Jump to content

Vw PASSAT COMFORTLINE FAMILY

florinmacri

Postare recomandată

SALUT!

Am deschis acest nou topic pentru ca sunt foarte dezorientat in privinta dotarilor acestei variante de Passat , anume COMFORTLINE. Eu am avut pana acum 2 saptamani un Comfortline-2002 care avea urmatoarele dotari: 4 geamuri el, oglinzi el. incalzite, tempomat, scaune reglabile pe inaltime si lombar incalzite, climatronic,cotiera fata si spate, proiectoare de ceata,bord computer, etc.

Zilele urmatoare , Luni sau Marti vine noua masina care este un COMFORTLINE FAMILY-2004. Este vreo diferenta la dotari?

De cand am vandut masina am tot urmarit site-urile de vanzari si in privinta dotarilor la categoria Comfortline sunt "varza". Mai exact pe mobile.de scrie ca e Comfortline si nu are in dotari nici macar cotiera fata, ca sa nu mai zic de scaune incalzite sau tempomat s.a.m.d

Stie exact cineva , probabil scrie intr-un manual, dotarile acestei variante de care v-am vorbit?

Va multumesc!

Modificat de florinmacri
Link către comentariu

In echiparea Confortline nu sunt incluse chiar atat de multe dotari precum crezi, incalzirea in scaune in mod sigur nu e stadard, ci optionala pentru nivelul de echipare Confortline. Dotarile masinii sunt in functie de ce si-a ales proprietarul masinii.

Link către comentariu

si eu am confortline si am aceleasi dotari enumerate de tine dar am un priten cu passat confortline acelasi an dar el nu are scaune incalzite, oglinda antiorbire+senzor de ploaie si nici proiectoare. confortlin-ul vine din fabrica cu o serie de dotari la care proprietarul mai adauga unele optiuni, in cazul nostru scaunele incalzite senzorul de ploaie, s.a. Deci e posibil ca masina sa fie mai putin dotata decat cea veche desi nu cred avand in vedere si anul. asteptam poze si info despre noua masina cand vine :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!