Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

Care 0% stock? Eu am avut suspensia stock fara nici un reglaj.

KW DDC ECU este pentru masini fara DCC din fabrica.

@kostas Multumesc!

Link către comentariu
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai tocmai ca ma refeream cum se comporta suspensia KW setata pe Comfort, fata de suspensia stock. :D

Link către comentariu

Este ceva mai rigida, ca doar este suspensie sport :) Dar nimic de speriat.

La rigiditate, mai contribuie si barele stabilizatoare H&R care nu se compara cu cele stock,

Link către comentariu

Am inteles. Merci mult, nu de alta, dar ma tenteaza si pe mine varianta de la KW DDC si eram curios daca este diferenta mare intre Comfort de la KW si Comfort de la DCC Stock. La Sport nici nu-mi pun probleme ca nu este mult mai rigida :D. Sa le "uzezi" cu placere, si APR-urile si KW-urile ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cu jantele actuale e posibil sa ai mari probleme de racire pe circuit, din poza imi pare ca nu au destula racire.

Link către comentariu

APracing recomanda minim 4mm... eu am 6mm. Deci e ok.

Oricum, pentru circuit ma gandesc la TD-uri cu un ET 50-48

Link către comentariu

Asa e la o masina normala :)) Dar la mine cu bratele de TT si in curand fuzetele, voi avea mari probleme daca nu fac ceva cu aripile fata.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Intre timp am reusit sa schimb clusterul cu unul de facelift. Totul este la fel ca inainte, inclusiv km!

post-15101-13545258867792_thumb.jpgpost-15101-13545259256997_thumb.jpgpost-15101-13545259401699_thumb.jpg

La frane am pus niste saibe (la recomandarea apracing) si am reusit sa dublez distanta de 1mm ce era intre jante si etrier. Acum cu 2mm stau ceva mai linistit.

Iarna, totusi, o voi face cu distantieri h&r de 5mm.

post-15101-13545261745945_thumb.jpgpost-15101-13545261851971_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai cum, domne', tot kilometri aia?! :D

Auzi, AP Racing ti-au spus ceva despre intretinerea in timp a BBK-ului: saibe, garnituri, dust shield etc.?

Link către comentariu

Dap, adaptarile s-au facut la reprezentanta, iar km intr-un loc special :))

Eu am varianta de strada, ce nu necesita intretinere! Doar in cazul in care prajesc garniturile pe circuit, se inlocuiesc cu altele noi si cam atat!

Link către comentariu

Si o poza cu pozitionarea butonului de la DDC post-15101-13545274907352_thumb.jpg

@Johnny Bravo m-as fi mintit pe mine... si mi-ar fi stat pe creier de fiecare data cand m-as fi uitat la km :))

Oricum, n-a fost nevoie decat de 5000km de dat inapoi.

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Oricand am ceva timp liber. Poate unim 2 lucruri si facem si ce am zis saptamana trecuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!