Jump to content

masina mea:audi a 6 1,9 tdi 2001

audia6tdi

Postare recomandată

salutare la toata lumea.pot sa spun ca sunt nou pe forum pt ca e prima data cand postez.de citit am mai citit pe forumul asta dar acum m-am decis sa-mi prezint si eu masina.audi a 6 1,9 tdi 85 kw fabricatie 2001.dotarile sunt cam la limita,adica obisnuite:geamuri el fata spate,oglinzi el si inc,dublu climatronic(nici nu este altfel)pilot automat care nu merge nu stiu din ce cauza.masina are 261000 km reali.am luat-o la 208000.o am de un an si 3 luni aproape.nu am avut probleme majore cu ea in afara de consumabilele schimbate.cam atat deocamdata.o sa pun si niste poze dar promit ca mai pun cateva in vreo 2 zile.sper sa pot fi si eu de ajutor si sper sa ma ajutati in caz ca voi avea nevoie de sfaturi desi nu as vrea sa am nevoie

post-29182-1222345305_thumb.jpg

Link către comentariu
frumoasa masina! s-o stapanesti sanatos.

ce greutate are? trage bine motorul asta la o masina asa de mare?

multumesc de urari.trage binisor nu pot spune chiar bine.are 1545 kg exact.are la fel ca un passat si ca un audi a 4 mai vechi si sunt multe modele de 101 cp...

Link către comentariu
  • 3 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!