Jump to content

AUDI A3 SPORTBACK

Johnny Bravo

Postare recomandată

Mai merg o vreme asa, pana rezolv restul de probleme apoi mai fac o data geometria cu rotile de vara.

Poate ajung la cineva care stie sa o faca bine.

Link către comentariu

Parca nu sta chiar bine. E mai lasata de spate.

post-1861-0-16706600-1365760914_thumb.jp

Modificat de Johnny Bravo
Link către comentariu

Ar mai merge putin lasata fata.

Drumul e drept acolo, are greutate in portbagaj, rezervorul cum e, etc. ?

Link către comentariu

Nu era nimic greu in portbagaj. Rezervorul insa este aproape plin.

Link către comentariu

E posibil dupa cateva zile sa se mai lase fata. Iti zic asta pentru ca si la fosta mea masina s-a comportat asa dupa montarea suspensie sport

Link către comentariu

Las-o asa vreo 2 saptamani, fata e grea, o sa se mai lase suspensia.

Apoi faci reglajele necesare si geometria.

Link către comentariu

Asa o las. Oricum nu am timp acum.

Trebuie intai sa termin cu motorul.

Astept kit-ul de EGR delete, montez si intercooler-ul, senzorul MAP, reconditionez BBS-urile si le pun pe masina, reglez suspensia si resoftare.

Link către comentariu

Booonn.

Dupa cateva zile de circulat cu noua suspensie, setata la jumate peste tot, atat pe inaltime cat si pe duritate, am decis ieri sa o mai inmoi.

Am mutat-o pe cea mai soft setare si constat ca este la fel de confortabila acum ca si vechea suspensie. Deci si cea veche s-a tinut destul de bine pana acum.

Azi am lasat BBS-urile la reconditionat. Cam in 10 zile ar trebui sa fie gata.

Intre timp, ma mai ocup putin si de aspect. Momentan interiorul.

post-1861-0-35992600-1366017841_thumb.jp

Modificat de Johnny Bravo
Link către comentariu

Azi m-am invrednicit sa montez pedalele. Am reusit sa montez frana si acceleratia. M-am umplut de nervi la footrest.

M-am tot chinuit sa il infig si nu intra. Pana la urma am pus unul langa altul pe cel nou si pe cel vechi si nu sunt la fel :(

Cel nou este de TT iar clema de prindere in podea este pusa mai jos decat la A3.

Nici nu am mai ajuns sa fac poze la pedale de nervi.

20130415164651.jpg

In stanga este cel original. Se vede ca prinderea este mai sus.

Link către comentariu

Da fix aceeasi problema am avut-o si eu numai ca i-am taiat clema cu cuterrul si am "lipit-o" mai sus.

Link către comentariu

De ceva vreme am un zdranganit enervant la ralanti. Daca turez putin motorul, dispare.

Am luat pe rand traseul admisiei, carenajele rotilor, scut, capacul motorului. Tot zdrangane.

Azi a mai bagat cineva capul si mi-a atras atentia ca intinzatorul de la cureaua de accesorii e pe duca. Si l-am schimbat prin octombrie - noiembrie la PBN :(

Alti bani...

Link către comentariu

Se aude din dreapta. Nu chiar de sub pasager. E din compartimentul motorului. Cel mai probabil de la intinzatorul ala.

Am tinut de toate plasticele care sunt si nu dispare sunetul.

Ar mai fi sa scot scutul de tot si/ sau sa verific radiatoarele, poate alea se misca.

Link către comentariu

Ma scoate din minti zdranganitul ala. Nu-i suficient ca zornaie motorul ca-i diesel, acum suna mai rau ca un taxi.

Saptamana viitoare trebuie sa-i vin de hac.

Mai am de montat kitul EGR delete, sa schimb lichidul de frana, reglat suspensia si poate schimbat ulei si filtre la motor.

Apoi sa-mi recuperez jantele de la colegul ElSpa si sunt si io gata de vara :D

Link către comentariu

Diseara ma duc sa-mi iau jantele de la revopsiiitttt!!

Abia astept!

Link către comentariu

Sunt foarte curios cum au iesit. Le-ai facut aproape de culoarea lor originala?

Apropo, cand le-ai indreptat, cat erau de strambe?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Referitor la zgomotul de care mentionai...acum vreo 2 saptamani am auzit un zgomot ciudat la A4 si am constatat ca era o rola de la cureaua de accesorii. La mine se auzea un "fasait" + un mic zgomot, de asemenea disparea la acceleratie.

Am schimbat rola din nou (era schimbata acum vreo 2-3 luni odata cu distributia) si nu se mai aude.

Bafta!

Link către comentariu

99% sigur rola face asa. Volksman imi spune ca ar fi trebuit schimbata si fulia alternatorului care are obicieiul de a se bloca si forteaza intinzatorul.

O sa verific si probabil le schimb pe ambele.

Intre timp am luat jantele de la vopsit. Par a fi iesit bine.

Ma uit maine pe lumina cu atentie. Din graba am uitat acasa prezoanele lungi. Maine trebuie sa merg cu grija pana ajung sa le schimb.

Nu mai gasesc nici capacele centrale, nici capacele de la valve :( , toate originale BBS.

Link către comentariu

Am gasit si capacele, am pus prezoanele lungi si am bagat repede doo poze.

Nespalata da' merge.

20130424141756.jpg
20130424141810.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa, n-am avut ocazia sa te felicit pana acum pentru ce ai realizat!

Referitor la zgomot... se aude doar la rece? Se diminueaza/dispare odata ce ai mers un pic cu masina?

Link către comentariu

Salut!

Se aude mereu. Nu este doar la rece.

Legat de zgomotul asta, cum spuneam, cureaua si rola de la accesorii au fost schimbate in septembrie - octombrie la PBN pentru ca nu fusesera schimbate odata cu distributia. In plus, intinzatorul incepuse sa faca zgomot si sa scartaie.

La momentul respectiv, consilierul de la service mi-a spus ca ar trebui inlocuita si fulia alternatorului. Mi-a facut un calcul si cred ca de banii aia luam tot alternatorul, pe original, de la magazin.

Am vorbit cu Alex - Volksman (de la el am luat piesele respective) si mi-a spus si el ca este posibil ca fulia sa se blocheze si sa forteze cureaua si intinzatorul. Am trecut pe la el si am luat un intinzator nou si fulie. Inca nu le-am montat.

Vad ca fulia este fixa. Sau asa mi se pare mie. Adica nu are un rulment ceva. In conditiile in care se infige pe ax, cu ce ma ajuta? Adica deduc io ca nu doar fulia ar trebui schimbata ci tot axul sau lagarele in care se invarte.

Aveti idee cum sta treaba? Este suficient sa schimb fulia?

Link către comentariu

Presuri de cauciuc?  :D

Schimbat pozitie climatronic si cd-player?

Modificat de mihai.onu94
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!