Jump to content

Audi A3 2007

Dr.G.Silviu

Postare recomandată

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.G.Silviu

220

• Kostas

41

• JUG

36

• xht20

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

pe mine nu m-ai suparat. foarte tare masinutza. sa o conduci sanatos si sa nu-i faci bube. :D

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu

absolut superba!

motorul, scaunele, navigatia, incaltarile, culoarea... foarte foarte misto! sa ai noroc de ea!

cat a costat?

Link către comentariu

Foarte pretentioasa culoarea dar si foarte frumoasa.Nu mai zic ca dotarile sunt super si nu mai zic de cei 200 de cai.Poti sa-i stapanesti ? :)

S-o conduci cu placere :P

Link către comentariu

Mersi de aprecieri! Masina a costat 23900euro cu 8000km la bord. Cei 200cp sunt mai multi decat ma asteptam eu, dar sunt de stapanit... Pentru tractiune fata sunt mai mult decat suficienti, masina rupand aderenta foarte usor!

Consumul este functie de cat de greu e piciorul...

Alergata tare ia 16%, mers batraneste 12% (cu toate ca in oras seara-liber imi ia si 10%). La drum lung am reusit (tot batraneste) si 5.8%, dar in mod normal 7% (alergata 9-10%).

Pe viitor am de gand sa-i pun eleron s3/s-line, folii 70% peste tot si xenon OEM (cu tot cu auto-leveling si spalatoare faruri)

Link către comentariu

Foarte frumos si puternic.. :icon_thumright: ,sa-l stapanesti cu placere si la cati mai multi km fara incidente!

Intrebare: De unde ai achizitionat pedalele si stopurile si daca nu cer prea mult, si un pret?

:icon_thumright:

Link către comentariu

Superba masina...cat mai multi km fara probleme.Eu stiam ca a3 8p de 200 de cai are tractiune integrala dar vad ca m-am inselat.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Felicitari.

Vad ca ai instalat un FISCON bluetooth.

Este FIS-line sau NAVI-line?

Poti sa imi dai ceva detalii despre el. De unde l-ai cumparat si eventual ceva preturi.

Multumesc.

Link către comentariu

Este Navi-line (doar am navi plus). L-am luat de la kufatec.de cu pretul care e pe site + transport. Deocamdata nu sunt foarte incantat de el, din cauza microfonului! Este unul cam slabut si l-am montat in plafoniera (ceea ce ei nu recomanda) si incerc sa-l fac sa se auda mai bine.

Cand stau pe loc, se aude foarte bine, dar cand merg se aude un zgomot de fundal. Inca nu i-am dat de cap. Poate o sa adapter microfonul OEM in locul lui...

In rest, el este plug & play, nu se face nici o modificare, si il comand direct din RNS-E (m-ar fi ajutat enorm un volan multifunctional).

Si ceea ce nu spun ei la descriere, e ca daca nu am volan multifunctional nu poti seta volumul la microfon si nici A2DP (care este ON)

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

Cam mic consumul pt herghelia aia :D calutii mei sunt mult mai insetati si mai lenesi...cred ca seamana cu mine :D

S-o stapanesti sanatos! FFFF frumoasa masinuta!

Link către comentariu

Nu pot sa ma abtin : Este literalmente rapitoare !

Imi place enorm cum sunt sculptate noile stopuri; diferente discrete, dar eficiente. Fara suparare, cred ca ai relativ putine poze. Ideea e ca mai vrem :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mi-a sosit eleronul de S3 si urmeaza sa-l vopsesc si sa-l montez! Are banda dublu-adeziva pe el si nu stiu daca temperatura exterioara de acum afecteaza calitatea adezivului...

Stie cineva ce conditii trebuie indeplinite? Se pune vreo greutate pe el?

Link către comentariu

Silviu, am vazut ca ti-ai schimbat CD playerul. A fost nevoie de adaptari la panoul de climatizare sa-l poti da mai in jos? Ca ma tenteaza si pe mine o schimbare similara. Poate bag si eu un oki cand mai trec pe la gradinita, daca te prind.

Modificat de Johnny Bravo
Link către comentariu

Din climatizare a trebuit taiat putin din laterale... Sunt mai multe de explicat, asa ca daca ma prinzi iti arat ce si cum... :)

Link către comentariu

ce mai nu sunt cuvinte.foarte frumoasa.e pretentios negrul asai?si a mea e neagra.

sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri din plin de ea :blink:

Link către comentariu

Pretentios rau. Sambata seara cand am trecut io pe langa ea avea vreo 3 gainati pe capota la motor de i-am vazut de la distanta mare...

Link către comentariu

Am o intrebare: vad a ti-ai montat noile stopuri, acestea sunt pe led?

Multumesc

Link către comentariu

Da, e foarte pretentioasa culoare.. dar imi place :rolleyes:.

@Andi B. nu, nu sunt pe led! Am vazut ca multa lume crede asta, dar sunt tot pe becuri normale. Audi nu s-a mai obosit sa le faca si p-astea pe led... probabil vor sa renunte la coupe...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!