Jump to content

AUDI A3 SPORTBACK


Johnny Bravo

Postare recomandată

Dupa 2 ani jumate de Astra H, m-am decis sa incerc si alt ceva.

Am vrut ca noua masina sa aiba neaparat cutie de viteze automata. DSG mai precis. Deci o masina VAG.

Voiam ceva pe benzina, cu ESP, noua, cu sistem de sunet performant.

Deoarece prin prisma job-ului am relatii la Porsche Romania puteam lua o masina noua la pret de importator. Am incercat sa vand Astra sa pot face un leasing la care sa dau un avans cat mai mare. Inca nu am reusit sa o dau, in ciuda pretului bun. Zic eu... Incepusem sa-mi iau gandul de la masinuta noua cand, saptamana trecuta, vine un mail intern in care suntem informati ca unul din sefi isi vinde masina iar care dintre noi este interesat, poate sa o cumpere.

Masina: Audi A3, 2.0 TDI Sportback, DSG, echipare Ambition + optionale (piele, sunet BOSE, senzori de ploaie si lumini si tot felul de maruntisuri), an fabricatie 2006, 95.000 km etc.

Instant am dat reply ca sunt interesat iar de ieri am intrat in posesia ei. Ramane ca in urmatoarele zile sa facem actele si va fi oficial a mea.

Sunt super incantat de masina. Cutia DSG este exact cum mi-am imaginat, motorul trage bine (inca nu am iesit din oras sa-i dau o talpa), nu troncane, nu zbarnaie, nu scartaie nimic. Suspensiile sunt inca ferme iar sistemul audio Bose este excelent. La Astra am o mare problema cu sistemul audio care este foarte slab.

Acum trebuie sa-i fac un detailing interior si ceva usor la exterior si e ca noua masina. O sa pun si poze can o sa fie curata.

IMI PLACE MULT!!!

Vrea cineva o Astra? biggrin.gif

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Bine ai venit pe forum. Baga repede niste poze cu masina si spune-ne si la cat te-a dus, sa ne mai facem si noi planuri,calcule ;)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente nedorite, pana acuma suna totul bine din descriere, dar sa vedem si ceva poze cu "bestia".. si ceva detalii despre achizitionare .

bafta !

Link către comentariu

Poze ii fac ceva mai tarziu, dupa detailing. Masina m-a costat 11.000 euro.

Eram pornit sa-mi iau una noua insa daca nu am reusit inca sa dau Astra, nu am dat comanda si a aparut pleasca asta. Cum sa refuz?

Cum spuneam, masina a fost luata direct de la PoRo iar reviziile au fost facute tot acolo. Masina nu a avut absolut nici o problema pana acum si sper sa nici nu aiaba, nici nu a fost foarte chinuita. Stiu ca sefu asta a iesit des din tara cu ea si are obicieiul sa mearga cu viteza insa nu e genul sa-i dea talpa la semafor sau sa sara in gropi cu ea.

Oricum, daca apare ceva, avem "intrare" la PoRo si au mare grija de ea.

Link către comentariu

Asa putin ai dat? ai preluat leasing la ea sau ceva ? :P Mi se pare prea bun pretul de aceea intreb (piele ... :P)

Link către comentariu

Nu am preluat nimic. Masina a fost luata in leasing in 2006, acum in iulie sau august s-a terminat leasingul si a fost inmatriculata definitiv. Sefu si-a tras X5 si a zis ca nu are unde sa tina 2 masini si a scos pe Audi la vanzare. Nu e genul sa faca bani din chestii d-astea si a cerut un pret suficient de mic incat sa scape repede de masina. Si a scapat!

Eu... cer tot 11.000 pe Astra insa nu s-a dat pana acum... Mai astept, ca io nu-mi permit sa o dau prea ieftin.

Dap. Piele neagra. Miroase cam naspa insa sper ca dupa ce fac curat in masina sa se mai schimbe si mirosul. Doamna mea, care are frigul in oase, sta acum cu geamul deschis ca nu-i place mirosul... Nu va imaginati ca e vreun cadavru prin masina; e doar mirosul de piele :P

Modificat de Johnny Bravo
Link către comentariu

salll felicitari pt masinutza :offtopic: nu mai are sefu inca una si pt mine:)))?? asteptam poze k ea:D:D salutari si numai bine :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Felicitari.Sa o stapanesti sanatos !!! Vb cu sefu`zii ca suntem mai multi forumisti :vaidecapulmeu: interesati de asemenea oferte:)

Am rugamintea la tine sa iti EDITEZI putin profilul si sa treci si orasul,sa stim si noi de unde tst ! mersi :offtopic:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina :) Nu o sa-ti para rau de alegerea facuta. Am avut A3 si stiu ce spun. Mai ales la dotarile care le ai si la pretul care l-ai dat pe ea, nici ca se putea mai bine. Ce motor aveai pe fosta masina? Ai de gand sa-i faci ceva modificari asteia? Asteptam poze cu titiu' :) Bafta :(

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari. Si eu sper sa nu am probleme cu ea.

Daca mai asteptati 2-3 ani, poate luati un X5 la pret promotional :huh:

@a r i e s: da, am DSG, de ce? E rar sau cum? Am vazut ca acum e s-tronic. Nu stiu cum e asta.

Pe Astra am un motor de 1.6 si 105 cp. Audi are 140 si imi sunt suficienti. In principiu nu cred ca voi face nici un fel de modificare la masina. Mie imi plac stock. La Astra as fi vrut sa-i schimb muzica insa nu am reusit sa ma mobilizez sa strang bani sa fac treaba buna. Nu sunt genul sa fac carpeli. Ori bag bani calumea, sa iasa bine, ori nu fac.

Am iesit aseara pentru prima oara pe Buc-Pitesti sa vad cum merge. Din pacate pe acel drum comunal nu am avut curaj sa merg prea tare. Am ajuns insa pentru o perioada scurta la 190 km/h. Accelereaza foarte frumos. Faptul ca nu trebuie sa mai schimb eu vitezele imi permite sa observ mai bine cum trege masina. Zgomotul la 140 este foarte scazut. De fapt se aude doar aerul vajaind, spre deosebire de viteze mici la care motorul este destul de zgomotos fata de cum este cel de pe Astra.

Imi place!

Link către comentariu

Ii voi face maine cateva poze si le postez. In 2-3 saptamani vreau sa o duc la un nene sa o curete si sa-i fac un polish. Dupa asta ii mai fac o tura de poze. Acum e murdara rau. Si la exterior si la interior.

Desi au aproape aceeasi vechime, Audi-ul este FOARTE mizerabil fata de Opel-ul meu, care este impecabil. Nu-mi place sa las masina neingrijita.

Link către comentariu

Nu stiu inca. Trebuie sa iau si io banii saptamana viitoare intai si pe urma o sa vorbesc cu omul la care o sa ma duc. Oricum, o sa postez aici toate detaliile.

Am si io o nelamurire legata de BC1. Cum fac sa nu se mai reseteze singur? Inca nu am ajuns sa pun motorina insa cand o voi face, as vrea sa resetez ambele calculatoare. Pe BC2 o sa-l las sa mearga mereu iar pe BC1 vreau sa-l resetez cand fac plinul. Acuma vad ca se reseteaza singur dupa fiecare drum facut. Asa functioneaza asta sau i-am facut io ceva cand am butonat prin meniuri?

Link către comentariu
  • Administrator

BC1 se reseteaza dupa 2 ore de nefunctionare iar BC2 dupa 99 ore si 59 min de mers parca

Consumul il faci resetand BC2-ul

Dar astea-s chestii tehnice, oarecum interzise in aria asta :angry:

Link către comentariu

Bravo! DSG-ul merita toti banii! Iar la motorul ala ai consum mic si putere maricica, deci, esti castigat :o

Link către comentariu

Azi am uitat sa iau aparatul sa fac poze. Ehh.. nici vremea nu a fost chiar stralucita.

DSG-ul imi place si mie. Eram hotarat ca urmatoarea masina sa fie cu aceasta cutie. Cat priveste consumul, inca nu sunt dumirit. Cum spuneam mai sus BC1 se tot reseteaza insa am inteles ca asa functioneaza. In conditiile astea am avut ocazia sa vad la fiecare drum ce consum mediu am avut. Astfel: Dr. Taberei - P-ta Victoriei dimineata si retur seara, imi arata 8,3.

O sa resetez si BC2 cand o sa fac plinul, sa vad exact.

Link către comentariu

Cateva poze facute cu telefonul:

image147kl6.th.jpgthpix.gif image148sh3.th.jpgthpix.gif image149cl6.th.jpgthpix.gif image150kq4.th.jpgthpix.gif image151ri3.th.jpgthpix.gif image152hi4.th.jpgthpix.gif image153il7.th.jpgthpix.gif image154re3.th.jpgthpix.gif image155fq3.th.jpgthpix.gif

Am primit azi si o copie dupa comanda data la Porsche pentru masina. Pe langa echiparea Ambition, s-au mai pus urmatoarele: ESP, ornamente din aluminiu, cotiera centrala, scrumiera si bricheta, pachet lumini, oglinda retrovizoare cu efect antiorbire, senzor ploaie, senzor lumina, radio Concert cu incinte acustice Bose, tapiterie din piele Viena, volan sport multifunctional si pachet iarna. Cica bonus ar mai fi si alarma. Trebuie sa mai intreb cum e cu asta ca nu am vazut senzori sau ceva... La fel si cu pachetul de iarna. N-am idee ce contine.

Cand o sa o duc la cosmetica, o sa iau dupa mine un aparat foto mai bun sa-i fac poze cu parcursul operatiunilor. Abia astept.

Oare s-o mai face frumos afara anul asta, sa se vaza frumos masina?

Link către comentariu

O fi masina frumoasa, buna, dar pretul :) . Nu exista comparatie intre Astra si A3 . Oricum cam rare dotarile astea pe A3 . Sa te bucuri de ea si daca vrei sa o vinzi... :D

Link către comentariu

Pai nu o luam daca nu era pretul asa bun, nu avea DSG si nu stiam masina de noua.

As fi preferat un motor pe benzina cu DSG insa e bun si asta.

Pana fac actele trebuie sa ajunga in service sa-i schimbe parbrizul ca are vreo 4 "floricele" care nu vor trece de RAR, plus ca una dezvolta si o "tulpina" zdravana la baza geamului.

Link către comentariu

Am inceput sa ma obisnuiesc cu masinuta. Dupa 2-3 frane puse cu piciorul stang, in cautarea ambreajului, m-am linistit. Sunt inca la primul plin de motorina. Am facut 350 km pana acum cu el, in Bucuresti si imprejurimi si am o medie de consum senzationala: 6.1 L/100 km.

Am reperat un zbarnait sub bord, in stanga. Trebuie sa bag un ochi sa vad de unde vine. Suna a ceva desprins care se balangane p-acolo. Mai trebuie sa-i schimb si parbrizul. Dupa asta ma duc sa-i curat interiorul.

Alt fel, cutia de viteze e o incantare, la fel si sistemul audio.

Inca niste poze:

p1090005cc1.th.jpgthpix.gif p1090009hc3.th.jpgthpix.gif p1090010am6.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!