Jump to content

my golf :P

mat_m

Postare recomandată

Am intrat si eu pe forum acum 2 zile chiar daca am masina de 8 luni abia acum mi`a venit ideea de a intra si aici pe forum...

Deci sa fac si eu ca restul sa-mi prezint masina:

Volkswagen Golf 4

1.9TDi 110cp

2 usi

negru

dotari: aer conditionat, abs, esp, senzori de ploaie, oglinzi electrice incalzite heliomate(inclusiv cea din interior e heliomata zic asta deorece am impresia ca exista si modele ce le au doar pe cele exterioare), cotiera spate, covorashe textile fata spate, tapiserie in doua culori negru/albastru, inchidere centralizata, geamuri electrice, hmmm si or mai fi cateva dar nu`mi mai vin.

Masina a fost cumparata din Luxemburg la 140 000 km si m`a dus cu tot cu taxe si sistemul audio pus in germania 7400 euro.

Pozele nu sunt o calitate foarte buna....si sa stiti ca in poza inscriptia cu GOLF de pe haion se vede stramba dar in realitate nu e :D))

post-31993-1221737131_thumb.jpg

post-31993-1221737222_thumb.jpg

post-31993-1221737302_thumb.jpg

post-31993-1221737327_thumb.jpg

Link către comentariu

Faina masinuta. Multi km fara probleme. Din ce an e? La butonul pentru oglinzile electrice ai si optiunea de rabatare functionala? Ce varianta de echipare e?

Link către comentariu

din 11.2001. nu am optiunea de rabatare. iar ca nivel de echipare nici asta nu stiu ... daca imi spui cum as putea afla ar fi perfect. am uitat sa mai mentionez ca are 4 airbaguri volan in 4 spitze, reflaj electric al farurilor, computer de bord si jantele de tabla pe 15"

Link către comentariu

am pus aceeasi poza de 2 ori scuzati`ma....uitati si una din spate

post-31993-1221741488_thumb.jpg

Modificat de mat_m
Link către comentariu
din 11.2001. nu am optiunea de rabatare. iar ca nivel de echipare nici asta nu stiu ... daca imi spui cum as putea afla ar fi perfect. am uitat sa mai mentionez ca are 4 airbaguri volan in 4 spitze, reflaj electric al farurilor, computer de bord si jantele de tabla pe 15"

Pentru variantele de echipare gasesti un sticky pe subforumul de Golf 4 si Bora. Chiar acolo la inceput ^_^ . Mai multe nu stiu sa iti zic decat ca daca ai pe praguri scris mare si lat Edition, atunci ti-e varianta de echipare Edition :screwy: (asa e la mine).

Poate gasesti si pui si niste poze din interior.

Link către comentariu

S-o porti sanatos si fara evenimente! :Driver:

Daca nu ai nimic scris pe praguri(cum ar fi edition,champ,pacific etc.) cauta in portbagaj(este un autocolant pe partea inferioara a mochetei din portbagaj).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!