Jump to content

Skoda Superb

Kimu

Postare recomandată

Am luat-o din Germania de la un concesionar Skoda si sunt foarte multumit de ea.

-an fabricatie 2007

-31000 km

-motor 2.0 TDI 140 CP

-dotari...multe

post-11428-1221686521_thumb.jpgpost-11428-1221686535_thumb.jpgpost-11428-1221687057_thumb.jpg

Modificat de ImP
Link către comentariu

Wow. Foarte bine arata masina. Sincer iti zic acuma cu masina asta nu o sa ai probleme mult timp. Atata doar sa ii faci serviceul la timp si sa o feresti de gropi :icon_cry:. Numa bine

Link către comentariu

Multumesc de urari.

Da, volanul e identic ca forma cu cel de pe Octavia 2, iar pretul a fost de 17000 euro.

Service-ul de 30000 km mi l-a facut concesionarul de la care am cumparat masina si e Long Life 2.

Daca masina ramanea in Germania urmatorul service era la 60000 km, dar stiu ca in conditiile de la noi se face mai repede. Nu stiu exact, la 10000 sau la 15000 de km?

Link către comentariu

Frumoasa tare masina, dotata, dar si pretul este pe ,masura, oricum e ca si o masina noua.

Ca o recomandare ar fi o folie neagra 50% pe toate geamurile laterale si luneta, in rest multi km fara probleme

Apropo cum ti se pare ca trage motorul asta de 140Cp pe superb? Ai putea sa incerci si o resoftare la domnul voinea si sa o duci pe la 170, mai ales ca are km super putini si deci n-o sa ai probleme cu ambreiaj sau alte alea

Link către comentariu

Folia e deja pusa, pozele sunt mai vechi.

Imi ajung 140 de cai pe ea, trage foarte bine, e o masina eleganta cu care se merge elegant.

Pentru sportivitate am alta jucarie, cu mai multi cai care papa benzina :D

Link către comentariu

ImP, ai o masina impresionanta. Lemnul din interior se completeaza minunat cu pielea si culoarea masinii. Cu siguranta a fost un pret pe masura, dar este singura modalitate de a detine versiunea finala a platformei asta, care s-a bucurat de atata succes, de la A4 pana la Passat.

Perioada de service-are e in functie de abordarea ta. Daca doresti sa nu te coste foarte mult, o poti tine pana la 15.000 km, insa daca doresti ca la revanzare sa dai mai departe o masina brici, ar fi bine sa te limitezi la cei 10.000 km. Exemplu : Motorina proasta, aer imbacsit cu impuritati -> sufera injectoarele.

Numai bine !

Link către comentariu
  • 1 year later...

Felicitari pentru Superb :rolleyes: presupun ca e Elegance.Si eu imi doresc sa schimb jantele de pe a meu cu Jante cygnus ca a tale.Schimba aspectul masinii si il face mult mai frumos.Dar la gropile din Romania nu stiu daca merita :)) si inca ceva: RNS tau citeste si alte dvd-uri inafara de cel cu hartile? si citeste mp3?

Link către comentariu

O masina superba.Eleganta,puternica si cu optiunile pe care le merita o masina ca asta. Sa o stapanesti sanatos!Cat te-a costat?

Link către comentariu

per total ai o masina superba, Imi place foarte mult.

Insa, ce nu-mi place, este lemnul din interior. Contrasteaza prea puternic cu negrul tapitieriei, pare mai mult un plastic ieftin. Sa nu fie cu suparare, ai o masina de nota 10. Daca ai schimba lemnul de la interior cu unul mult mai inchis la culoare, ar fi perfecta

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!