Jump to content

Audi A5 vs Bmw 3 Coupe

Serban F
 Share

Postare recomandată

Eu cred ca iarna din Romania A5 are un avantaj major. In tari mai civilizate strazile nu arata ca in Bucuresti. Pe de alta parte poti oricand opta pt X-drive si te vei descurca la feld e bine(oricum x-drive pe ceva diferit de suv mi se pare o blasfemie :)). CuX5 si cauciucurid e vara m-am descurcat ff bine pe vremea asta si pot spune ca am iesit din incurcaturi de unde nu as fi iesit cu A6-le (A6 era cu suspensie ff joasa). Per ansablu luand in cosideratie faptul ca de 3-4 ani incoace nu cred ca am avut adunat 30 de zile de ninsoare, cred ca tractiunea integrala e un moft ce duce la consum marit si mai putin fun(vezi bmw cu tractiune spate).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maryuskkk

18

• Ice_2k

15

• Baracuda

12

• Serban F

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

bai da a5 2.0tfsi 211 cp il lasa in urma cam rau pe 320i 170 cp , mie personal nu-mi place bmw , nu pentru ca suntem pe vw forum , dar acest seria 3 mi se pare foarte urat ,si daca iti iei 330i tot a5 3.2 fsi ar fi mai rapid 330i 0-100 6.1 sec si a5 3.2 fsi 0-100 5.9 sec din cate stiu , dar asta nu conteaza foarte mult , dar a5 as alege

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!