Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

De potrivit stiu si eu ca merge, dar ma intereseaza cum vine la aripa...

Link către comentariu

Nu m-am uitat special la asta :P Ele imi plac.. dar depinde de ET :)

Ai vreo poza din fata in care se vede cum vin?

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Marti am programare la Gabita smile.gif Si am trecut si pe rotile de vara smile.gif

Link către comentariu

Si astazi s-a realizat operatia :) Impreuna cu franele au fost montate si furtunele metalice HEL, fata-spate.

Scuza-ti pozele cu telefonul...voi face altele mai bune pe lumina.

post-15101-0-34934800-1300900482_thumb.j

post-15101-0-12475400-1300900568_thumb.j

Link către comentariu

Dap, in seara asta prezent la CP :)

Am avut ceva emotii cu jantele fiind 17 si ET 56. Mai urmeaza lichidul de frana Castrol SRF de la Kostas...icon_thumright.gif

Link către comentariu
  • 2 months later...

Intre timp, facem pregatirile pentru Hungaroring. Saptamana asta trebuie sa reglez suspensia pe dur (in special pe spate) si trebuie facuta geometria ca la carte.

De cand n-am mai scris pe aici am mai bifat o revizie, am schimbat ambreiajul cu South Bend Stage 3 Daily, inlocuit bucsele de la etrieri cu cele de la Tyrol Sport iar de vreo 2 zile merg cu semi-slickuri Federal RS-R (am auzit ca astea dau cai in plus laugh.gif ).

Link către comentariu

Multumesc :) Sper doar sa ma intorc intreg, si eu si masina Driver.gif

6 cai? uuu mai mult decat in reclama icon_thumright.gif

Link către comentariu

Azi dimineata i-am facut geometria pentru circuit la Sile, un baiat de nota 10 (thanks fusco pentru recomandare). A stat 2h sa migaleasca fiecare surubel ca totul sa iasa perfect!

Iar de aseara masinuta are soft DKR Hungaroring Edition icon_thumright.gif (multumesc Kostas!)

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Ma bucur ca iti place cum trage masina ta. Eu sunt putin suparat (nu stiu daca e cuvantul potrivit) ca stai in spatele meu si nu ma pot departa de tine mai deloc :)

Hungaroring Edition a fost ideea celui care a facut softul. I.am spus ca mergi sa te dai saptamana viitoare si a facut ceva frumos pentru tine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!