Jump to content

My new old Audi A8

B6 2007

Postare recomandată

Sunt fericitul posesor a unui Passat B6 si printr-un concurs de imprejurari am ajuns si proprietarul unui Audi A8 3,3 TDI Quattro.

Masina este aproape full option (lipseste numai siroccol-ul ...cred). Impresii? Masina reprezinta o alta lume...pe care o sa o inteleg numai cand o sa-mi cumpar mult visatul Phaeton. Desi masina are 338980 KM merge ca un ceas elvetian...

Urmeaza sa-i fac schimbul de ulei si sa bag mana mai adanc in portofel sa-i schimb distributzia...Ma surprinde un pic fiabilitatea..La Passat (2,0 TDI 140 CP) am rulati 36500 km si se aud rulmentii pe spate.... Daca cineva este curios pot posta si poze...

Link către comentariu

Intotdeauna mi-a placut la nebunie modelul vechi A8. Acum 1 an jumate am avut ocazia sa conduc un benzinar, de 4.2 si m-am indragostit, care avea aproape 500.000 km si 10 ani vechime. Dar mergea brici, iar motorul.... :)

Link către comentariu

chiar ca merita niste poze cu el :D sa-l admiram si noi :))

btw, felicitari pt achizitie si sa-l stapanesti sanatos ...cat mai multi km fara probleme :Driver:

Link către comentariu

A8-ul in motorizarea asta mi se pare de-a dreptul superb. Si pe mine ma atrage exact acelasi motor, dar in Germania am vazut in general masini cu peste 250k km. Daca a ta spui ca are peste 300k km, cred ca-mi "revizuiesc" atitudinea. La ce te-ai uitat mai atent la masina, avand in vedere kilometrajul asta ? Stii cumva daca s-au facut interventii semnificative la masina in km astia ? Cat te-a costat si ce ar mai trebui sa mai schimbi (eventual un pret la distributie) ? Scuze ca pun atatea intrebari, dar chiar mi-ai dat sperante. Daca ai putea si poze, ar fi excelent.

Aaa, sa nu uit: s-o stapanesti sanatos !!!

Link către comentariu

Poate a costat prea mult masina si nu i-a mai ramas bani de aparat foto... :)

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

Cred ca a postat la ''misto'' nu cred ca mai intra pt poze ... stiu ca mai pusese un post identic undeva si cred ca a fost atentionat si a postat si aici, sper sa ma insel si sa vina cu poze ca atunci nu are nici un rost sa facem posturi aiurea, uite ce masina am eu fara poze fara ceva detalii pe cine intereseaza si cine crede?

Link către comentariu

Si mie mi se pare pus la misto topicul;s-ar parea ca unii au prea mult timp liber si nu stiu ce sa faca cu el.

Link către comentariu

Las` ca ne demonstreaza contrariu si vine cu poze full. Masina interior / exterior + motor. . Cel putin asa mi-ar placea mie sa vad :icon_thumright:

Link către comentariu

a lansat pastila si a dat bir cu fugitii.

eram si eu foarte curios de masina: poze, pret, dotari...

in plus e interesant de vazut la cat se ridica un casco pentru asa o masina. :icon_thumright:

Link către comentariu

Propun moderatorilor sa stearga postul. Nimeni nu incepe un post in care isi prezinta masina si apoi nu mai scrie nimic timp de cateva zile, deci se pare ca e o abureala si nu are sens sa se mai scrie aici. Multumesc

Link către comentariu

Domnule B6_2007, ai postat aici pe 22 septembrie si ai zis ca poti pune si poze. Lumea le vrea, dar observ ca tu nu le pui, desi ai intrat pe topic si ieri, 24 sept. Daca vrei sa ne arati masina, bine, daca nu, topicul va fi inchis. Mersi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!