Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu tot le-as cumpara, dar acum ofer mai putin, ca-s vechi.:))

Hai, bre, doctore, pune-le odata, ca le mananca soarecii.

Link către comentariu

Financiar clar merita! Numai ca nu le fac eu... Le-am dat cuiva mai priceput. Singurul dezavantaj, este ca dureaza mult prea mult.

Link către comentariu

Tind sa cred ca era de mult asa... Sper sa nu mai astept inca un an pentru restu :))

Macar am multumirea ca nu se grabeste si o sa iasa perfect :)

Link către comentariu

Cine s-ar fi gandit ca la dezmembrari, mai gasesti cate o bara nou nouta!? :)

post-15101-13956944850497_thumb.jpg

Link către comentariu

La care dezmembrari? Ca mai am si eu nevoie de niste lucruri.

Link către comentariu

Nu stiu unde e groapa de gunoi... Si cred ca e un singur Autoklass pe soseaua de centura.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am trecut la rotile de vara si in cateva zile, la Goodyear Assymmetric 2

post-15101-139704944982_thumb.jpg

post-15101-13970494640193_thumb.jpg

Link către comentariu

Zi-mi avantajele PS2 vs Assy 2.

Eu am mers cu Acidutzul pe Cheia si mi-au placut Assy 2.

Link către comentariu

Pai din ce am simtit, citit si auzit:

PS2 are peretele lateral mai puternic-> stabilitate

Aderenta cica e tot pe acolo.

Asymm2 e ceva mai bun la franare.

PS2 sunt ceva mai dure, dar nu cred ca influenteaza rezistenta. Cred ca se tocesc aproape la fel.

Cand le-am luat eu PS2 era usor mai ieftin( nu cat sa conteze, dar ca idee).

Optional(psihic): Michelin>Good Year :D

Sunt foarte bune Asymm2, normal, dar ziceam asa, de varietate. Toata lumea ia Asymm2. :D

Tu nu ai 225/40/18? Daca da, Michelin PSS erau cea mai buna alegere.

Modificat de JUG
Link către comentariu

PSS sunt mai scumpe.

Si io tot Asymmetric 2 am pus de data asta. Am avut PS3 in ultimii 2 ani si nu mi-au placut. PS2 pe 17" - excelente.

Link către comentariu

Assy2 au fost la un pret imbatabil si tu imi recomanzi mai rigide cu uzura egala doar ca sa am Michelin??

Da, 225/40/18 si PSS ar fi fost mult prea mult. Astea sunt pentru daily si n-ar fi rentat. Daca vreau aderenta, pun Federal RSR pe 17 cu jantele de track.

Si cat despre psihic, Michelin a dat-o in bara cu PS3 si ca sa repare au scos PSS mult prea piperat... Calitate/pret Goodyear > Michelin

Link către comentariu

Pai vezi ca te grabesti ca fata mare. Eu nu recomandam ps2 neaparat, ci doar intrebam in gluma de ce alegeti toti asym2?

Cat despre rigiditate si aderenta, daca tot nu sunt asa importante, de ce nu ai luat nu stiu, Conti Premium Contact?! Presupun ca pe Cheia nu ai remarcat confortul, ci aderenta, deci nu inteleg...

Pretul la care le-ai luat nu am de unde sa-l stiu, dar pss costa 750ron. Daca ai dat pe asym2 500ron e bine, dar daca ai dat 650 nu prea.

Cat despre esecul Michelin, de unde ai scos-o?! Ps3 si pss au fost lansate in acelasi an si pt masini diferite(ps3 se fabrica intre 17-19", iar pss intre 18-22", deci alta liga). Cine a zis ca urmasul lui ps2 a fost ps3 nu a inteles nimic. Pss sunt pentru supercar mai mult, iar ps3 pentru turisme.

Link către comentariu

Vad ca tie trebuie sa-ti explic...

Pai vezi ca te grabesti ca fata mare. Eu nu recomandam ps2 neaparat, ci doar intrebam in gluma de ce alegeti toti asym2?
Cat despre rigiditate si aderenta, daca tot nu sunt asa importante, de ce nu ai luat nu stiu, Conti Premium Contact?! Presupun ca pe Cheia nu ai remarcat confortul, ci aderenta, deci nu inteleg...
Pretul la care le-ai luat nu am de unde sa-l stiu, dar pss costa 750ron. Daca ai dat pe asym2 500ron e bine, dar daca ai dat 650 nu prea.
Cat despre esecul Michelin, de unde ai scos-o?! Ps3 si pss au fost lansate in acelasi an si pt masini diferite(ps3 se fabrica intre 17-19", iar pss intre 18-22", deci alta liga). Cine a zis ca urmasul lui ps2 a fost ps3 nu a inteles nimic. Pss sunt pentru supercar mai mult, iar ps3 pentru turisme.

Referitor la pret, sa spun altflel: in loc de 4xPSS, as fi putut lua 6xAsy2 si imi mai ramaneau bani de o ciocolata.

Rigiditate si aderenta... hmm...cand am zis ca nu sunt importante?? (chiar tu ai zis ca PS2 este asemanator cu Asy2) Dar in acest caz (aderenta) Federal wins every time! Eu mi-am ales pentru daily si cred ca am facut cea mai buna alegere.

La inceput Michelin a marketat PS3 drept urmasul lui PS2, chiar au pus si un grafic comparativ

post-15101-0-77572700-1397075601_thumb.j

Probabil nici ei n-au inteles nimic si s-au razgandit...

Cat despre lansare, au fost lansate la fix un an distanta (2010 PS3 si 2011 PSS). Asta dupa ce au vazut ca nu prea se ridica la nivelul asteptarilor.

Da' Michelin PS2 nu va place, bag seama... :D

De aici, eu inteleg ca recomanzi PS2, mai in gluma, mai in serios. Sau o dai la intors :)

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Pai daca 4 PSS costa 3000RON si luai 6 Asym2, inseamna ca ai dat sub 500RON/buc si atunci e un pret foarte, foarte bun. Asta nu aveam de unde sa stiu pentru ca nu ai precizat. Nici nu mai conteaza atunci ce fac sau ce nu fac PS2 sau PSS. Eu nu stiam ca gasesti Asym2 la banii astia, dar spaga ta!

Daca vreau aderenta, pun Federal RSR pe 17 cu jantele de track.

Eu inteleg din asta ca nu ai luat Asym2 neaparat pentru aderenta, ca daca vrei aderenta pui niste anvelope care sunt mai mult semislick si care tin 10000km max. Merci, asta stiu si eu!

Uite aici materialele de presa de la Michelin:

http://www.michelin.com/corporate/EN/news/article?articleID=NDP_Michelin_Pilot_SuperSport

http://www.michelin.com/corporate/EN/news/article?articleID=N26399

PS3 lansat in 02.2010 si PSS in 11/2010. S-au speriat si au scos o anvelopa noua in 8 luni, nu?!

Vezi ca tyrereviews.co.uk nu e Biblia si nu toate informatiile lor sunt precise.

In fine, eu nu incercam sa iti spun ca nu ai facut cea mai buna alegere(mai ales la 500RON bucata) sau ca alegerea nu e buna deloc si PS2 sunt peste( pe care le recomand, da, nu o dau la intors), doar ca nu stiam ce avantaj are GY fata de PS2 de le alege lumea.

Link către comentariu

Ca o mica erata: PS3 se fabrica si pe 16", unde nu au concurenta(nu exista nici PSS, nici Conti SC5 si evident nici ASSY2)

Scuze de offtopic

Modificat de nervoss
Link către comentariu

@JUG daca citesti acele "press release-uri" o sa vezi ca PSS "will be launched worldwide beginning in January 2011."

Si nu e ca si cum trebuie s-o ia de la capat sa faca un cauciuc nou... Totusi e Michelin... Nu trebuie decat sa schimbe ceva ingrediente si 2-3 sapt de testari (asta daca deja nu le aveau ca prototip)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!