Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wavetrac :) 

L-am testat inainte la GtSport si mi-am dat seama ca asa vreau

Plecarile sunt ca pe uscat pe vremea asta. Si acum ca a mai inghetat zapada, m-a scos din orice, chiar si unde am ramas azi dimineata :d

Link către comentariu

Nu am dat deloc zapada, doar sa deschid usa de la sofer ca era pana la maner. Restul quattro...

Link către comentariu

Probabil ceva de adaugat la lista

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Face sa nu mai flexeze firewall-ul cu tot cu cilindrul franei, plus disipa caldura. Astfel ai o frana consistenta de la inceputul track day-ului pana la sfarsit.

Link către comentariu

Si eu ma uitam cu interes la Master Bracket, doctore. Mai astept cateva review-uri sa ma asigur.

Cica imbunatateste notabil si raspunsul, respectiv taria pedalei.

Link către comentariu

Poate ne alaturam la un group buy ceva.. Sigur ne mai strangem cativa, astia cu circuitele :)

Link către comentariu

Pai ar fi o idee. Eu mai vreau de la ei si dead set rigid collar-ul pentru cadrul motor.

Link către comentariu

Silviu, am scos masina din garaj aseara si am scapat de vibratii,deci pana la urma de la gheata era :) 

Link către comentariu

@JUG Ma tenteaza si setul de cadru motor, dar eu n-am avut niciodata probleme... Mai mai gandesc.

@golfix E bine ca nu era mai grav. Dar cum ai reusit sa pui gheata pe evacuare?

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

@JUG Ma tenteaza si setul de cadru motor, dar eu n-am avut niciodata probleme... Mai mai gandesc.

De ce sa schimbi ceva daca nu ai probleme?

Nici eu la R nu am probleme de genul si am avut puntea data de atatea ori jos + motor

Link către comentariu

Eu am dat puntea de ateva ori jos pentru schimbat bucse, bare stabilizatoare si alte maruntisuri. De fiecare data am pus suruburi si saibe noi, stranse la cuplu+unghi si nu am avut probleme.

Acum trebuie data iar jos sa vad ce trosneste la bara stabilizatoare si voi lua iar suruburi si saibe noi.

Link către comentariu

Eu nu am schimbat niciodata suruburile sau saibele, si nu am avut probleme. Sper sa nu apara acum ca le-am laudat :))

Link către comentariu

Si eu am schimbat de fiecare data cand am umblat la cadru si cred ca de-aia nici n-am avut probleme. Dar in teorie, setul de la tyrolsport, pare solid si l-as face preventiv. Daca ar fi sa aleg, as alege master bracket, pentru un raspuns mai bun/consistent al pedalei.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Si am plecat la un drum mai lung

post-15101-13931013212567_thumb.jpgpost-15101-13931015606552_thumb.jpgpost-15101-13931016139156_thumb.jpgpost-15101-13931016506506_thumb.jpg

Bucuresti-Pitesti-Sibiu-Timisoara-Cenad 9h!! Aglomerat si mers aproape legal...

Pit stop la Paprika si maine continuam...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

3500+km mai tarziu, coafura rezista! Cu stage 2+ Revo consum 8.2%, viteza medie 90km/h.

Link către comentariu

Si eu m-am mirat de consum, avand in vedere ca spre Hungaroring aveam 8.4-8.5, dar cu viteza medie mai mare.

Cutia e facuta bine, nu se simte deloc la viteze mai mari.

Link către comentariu

Si o folosesc drept eleron pe circuit :) Cine stie, poate da ceva apasare :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!