Jump to content

Primul meu VW

EFlavius

Postare recomandată

Salut tuturor.Am trecut si eu, intr-un final, de la Peugeot la Volskwagen. Mi-am luat un Polo, ca de sunt student si 2 tara e din ce in ce mai aglomerata.

Tip VW Polo 9N 2004

Motor 1,4 TDi-PD 75 CP

Echipare Comfortline

-oglinzi electrice cu degivrare si heliomate

-climatronic

-geamuri electrice fata

-tempomat

-geamuri in tenta verzui

-culoare black magic

-consum 3,5-4,5 extraurban , 6-8 urban cu un maxim de 9

Parerea mea despre VW: sunt masini foarte bune, grele si solide.Consumul mi se pare un pic cam mare dar asta e nu e scuter.

As vrea sa-mi fac niste modificari gen sa schimb plasticurile ornamentale cu ceva metalic cromat, niste jante si alte chestii de bun simt.Nu vreau tuning din ala de sare in ochi.Astept ceva recomandari si indrumari din partea voastra.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Acum, poze sa vedem si ca sfaturi, sari de cei 75 de cai pe la 101 cu o mica modificare. N-are rost consumul ala pe asa putini cai. Nu sare nici in ochi, dar nici nu te lasa de caruta! Va fi o adevarata surpriza chiar! Dupa aia, in functie de gust, ca vorba ceea, bani sa fie! :icon_thumright: In rest, numai de bine si multi km in siguranta!

Link către comentariu

OFFTOPIC: Hehe, ce-mi place mie la polo-uri este ca se parcheaza foarte usor :D asha ca alegerea ta este pe buna dreptate ( toti in ziua de azi au masini, dar strazile au ramas aceleasi :( )

ONTOPIC: Felicitari pt achizitie, s-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probelem :P ...legat de schimbat ornamentele... depinde de suma de care dispui... ca cele OEM dupa cum stii cam te "arde" cand le atingi :icon_thumright:

P.S.: btw... vorba colegului... vrem POZE ! :D

Link către comentariu

Si eu intre-o perioada pe cand cautam masina era cat pe ci sa-mi iau un Polonez tot cu 1,4 TDi si care bineinteles i-as fi facut o resoftare(vezi ca mai sunt useri pe forum cu acelasi motor pe Ibiza, Fabia si care si-au facut chip tuning si sunt foarte multumiti). Asteptam poze sa vedem cu ce te lauzi

Sincer sa fiu parca nici eu cu Golful 5 nu scot consumuri de 8 chiar 9% in oras si doar e masina si motor mai mare 1,9 tdi, 105cp, dar asta depinde si de orasul in care mergi si de cat de grea ai talpa piciorului.

Multi km fara evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu

Fratilor resoftare nu vreau sa-mi fac pentru ca vreau sa tina masina asta vreo 5 ani ca m-am saturat sa tot schimb la ele, asta la mine e deja a 6-a masina. In al 2-lea rand da Polo se parcheaza foarte usor. Scuze ca nu am pus poze dar nu prea am avut timp..o sa vina in 1-2 zile si pozele. Ar fi un aspect legat de consum cand plec si motorul e rece consumul sta peste 20 si nu apuca sa scada la un 6% decat daca ma plimb aiurea prin oras si nu e aglomerat.Am avut un consum urban seara de 5% dar nu mi se pare relevant.Afara consuma 3,5% dar nu pot sa merg cu 90-100 si trebuie sa mai si depasesc, drumul Timisoara-Severin e praf si foarte aglomerat am tronsoane unde merg numai cu a 1-a.Am facut in vara 3 ore Severin-Bucucuresti (350km) consumul cu clima non-stop 5,5 pt ca pe autostrada la 170-180 ia undeva la 6-7. Ma rog per total sunt multumit dar si mie mi se pare cam marisor consumul avand in vedere consumul de la 206 care nu sarea de 6 in oras.Ar mai fi o chestie consumul de la plin la plin facut de mai multe ori i-mi iese mai mic cu 1-2l decat cel afisat de CB.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!