Jump to content

Golfuletul meu

SEBY24

Postare recomandată

SALUTARE,

DE CURAND AM CUMPARAT UN GOLF IV BENZINA(MODEL MATCH-FRANTA) 1.6 16V SI 105 CP AN DE FABRICATIE 2003.CHIAR NU STIU CE SA SPUN DESPR EA (DACA SUNT MULTUMIT SAU NU),TINAND CONT DE FAPTUL CA A FOST CUMPARATA DIN ROMANIA DE LA UN TANAR NEAMT CARE LE ADUCEA DIN GERMANIA,DAR AUTOHAUSUL DE LA CARE A CUMPARAT-O A LUAT-O LA RANDUL LUI DIN FRANTA.IN BORD AFISEAZA 80000 DE KM DAR NU CRED CA SUNT REALI SI PE DEASUPRA NU A AVUT NICI CARTE DE SERVICE IAR DE CONSUM NUS CHIAR ASA DE MULTUMIT;DACA BAG PICIORUL IN EA (140 KM/H) SE SI VEDE CUM SCADE INDICATORUL DE BENZINA

O MICA PREZENTARE:

-1.6 16V 105CP MOTOR BCB(2 USI)

-4 AIRBAGURI

-CLIMATRONIC

-COMPUTER DE BORD

-GEAMURI ELECTRICE

-CHEIE BRICEAG CU INCHIDERE CENTRALIZATA CU TELECOMANDA SI ALARMA ORIGINALA

-RADIOCASS+CD PLAYER ORIGINAL VW

-jante SPITATE PE 15 ORIGINALE VW

-VOLAN REGLABIL

-SCAUNE REGLABILE PE INALTIME

-TAPITARIE PLUSATA

PRETUL DE ACHIZITIE ESTE DE 6000 EURO,CU TOTUL IN JUR DE 7000 CU INSCRIS,TAXA DE POLUARE,SCHIMBAT CHIT DE DISTRIBUTIE+O ROLA INTINZATOR

IMI LIPSESTE PRESURILE SI TETIERA DREAPTA FATA SI CELE DIN SPATE

O SA REVIN SI CU NISTE POZE

Link către comentariu

Salut, ce sa zic asta-i diferenta dintre un benzinar si o motorina, daca bagi tare piciorul in ea consuma multa benzina

Referitor la pret mi se pare bunicel, presuri gasesti pe forum la rubrica de vanzari- http://vwforum.ro/index.php?showtopic=41914 e super de treaba cel care le vinde si trimite si prin curier si pretul e super bun, tetiere vezi pe la dezmembrari (cam nasoala faza, cum sa iti vanda masina fara tetiere)

Referitor la nr de km daca nu ai carte service nu cred ca-s reali km, dar acum ca ai cumparat masina nu mai conteaza decat sa mearga bine si sa fii multumit si sa faci cat mai multi km fara evenimente :banghead:

Asteptam sa pui poze cu masina atat la interior cat si la exterior

A si inca ceva nu mai scrie cu majuscule ca o sa fii sanctionat de vreunul dintre moderatori

Modificat de Auras
Link către comentariu

Te sfatuiesc sa revii intai cu o editare a textului de mai sus, si apoi cu pozele.

Conform art. 2 din Regulament,

- scrierea nejustificata cu majuscule, litere

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!