Jump to content

Pachet exterior Allroad pe A6 Avant

Symphony4
 Share

Postare recomandată

Am cautat, dar nu am gasit ceva specific legat de cerinta de mai jos.

Am un A6 Avant, Quattro si in ultima vreme am inceput sa-l folosesc mai mult pe drumuri de munte, teren accidentat, ceva tentative de offroad, etc.

Prima grija a fost sa ridic putin masina - s-a rezolvat cu marirea rotilor si schimbarea suspensiilor, acum ma intereseaza sa protejez cu scuturi burta masinii. Pe masina acum sunt doua scuturi de plastic, pentru motor si cutie.

De aici, n-a mai fost mult si mi-a intrat in cap sa pun un pachet complet de exterior de Allroad: spoilere fata/spate, scuturi fata/spate, aparatori aripi, praguri, etc. Ma gandesc ca sasiul de A6 Avant ar trebui sa fie aproape identic cu cel de Allroad.

Daca stie cineva, daca piesele respective de Allroad se pot monta pe A6 Avant, care ar fi o lista completa cu toate subansamblele care trebuie schimbate, ceva preturi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sall din proprie experienta stiu sigur ca aparatorile pt aripi NU merg! exact asa ceva am vrut eu sa fac cu masina mea am ajuns de am cumparat aparatori noi si am ramas cu ele noi noute in cutie acum am schimbat masina si le am rezerva deci: aripa e facuta altfel nu ai cum sa le prinzi e mai mica in circumferinta aripa la allroad ,iar cu celelalte subansambluri nu pot sa te ajut pt ca nu stiu ca m-am lasat pagubas.. succes in continuare

ps ornamentul cromat de pe usi sigur merge.

Link către comentariu

sall din proprie experienta stiu sigur ca aparatorile pt aripi NU merg! exact asa ceva am vrut eu sa fac cu masina mea am ajuns de am cumparat aparatori noi si am ramas cu ele noi noute in cutie acum am schimbat masina si le am rezerva deci: aripa e facuta altfel nu ai cum sa le prinzi e mai mica in circumferinta aripa la allroad ,iar cu celelalte subansambluri nu pot sa te ajut pt ca nu stiu ca m-am lasat pagubas.. succes in continuare

ps ornamentul cromat de pe usi sigur merge.

scut motor si cutie gasesti aici http://www.tuningshop.ro/content/view/53/4/

pt allroad era 1200 ron

Link către comentariu

Am comparat si eu, un Allroad cu A6-ele meu, intradevar sunt diferente mari la aripi si la praguri, in special inchiderea pe spate ( bara spate cu pragurile ). Am renuntat la idee, mai ales ca tot pachetul de exterior la Allroad trece de 100 mil. la Porsche. Doar pentru ornamentele cromate de pe usi nu merita, voiam sa pun pachetul complet de exterior.

Multumesc pentru link, scuturile trebuie sa le schimb oricum. Cel de 650 de RON pare OK, am sa-i contactez pe cei de la tuningshop.ro, sa cer ceva detalii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!