Jump to content

Mk4 Bora ALH . Project Closing

Mr.Za!

Postare recomandată

Salutare lume.

Sunt membru vwforum de ( in curand ) 3 ani . In general am evitat sa ma bag in discutzii , pentru simplu fapt ca e mai fun si mai amuzant sa citesti parerile altora si sa le compari cu ceea ce stii tu. Initial , mi-am dorit sa creez acest topic in momentul in care masina mea va ajunge la configuratiile gandite, DAR , m-am decis ca cea mai buna solutie ar fi o alta masina ( toate la timpu lor) . Totusi m-am gandit ca ar fi o idee buna sa o prezint.

Asadar , este vorba despre :

2005 Vw Bora Amazing - Black Magic Pearl Effect ( LC9Z) , ALH (90CP), cu relativ putine dotari standard , dar destule cat sa imi fac treaba cu ea :

- full electric

- 2 airbaguri

- radio -cd OEM

- si cam atat care sa conteze, ca nu o sa ma apuc sa va povestesc de a 3a tetiera pe spate , beculetze, butoane si alte brizbrizuri.

dupa trei ani masina se contureaza cam in felul urmator :

Suspensie Sport + Arcuri : KW Stage 1 40/40 mm

10062008136cw3.th.jpg

10062008135nz7.th.jpg

Jante : Boss Street Gloss - Black Diamond (18") , incaltzate cu Toyo PX4E 225/40/18

21062008148sw1.th.jpg

Grila : FK

21062008147bp0.th.jpg

si cu asta am cam terminat modificarile care incanta ochiu' in mod vizibil :) moving on,

Bosio Fratelli PP520 , in combinatie cu un soft RBN

Ambreiaj : Kit complet Sachs VR6

image012ax8.th.jpg

image011gv9.th.jpg

volant Usurata : Eurospec G60 SMF 14lbs

image013qg5.th.jpg

Se mai adauga un Blow Off Valve HKS

21062008145ql7.th.jpg

21062008146mg9.th.jpg

Si o vopsea de etrieri , in imitatia portzelanului , si rezulta o masina foarte fun de condus, cu un raspuns prompt si cu un palmares destul de ok .

Astept pareri :lol:

post-4164-1221654489_thumb.jpg

post-4164-1221654499_thumb.jpg

post-4164-1221654513_thumb.jpg

Modificat de Rapier
schimbare poze cu unele de rezolutie mare la cererea initiatorului
Link către comentariu

Alte Poze :

post-6366-1221688368_thumb.jpg

post-6366-1221688402_thumb.jpg

post-6366-1221688438_thumb.jpg

post-6366-1221688486_thumb.jpg

post-6366-1221688523_thumb.jpg

post-6366-1221688557_thumb.jpg

Modificat de Rapier
schimbare poze cu unele de rezolutie mare la cererea initiatorului
Link către comentariu
Interesante modificari. Cat te-au costat injectoarele si cam ce putere are acum motorul ?

duzele m-au ajuns undeva la ~450 Euro cu tot cu soft . Puterea n-ash putea sa ti-o confirm in cifre concret , doar o banui

tot ce pot sa spun e ca sunt "pe acolo" cu multe masini de 150 cp gen

Golf 3 GTI 2.0 16v 150 cp

Opel Calibra 2.0 SFI 16v 150 cp

Vw Golf 5 2.0 TDI 140 CP 4Motion

Vw Passat 1,9 TDI 130 cp (remapat)

si asta is doar cateva care imi vin in cap pe moment. Nu ash putea sa iti pun in comparatie cu o masina stock , pt ca nu m-am aruncat la masini cu o putere mai mica de 125 cp STOCK...

Link către comentariu
duzele m-au ajuns undeva la ~450 Euro cu tot cu soft

WOW !!! Pretul mi se pare foarte bun. Poti spune de unde (daca nu aici, da-mi PM) ???

Multa bafta in continuare !

Link către comentariu
  • Administrator

discutii tehnice despre injectoare + soft sunt aici -> http://vwforum.ro/index.php?showtopic=25288 . Sunt pe forum cam 10 masini la care eu le-am schimbat injectoarele + ciptuning si au castigat de la 40CP in sus. Pret cu tot cu montaj si soft tot pe acolo iese si la mine ... depinde ce injectoare vrei

/end of offtopic

Link către comentariu
WOW !!! Pretul mi se pare foarte bun. Poti spune de unde (daca nu aici, da-mi PM) ???

Multa bafta in continuare !

is luate printr-un amic de-al meu din statele unite. era o oferta la un moment dat....

Link către comentariu
Frumoasa masina dar ca sa se vada mai bine pune pozele la o dimensiune mai mare ca te lasa daca folosesti http://imageshack.us/ de ex

daca ai sa observi , toate pozele sunt puse kiar cu uploader-ul de la imageshack.us , nu ma pricep eu cum sa le pun mai mari , oricum revin cu alte poze maine :icon_thumright:

Link către comentariu

Good work bro :icon_thumright: ... se vede ca pui pasiune in ceea ce faci :beer: ...masinuta este SENZATIE

....apropo,buna idee :icon_thumright:

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Acum ca tot ai modificat atatea cat ai consumul mediu? ca sa vad cum ar fi crescut daca modificam si eu una ca a ta dar era skoda

Maine sa pui poze cu interiorul ca sa vedem ce e si pe acolo :icon_thumright:

Link către comentariu

@unleashed : multzumesc de aprecieri.

@gabriel : interiorul nu a suferit nici un fel de modificare. am avut intr-o perioada un system audio destul de ok (jbl gto 75.4 + pioneer TSW 400RMS ) , dar care a sarit din skema de mult. Pur si simplu nu m-a mai pasionat latura aia. Singurele schimbari sunt un Mp3 Pioneer DEH30MP si vo doo butoane care atarna :icon_thumright:

In ceea ce priveste consumul .

In configuratia prezenta inregistrez un consum mediu urban de 8, 8-5 . asta la un mers relativ "bogat" . Daca ash merge mai cumintzel ,ash reushi fara probleme sa scot un 7,2-7,5. Totusi exista si o parte buna. Aceasta masina consuma incredibil de putin la drum lung. In general , undeva la 4,5-4,7 . Cel mai mic consum care l-am scos vo data , si cu care crek am si o poza undeva, a fost 4,0 la un drum de 450 km , cu 90km/h constant. Cel mai mare consum, l-am inregistrat intr-o zi haotica, in care am mers ca disperatu prin orash , pentru ca eram intr-o graba constanta, : 15,7. :icon_thumright: . IN MEDIE E OK :beer: :D

Modificat de Mr.Za!
Link către comentariu

ooo! Mr. Za!

pai acum cand vrei s-o dai o prezinti!?

si cu palmaresul ce ai vrut sa spui? :)

ambreiajul de pe masina cat cuplu maxim duce?

bafta!

:coffee_lol:

Link către comentariu

Ce suspensie ai mai exact? Coilover V1 de la KW? Cele inoxline?

Daca da....cat mai ai de la baia de ulei pana la asfalt. Ai cumva si scut?

Link către comentariu

@john33exe , revin cu detalii mai exact ! :lol: ( stii tu bine ce e cu palmaresu :D) )

@goppo_cristi multumesc de aprecieri. consumu pentru mine este ideal , nu am ce sa cer mai mult :D

@alextz , da sunt cele V1 de la KW (non - reglabile). nu pot sa dau link , pentru ca pagina e facuta in flash , dar asta e fisa de descriere :

Variant 1 spirited and balanced

The ideal systems for customers wishing to rely on the experience of our engineers yet

determine their own degree of lowering. In extensive driving tests our engineers have

set the dampers for the best balance between spirited driving, comfort and safety.

Modificat de Mr.Za!
Link către comentariu

"Provocarile" de genul acesta va rog sa le faceti pe PM...nu cred ca e cazul sa mai explic. Posturile au fost sterse. Multumesc

Link către comentariu
  • 6 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!