Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

cred ca deabia asteptai sa o simti din nou Placerea de a conduce o masina Revo!

Link către comentariu
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai vrea K04 in curand :)

Macar asa facem o treaba serioasa.

I-am pus aseara un soft care ii face 1.1 de la 1.3 ca a zis ca e prea agresiva si dadea o eroare pe la 5000 rpm.

Acum se pare ca merge bine. Faptul ca i-am dat dauna la masina intr-o zi a fost un lucru bun pentru Silviu :) apoi el mi-a scos dintii si eu i-am pus soft :D

Link către comentariu

Down boys! laugh.giflaugh.gif Pe rand toate blah_.gif Tragea mai bine inainte dar din cauza ca softul vroia prea mult pentru k03 a fost coborat putin.

O sa urmeze si REVO icon_cool.gif

Link către comentariu

Si io care speram ca o sa te pot ajunge, macar asa putin, acum ca am pus turbina mai mare...

Link către comentariu

Dificil sa il ajungi cu turbina de 2.5 :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi am facut upgrade la barele stabilizatoare. Deocamdata am pus kitul standard de 26mm fata 22mm spate, dar urmeaza sa-mi ajunga cea de 24mm pe spate.

Nu am testat-o pentru ca trebuie facuta geometria, imi trage stanga si volanul sta stramb rau.

post-15101-0-84301500-1314366002_thumb.j

Link către comentariu

A sosit si bara de 24mm! Urmeaza sa o montez si sa vad diferentele fata de kit.

Acum are un caracter subvirator cu setarile 26 soft 22 hard si suspensia setata max tare fata-spate. Dar spatele se poate arunca foarte usor in exteriorul curbei dand o supravirare controlabila.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Doctore, ai o masina excelenta. :icon_thumright: Mi-a placut foarte mult cat de echilibrata ai facut-o, V2-urile isi fac treaba excelent, frana senzationala ajuta la balansarea masinii. Ambreiajul foarte bun ajuta cu o frana de motor fantastica, desi la inceput pedala mi s-a parut tare, in 5 minute nu m-am mai gandit la asta si m-am obisnuit (am avut probleme cand am plecat cu a mea, nu am reusit din prima :)) )

Sway-bar-urile m-au cam pus pe ganduri: acum nu stiu daca am facut bine ca mi-am luat 26/24 cand a ta se comporta excelent cu 26/22. Aici ramane de vazut, setat ...

Pana la urma m-am hotarat sa-mi iau LSD-ul inaintea bratelor, datorita puterii s-au putea sa am nevoie mai mare de diferential, cand e gata te invit la teste. :D

Multumesc de tura si felicitari!!! :cheers: :cheers:

Link către comentariu

Silviu, stii ce ai facut acum? L-ai bagat si mai tare in boala...O sa inceapa sa ma frece zilnic la birou :" oare unde sunt piesele mele? Oare mi-am luat tzeapa? Nu mai rezist ".

Dar si cand va avea masina gata..sa vezi cum ne dreseaza si pe noi...

PS: Si pe mine m-ai bagat in boala si caut ceva tfsi... Ai o masina pe excelenta.

Link către comentariu

Teo, ma bucur ca ti-a placut :) Si mi-ai dat ceva mai multa incredere in masina si am vazut ca se poate mai bine :) O sa am ocazia sa testez si 26/24 si sper sa nu se schimbe radical. Eu cred ca ai ales foarte bine!

Abia astept sa-ti pui piesele si sa ma uimesti!

Multumesc de aprecieri, incerc si eu s-o fac cat mai echilibrata si mai sigura!

@kirkus tfsi-urile astea sunt ceva de speriat :))

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Nu printr-un loc anume, dar cand ii vezi limitele cam stii unde stai! Si limitele sunt destul de sus!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!