Jump to content

Golful meu antideochi :P

dani_teo

Postare recomandată

Buna seara :icon_thumright:.Mi-a luat ceva vreme insa m-am decis sa-mi prezint obiectul ce ma tine departe de farmece si deochi, golfuletul meu rosu ca focul .Cum orice istorie incepe cu inceputul, sa va prezint "evenimentul" de la cap la coada:).

Am cautat-o in jur de 2-3 luni pe net..Vroiam o sportiva rosie, in 2 usi, cu climatronic si full electric..Am reusit sa o gasesc in Bad Lauterberg, intr-o zona incredibil de frumoasa (montana)..Masina apartinea nevestei primarului ce tocmai ii facuse un "biznis" fiului, un parc auto cu autoturismele zonei..Se pare ca si la ei functioneaza sistemul nostru cu "sa-i dam primarului ca ne punem bine cu el "..:D...dupa ce am mers cu trenul vreo 2-3 ore din berlin, am ajuns seara in localitate...Ne-a asteptat baiatul (23-25 ani) cu rezervare facuta la o pensiune din localitate (foarte simpaticuta) iar a 2 a zi la 8 dim ne rupea usa sa mergem sa facem actele..era prima lui masina vanduta:P..Am fost surprins de rapiditatea cu care se lucreaza..la 9 am intrat la autohaus pt testari, la 940 eram gata..am plecat sa facem actele si numerele, operatiune ce a mai durat inca 45 -60 min per total (aviz militienilor din Pipera)..In final, am plecat cu roseata spre tara, cu oprirea de rigoare in Viena :P..Drumul a fost o placere, la viteza de 140-160 km/h sa vad consum de 5,5-5,8 iar la 190-200 sa vad 6,8-7 , e ceva :P..

Sperand ca nu v-am plictisit, o sa enumar "abilitatile" frumoasei iar apoi adaug pozele.

- Golf IV TDI PD (10/2003)- AXR, 101 cp

- 2 usi

- 6-8 airbaguri ( nu stiu sigur..sunt 8 locuri unde scrie airbag) :)

- climatronic

- ABS, ASR, ESP

- geamuri + oglinzi electrice

- jante Avus 2 pe 15

- linie audio (radio + cd player)

- stergatoare aerotwin

- volan in 4 spite, reglabil

- scaune reglabile pe inaltime

- computer de bord

- bancheta spate rabatabila

- inchidere centralizata cu cheie briceag

- proiectoare integrate in faruri

- al 3 lea stop pe frana

Ulterior, am schimbat farurile originale ( sunt in posesia surorii lui TIR acum :P ) cu unele Dectane cu angel eyes, apoi xenon..am adaugat amplif + woofer Blaupunkt, xcarlink.

Sa va spun si de bani ? Ma ia plansul iar :((..am platit pe ea 7000, 7600 cu drum si acte..Apoi cele necesare in Romania (RAR+identificare, CIV,taxe, schimb filtre +ulei,bucse bara stabilizatoare).

Astazi am platit si taxa tariceanu (36,4 mil ) iar maine urmeaza numerele :)..

post-14876-1222278403_thumb.jpg

post-14876-1222278431_thumb.jpg

Modificat de dani_teo
Link către comentariu

sa ai parte de ea si sa nu ai nevoie de reparatii!

36 de milioane taxa?????? enorm. sa speram ca se va scoate si recuperam banii inapoi. zilele astea trebuie sa o platesc si eu.

Link către comentariu

Merci asemenea..intr-adevar, e foarte mult..crede-ma ca m-a batut gandul sa o inscriu la bulgari insa mi-a trecut :icon_thumright:..

Link către comentariu

nu merita complicatiile pentru cateva milioane. daca nu ai probleme tehnice cu ea bucura-te ca-i ok. banii se mai fac, mai vin ei...

ce jante faine are!

Modificat de popa.misu
Link către comentariu

bafta cu ea si sa o stapanesti sanatos....niste poze mai recente nu ai????

p.s: te ast la intalnirile spontane vwforum....

Modificat de goppo_cristi
Link către comentariu

Arata foarte bine masinuta.S-o porti sanatos si fara incidente!

Poti sa ne spui si cati km are?

Link către comentariu

Frumos Golfuletul......de e rosie, e coupe!

Am vazut-o life duminica seara, e f ingrijita masina.

Drive fast & safe !!!

Link către comentariu

Sar'na domnu' :blah:..tre sa vin cu ea pe zi, curata...oricum, zilele astea vreau s-o "trag in poza":)

Link către comentariu

poze noi :icon_thumright:

si promit pt data viitoare sa gasesc si alta locatie decat parcarea :)

post-14876-1222954536_thumb.jpg

post-14876-1222954545_thumb.jpg

post-14876-1222954757_thumb.jpg

post-14876-1222954762_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina si f intretinuta. multi m fara evenimente si bine ai venit printre noi! sanatate!

Link către comentariu
Ce parcare de boier ai !!!

Sunt invidios !!!!

:angry:

las k-ti trece :D...n-ai idee cat am muncit la parkrea asta cand aveam 18 ani..am krat galetzi, mortar si nisip de ma lasa inima :)

frumoasa masina si f intretinuta. multi m fara evenimente si bine ai venit printre noi! sanatate!

merci frumos..asemenea si tzie:)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!