Jump to content

problema imobilizator motor!


82_K_M_S
 Share

Postare recomandată

Salutare. Am si eu o problema destul de grava si nu-i dau nicicum de cap: de vreo 2 luni am luat un Golf 3 1.8 90 CP cod motor ABS cu cutie automata, din 1993, cu ceva dotari...problema este ca masina are un imobilizator motor, cu cifre, care functioneaza ca un fel de cod pin: pun contactul, formez codul de 4 cifre, dupa care mi se aprind becurile pe bord si pot da la automat sa pornesc motorul. De vreo saptamana, codul asta imi face figuri, gen bag codul dar nu se aprind becurile, sau se aprind dar dupa ce pornesc, se opreste si nu o mai pot porni, pana nu il las cam 1-2 min sa-si revina. Vreau sa scap de el, dar mai multi meseriasi de la mine din Deva au zis ca respectivul dispozitiv este legat la computerul masinii si nu poate fi anulat, decat daca se schimba computerul cu totul. Mentionez ca am facut o diagnosticare completa a masinii pe calculator si nu are absolut nici o problema. Cum pot scapa de imobilizator, deci? nu stiu nici ce marca e, tip sau asa ceva, ca nu l-am montat eu si n-am documente la el (a fost montat in Franta). Astept sugestii...Se poate rescrie softul calculatorului fara el sau asa ceva? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mda delicata problema ai, de obicei oamenii au golfuri simple ...sper sa reusesti , ca sugestie poti pune intrebarea asta si la golf 4 poate acolo fiind masini putin mai noi au intalnit astfel de probl...bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!