Jump to content

Intarziere la revizie cu 5000 km

criserb
 Share

Postare recomandată

Am intarziat la revizie cu cca 5000 km (am fost plecat din tara, nu aveam ce face)

Acum ma pregatesc sa merg la revizie dar din pacate numai peste 2 saptamani cand m-am programat la Focsani (eu sunt din Bucuresti) dar nu vreau sa fac revizia la nici unul din servisurile autorizate de aici.

Ce m-a ingrijorat in schimb azi: De cateva zile imi face impresia ca masina se misca mai greu, ca este mai puturoasa, parca ar fi infundata. Am 130 CP si masina de obicei putea mult mai mult decat a putut azi. Nu sunt sigur ca e mai puturoasa sau doar este o impresie de-a mea stiindu-ma cu revizia nefacuta dar asa mi se pare...

Mentionez ca este vorba de revizia de 60.000 km. Ultima revizie am facut-o la 45.000 si atunci nu am schimbat filtrele de polen si aer. Uleiul pe care-l folosesc este castrol-ul mult laudat pe acest forum (505 01) sau ceva de genul (nu mai tin minte exact numarul)

Credeti ca ceea ce mi se pare mie in legatura cu puterea masinii este de la faptul ca am intarziat atata la revizie? Ce as putea sa patesc? Nu ma refer la garantie, masina oricum iese din garantie in decembrie (face 2 ani)

Si ca sa ma linistes eu, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un test cu VAG-com-ul?

Multumesc anticipat,

Cristi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uleiul acela merge fara probleme 15mii de km. Poate ca e imbacsit un pic filtrul de aer si din cauza respectiva ai probleme de performanta.

Modificat de hiro
Link către comentariu

cand ye duci la service sa faci revizia nu le spune nimic de vreo defectiune.

dupa revizie du-te la service c problema care poate fi de la filtre, debitmetru etc.

Link către comentariu

Dupa ce ai mers 35.000 km cu acelasi filtru de aer, ai fi norocos daca masina nu mai trage din cauza ca acesta s-a imbaxit. Este foarte posibil sa fie si debitmetrul. Oricum, tine-ne la curent dupa ce faci revizia

Link către comentariu

orice ar fi uleiu nu are nici o treaba........ cel mai probabil sa fie filtru de aer.... si mai grav daca e ff murdar poti sa strici si debitmetru

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am mers la revizie, am facut-o acum totul e nou si nu mi-a aparut nici o eroare pe teste, totul ok, dar si acum dupa revizie mi se pare ca masina nu merge cum trebuie, ca este mai lenta...

Nu trebuia sa-mi apara pe VAG-COM daca as avea probleme cu debitmetrul?

Cum ar trebui sa-mi dau seama daca asta este problema sau alta?

Multumesc

Link către comentariu

Scoate mufa de la debitmetru si vezi cum trage dupa aia. Daca merge mai bine sau la fel inseamna ca e defect. Stiu ca este o valoare ce se poate verifica pe tester daca debitmetru e ok,dar nu stiu sa-ti spun care fiindca nu sunt asa meserias. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!