Jump to content

COOL VW

GTPHOTO

Postare recomandată

in primul rand am facut acest topic pt ca sant nou posesor al unu vw golf 4.imi doream de mult timp o masina si acum o am.e drept ceva mai uzate(200000km dar incerc sa o fac sa mearga bine si sa o intretin)cum sant si folograf vreu sa si prezint cu aceasta ocazi cateva foto cu golf care le-am facut acu ceva timp.

http://gabitomescu.blogspot.com/2008/07/golf-4.html

sper sa va placa si in curand o sa incep si eu cu ceva intrebari aici despre masina mea.

tot aici mi-ar placea sa postati cei care mai aveti foto sessions cu masinile voastre.daca tot munciti atat la ele merita sa fie si pozate!numai bine!

Link către comentariu

sa iti stapanesti sanatos golful si felicitari pt pasiunea ta,da-ne si noua niste detalii despre masina ta (km,dotari,istoric,poze,etc) Salut!

Link către comentariu
sa iti stapanesti sanatos golful si felicitari pt pasiunea ta,da-ne si noua niste detalii despre masina ta (km,dotari,istoric,poze,etc) Salut!

ms mult.pai ce sa zic..km destui 150k,dotari esp abs ..aer si nimic mai mult..urmeaza sa ma apuc de el dar nu ceva excesiv(cum sant mare fan rally ma bate gandul sa-i pun niste OZ albe da rally),si sa ii fac verificare calumea motor suspensii ca nu am avut timp acum.ma insor sambata si o gramad de treaba pe cap :lol: poze cu el nu am pt ca acum e prea stock sa-l bag intr-un foto session dar o sa postez cateva cum am timp.

dupa aia cred ca o sa fiu mai mult decat prezent aici ca vreu sa stiu totul despre masinuta mea :lol: numai bine!

incruntat golfulet,sa il stapanesti sanatos :)

hei..ala din foto nu e al meu.e al unui prieten si am postat aici doar pt ca una din masinile fotografiate de mine este vw!:)o sa postez siu cu al meu cand o sa arate mai ok.acum e prea stock :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!