Jump to content

O masina noua

cipos

Postare recomandată

Este vorba despre noua masinuta,audi a6 care are un motor de 3 litri cutie tiptronic, fabricatie 2005 cu 124 000 km iar optiuni.... sper sa nu ratez nici una: senzori de parcare fata spate, perdelute(cea de pe luneta electrica), piele , navi, sound bose, magazie de cd-uri, xenon, senzori de ploaie, lumini si antiorbire, padele la volan, pilot automat si cam atat imi amintesc poze voi pune maine k in seara asta nu am nimic :vwrullz: dar voi face sigur acest lucru nu k un alt coleg, care a descris o maina inexistenta :P

Modificat de cipos
Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipos

15

• andrein

5

• B_U_T

3

• Turbocip

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

gri albastrui :vwrullz:

p.s. cei care erau in seara asta la intalnire au vazut-o

Modificat de cipos
Link către comentariu

nu stiu andrei pe cand ajung dar te voi anunta :D

pretul a fost 21000 de euro

acum pozele :

post-3905-1222698203_thumb.jpg

post-3905-1222698331_thumb.jpg

post-3905-1222698381_thumb.jpg

post-3905-1222698404_thumb.jpg

Modificat de cipos
Link către comentariu

Nu pot sa spun decat "Yummy!" Ai vreun plan cu masina ? Suspenie, jante, soft... ceva? :D

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

dupa mdificari :icon_thumright: urmeaza grila de s6, faruri cu dlr... si nu mai stiu, vedem

multumesc la toti pt urari :screwy:

Modificat de cipos
Link către comentariu

Apropo ce consumuri scoti la asa gabarit si asa motor cu tractiune integrala? Am un coleg cu asa masina si motor si zicea ca-i avion, dar l-a cam spart consumul

Bafta la modificari si sa ne tii la curent si cat mai multi km fara evenimente cu asa o masina de vis

Link către comentariu

sa iti traiasca, barosane.

curata afacere masinuta, gasesc extrem de bun pretul, si dotarile...pe masura posesorului. :( :)

tre sa o vad si eu cat mai curand!

Link către comentariu

felicitari pentru noua achizitie....super car. sa o conduci sanatos si fara probleme :D

PS:poate reusesc sa o vad si eu joi.numai bine

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari. :) Iar data viitoare sa nu mai scrii titlul topicului cu capslock. ;)

Link către comentariu

Sa traiesti, sa o stapanesti sanatos si muuulti km fara probleme.

Superb exemplarul - imi place modelul, motorul, quattro. ...ca sa fiu carcotas - nu suport insertiile de lemn la interior... in rest :)

Link către comentariu

mulumesc tuturor :)

@vlad nu mi-am dat seama :rolleyes: sorry

@ 91wrc la inceput nici eu nu le inghiteam, dar cu timpu m-am obisnuit cu ele

post-3905-1222770133_thumb.jpg

Modificat de cipos
Link către comentariu
  • Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!