spre un a8.Si multi chiar le confunda.Mai ales de la distanta :D .Oricum sa il stapanesti sanatos si fara incidente! :wub:

Link către comentariu

am mai primit niste poze de la un prieten, k eu unul nu am avut timp de sedinta foto :Driver:

post-3905-1259008535_thumb.jpg

post-3905-1259008543_thumb.jpg

post-3905-1259008552_thumb.jpg

post-3905-1259008560_thumb.jpg

post-3905-1259008641_thumb.jpg

Modificat de cipos
Link către comentariu

Foarte frumoasa e putin spus... :emthup:

Multi o vad, multi si-o doresc, foarte putini o vor avea... momentan e doar a ta :Driver: Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de (si alaturi de) ea.

Link către comentariu

In general imi este lehamite de cei care pun angeleyes si devileyes pe skoda, citroen chiar si pe pe audi (modelul B4 etc) dar la A6-le asta imi place mult cum arata si e facut cu bun gust...felicitari.

Link către comentariu

Masina e in regula, dar xenonul pe proiectoare si DRL-ul chiar nu imi plac.Sper ca nu mergi cu ele(proiectoarele), aprinse prin oras :argue: .

Link către comentariu

FARA SUPARARE masina arata superb DIN FABRICA!!

parerea mea e sa scapi de porcariile alea din faruri (DLR) sunt hidoase si strica tot aspectul masinii.

in legatura cu xenonul din proiectoare , o sa simiti ineficienta lor cand o sa dai de CEATA. Eu mi am luat gandul de la proiectoare cu xenon.

Cat mai multi km far incidente si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

multumesc celor care au apreciat ceea ce-mi place, cat despre proiectoare... am pus xenon doar pt k nu-mi placea lumina galbena care o faceau la aprindere coming home-leaving home, proiectoarele raman in permanenta stinse, cat depsre mersul in ceata.... fac fata cu brio

@cera_mic.... ce ar fi sa mergem la posesorii de a6 model 2009 si sa le zicem sa-si dea jos farurile si sa le puna pe cele de la modelul precedent?

Modificat de cipos
Link către comentariu

Fiecare cu parerea lui... :somnmare:

Felicitari pentru noul upgrade,imi place foarte mult :wub: .Ti-am mai zis si ma mai repet faptul ca ai o masina dementiala! :icon_thumright: :icon_thumright:

Link către comentariu

De aceeasi parere cu 4abc, farurile sunt foarte tari, mai ales ca sunt OEM.Felicitari pentru masina. Oricum m-am indragostit de ea de cand am vazut-o live prima data

Link către comentariu
  • Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!