Jump to content

Golf 1,9 TDI 96KW vs. A4 1,9TDI 96KW

Drujba
 Share

Postare recomandată

Vreau sa imi aduc o masina din germanica...

La ora actuala am aceasta mare dilema: sa fie golf tdi de 96 kw cu 6 trepte, sau audi a4 tdi de 96 kw cu 5 trepte... Stiu ca pt audi trebuie sa mai scot cam 2-3 mii euro in plus, dar nu asta ar fi principala problema

Am cautat date tehnice, stiu ca golful accelereaza mai bine, ceea ce imi place.

Dar pe de alta parte audi are un fel de imagine care imi place...

Ce sa ma fac...? :rolleyes: :angry: :angry: Sunt 50% -50%

Poate puteti sa imi dati vreun sfat care sa incline balanta macar cu 1% astfel incat sa iau si eu o hotarare...

PS. plec poimaine, asa ca daca aveti ceva de zis, va rog ziceti acum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Golful este mai tineresc si mai usor (mai ieftin) de intretinut. Cutia cu 6 trepte ii accentueaza latura sportiva.

A4 are spatiu mai mare, trebuie sa scoti cateva mii de euro la inceput si alte cateva sute in plus pe parcurs la revizii-reparatii, asigurare CASCO etc. In schimb este superior golfului cu o clasa atat la dimensiuni cat si la materiale folosite.

Deprecierea este mai mare la masinile mai scumpe, implicit A4 o sa se devalorizeze mai repede.

Link către comentariu

Am avut un A4 pt teste 1 zi si am fost incantat de masina. Tinuta de drum e superioara, zgmotul interior mai redus, la ambele spatiul interior este un pic cam mic (fata de necesitatile mele - chestie poate subiectiva).

Consumul pt A4 a fost in jur de 8 pt 600km, din care 95% pe autostrada cu viteze de 170-200, cat a putut masina cu alte cuvinte.

Daca banii nu sunt o problema prea mare, as alege A4 fara sa ma gandesc prea mult (dar verifica daca te impaci cu spatiul de pe bancheta din spate).

Link către comentariu

Si eu as lua A4. E mai mare, materiale super si cu cip merge masinuta de rupe.

Link către comentariu

desi posed un golf la fel cu cel de care-mi spui...iti recomand a4 pt ca na e audi diferenta majora se face cand deschizi usa adica interiorul...crede-ma ca mi-as dori la motorul meu cu flash tuning o cutie in 5 trepte ca pana la 120 schimbi 4 viteze si ti se cam ia dupa un timp...ce-i drept...a4 e mai greu dar nu e asta un factor hotarator...adica daca o sa-ti iei 1 masina de la toate golfurile 4 asz cu chip nu cred ca va fi o problema...adica pe mine personal nu m-ar interesa catusi de putin! bafta

Link către comentariu

Multumesc de pareri. Oricum, daca imi iau a 4, nu o sa dau liniute cu el, asa ca nu ma intereseaza ca o sa mi-o iau de la diversi. Am avut passat cu 96 KW motor AVF, deci masina mai grea ca a4 dar cu 6 trepte, si mergea super ok.

Dar pe de alta parte, intradevar un Golf are o latura mai sportiva...

Tot nu m-am hotarat...

Link către comentariu

Pana la urma a fost A4 :(

Negru, trapa, jante, suspensie sport, scaune sport, si doar 99.000 km.

A fost "dragoste la prima vedere", asa ca toate indoielile mi s-au risipit in primul minut.

Link către comentariu

felicitari! sa o conduci sanatos!

ce motor? cat ai dat pe ea?? :(

Link către comentariu

Sa-ti traiasca!!! Sa ne-o arati (poze) si noua...

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Sa-ti traiasca!!! Sa ne-o arati (poze) si noua...

<{POST_SNAPBACK}>

da sa ai norok de ea da vrem si poze:) neaparat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!