Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vb ieri la PBN si dupa codurile de Audi, scaunele Recaro sunt ~10.000RON/buc, fara sine :)

Bv ca le-ai luat pe astea la super pret.

Link către comentariu

Alea sunt doar pentru buretii de spuma(spatar si sezut) si costa circa 900RON ambele.

Apoi, pana la 10000 sunt spatarul de plastic si rama inferioara, la care se adauga sinele.:))

Loco!

Modificat de JUG
Link către comentariu

si va mai intrebati cum fac unii bani lejer :)) 9 mil pe niste spuma formata frumos.

de sine nu mai vb, acolo este inglobata tehnologie pe care nici NASA nu o detine

Link către comentariu

Da, la recaro OEM nu vine cu airbag...

Gresit. Vin OEM cu airbag. Am vazut cel putin 3 masini cu scaunele astea cu airbagurile laterale sarite

Link către comentariu

In etka nu exista... Si nici pe net n-am vazut. Probabil nu erau scaune OEM

Link către comentariu

Si eu stiam ca cele optionale vin fara airbag, sunt destui care se chinuie sa scape de eroarea de airbag la retrofit. Dar Recaro ofera si CS-uri cu airbag, sunt la ei pe site, au o cutie urata pe lateralul scaunului..

Link către comentariu

Pentru eroarea de airbag exista o mufa speciala (OEM) care o anuleaza.

Daca erau optionale pentru gti/s3/r etc sigur nu exista airbag.

Posibil sa fie ceva la modelele noi de rs6, rs5, r8... Dar sunt sceptic

Link către comentariu

La RS4/RS5 2013 vin fara airbag lateral.

Felicitari pentru scaune...sunt criminale.

Link către comentariu

si va mai intrebati cum fac unii bani lejer :)) 9 mil pe niste spuma formata frumos.

de sine nu mai vb, acolo este inglobata tehnologie pe care nici NASA nu o detine

Sunt scaune oem dar care se produc in serie f mica si de aceea sunt si f scumpe, ai idee cat ai dat pe masina raportat la costul de proiectare? Nu e vorba de tehnologie ci daca e un produs de serie mare sau nu, la scaunele banale aceeasi cost de proiectare se amortizeaza in milioane de scaune produse... Ma enerveza la culme cand cel mai importat aspect al unui produs, proiectarea, e trecut cu vederea si toti vor sa plateasca doar materia prima. Ca ce nu e doar o bucata de spuma!?

EDIT: Scuze de off-topic. :(

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

La o simpla cautate pe google images, Golf 6 cu Recaro are airbag lateral: http://t3.gstatic.co...oyIRje5rSl8qskg

In schimb Golf 5, nu. http://www.bks-tunin..._c5c7113fa0.jpg

Oricum, sunt SUPERBE :D

In primul link sunt Recaro Sportster care NU sunt OEM. Au fost retapitate pt un GTI

In al doilea link sunt cele OEM optionale la dealer

Link către comentariu

se produc in serie mai mica dar cata proiectare sa intre? in afara de ceva studii de ergonomie (comode,sa sustina corpul la nush-ce accelerari laterale,etc) ce se poate proiecta la ele?

mai mult, sunt simple, fara 80kg de motorase in ele sa iti maseze vertebrele si sa sufle rece,vara.

de aia costul lor mi se pare ridicol (costul mentionat de colegi in urma).

sa nu detaliem inutil. fiecare cu parerile lui, mie mi se par nesimtit de scumpe pt ceea ce sunt.

Dr.Silviu, sa te "imbratiseze" frumos pe viraje!

P.S. nu ar suna mai ok in citatul din MOOG (?!) sa pui write in loc de wrote?

Modificat de Muale
Link către comentariu

Un Sportster CS de la Recaro costa 1.500 de euro.

Adauga la asta ca trebuie dus catre VW, tapitat altfel, supus la teste, adaugat un procent de catre ei, adaugat un procent si de catre PBN si ajungi la pretul cerut.

Link către comentariu

Studiile alea nu se fac in excel trebuie prototipuri, teste, alese materiale si niste designeri ca sa le faca sa arate frumos... Plus ca e facut de o corporatie si sunt multi oameni care tre sa cada de acord, asta dureaza si deci costa....

Mersi, am corectat. :P

Link către comentariu

Aloo, aici nu e Cris Taxi forum.ro :))

Cati bani vrei pe scaunele alea subtiri, nasoale si lipsite de confort?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!