Jump to content

Defectiune ceas digital la G3.


misu tdi
 Share

Postare recomandată

La un G3 din 95`, td au disparut citeva segmente din cifrele de pe ceas. Se poate face ceva? Intreb ca sa nu ma apuc sa desfac bordul degeaba. De aceea va rog un remediu, daca se poate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca desfaci display-ul o sa gasesti o kestie din cauciuc; treaba aia are circuite prin ea si face contact intre display si placa. acele circuite se intrerup in timp,in consecinta trebuie skimbata acea ''guma''. daca esti un tip norocos,trebuie doar sa cureti circuitele de pe placa cu putin alcoolsi montandu-l la loc sa iti functioneze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am avut cam aceas problema la mine disparea o linutza aparea dupa ceva tip apoi disparea si tot asa pana m-am suparat am incercat sa desfac display-ul si am ajuns la concluzia ca avea nici un contact defect ci ca displayul face singur fitze si uite asa am inceput eu sa-l modific dar din pacare l-am tricat si am facut rost de altu :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Am patit acelas lucru la golf-ul meu. Dispar portiuni din numerele de pe display. In special in zilele ploioase sau friguroase. Din cand in cand revine la normal.

Cunoasteti care ar fi cauza reala sau e suficient sfatul de la postul #1?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problema se datoreaza condensului. Desfa bordul si curata placa in zona afisajului cu un betisor de ureche si cu ceva spirt, apoi asambleaza-l la loc dupa ce s-a zvantat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!