Jump to content

O masina noua

cipos

Postare recomandată

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

15

• andrein

5

• B_U_T

3

• Turbocip

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Misto tare masina ,ceva modificari pe viitor? culoarea e deosebita..

Modificat de Dragosh_
Link către comentariu

Felicitari Cipos, cei care au citit topicurile cu vechiul audi stiu cat ti-l doreai pe asta :P Sa te bucuri de ea :)

Link către comentariu

oglinzi pliabile electrice are ? Faruri adaptive ? Bi-xenon ? Incalzire stationara ?

pune mai multe poze, ca sa am delectez pana ajungi pe-acasa !

Link către comentariu

nu are oglinzile rabatabile electric si nici incalzire stationara, dar are bi-xenon, poze sper sa mai fac mine :))

Link către comentariu

Asa mai zic si eu ma nene ca doar 1 este CIPOS,te voi vedea cand o sa te duci acasa sunt sigur ca o asa masina nu trece nevazuta niciodata

sa o stapanesti sanatos si nu iti urez cu ea decat 1 milion de km ...ca apoi se invecheste si nu mai e trendy.Mi-as dori si eu una...HA HA HA ce tupeu mai am :rolleyes:

Link către comentariu

frumos exemplar

sa o folosesti sanatos cat mai multi km si fara incidente :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Felicitari nenea Cipos pentru noua achizitie , sa ai km multi cu ea fara probleme :frigbaitata:

Link către comentariu

nu am stat decat o noapte si-ti dai seama k toata ziua am fost cu alergatura pt acte si toate cele, am si uitat de intalnire de all, dar promit cum ajung o rezolvam :) ce pasarele au ciripit?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Faine faruri, devil-eyes nu trebuie sa lipseasca la un Audi. Dar nu inteleg: La inceput aveai unele cu leduri "de duzina" apoi ai inlocuit farurile cu unele confectionate special cu LED sau ai inlocuit cu LED mai generoase ? Mai vrem poze.

Link către comentariu

pai nici alea nu eru de duzine,erau fff scumpe, nicidecum cele din vitan care se lipesc peste far :D, la capitolul costuri a fost cam 600 ron dar fara manopera(aia am facut-o eu)si s-a schimbat toata structura de leduri, oricum cele vechi au fost schimbate pt k nu dadeau fix lookul cel nou al marcii audi

poze din timpul constructiei:

post-3905-1229291608_thumb.jpg

post-3905-1229291626_thumb.jpg

Modificat de cipos
Link către comentariu
  • 11 months later...

new look update : faruri rs6, grila s6 clean look, bara model 2009

post-3905-1258987486_thumb.jpg

Modificat de cipos
Link către comentariu
  • Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!