Jump to content

cand se intampla, se intampla

leos
 Share

Postare recomandată

Legat de usa. Cine decide daca o schimb sau nu ? Domnisoara de la asigurari ?Va multumesc !

Indirect ti-am raspuns. Service-ul decide daca se schimba sau nu. Daca pot sa ti-o repare sau nu.

Daca ai oferta de la 3 service-uri unde pe deviz schie ca se schimba aia de la asigurare nu pot sa spuna ca nu...

La mine de exemplu acum 2ani a coincis ce a zis service-ul cu ce au zis de la asigurari... am schimbat portiera...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• denismoc

7

• Darkgrin

6

• untouchablle

6

• Pyciu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

ok. a trecut ceva timp de cand nu am postat. Problema este urmatoarea. Idiotul de m-a lovit are asigurare de la Carpatica, cei mai nenorociti. M-a sunat domnul inspector cu mustata (retarded) cum ca s-a aprobat creditul pentru dosarul meu. M-am dus acolo, a incercat el sa imi explice si mi-a zis ca o sa primesc 480 de lei. 480 de lei ? WTF ? I-am zis ca o sa revin mai tarziu sa ma interesez de piese si sa stabilim daca o facem sau nu in service-ul lor. Bun, zis si facut. Usa second 100 de lei + aripa noua 100 de lei + materiale(vopsea,chit,lac) 200 de lei + mana de lucru 300 de lei (4 elemente) = 700 de lei. M-am intors, i-am zis ca nu am ce sa fac cu banii aia, la care dansul mi-a zis ca alta alternativa nu exista decat sa accept creditul respectiv. I-am zis nu, vreau sa o fac in service-ul lor la care dansul a inceput sa imi tina teorie cum ca nu se va face bine, o vor umple cu chit. Am insistat pentru ca am banuit ca o sa il coste mai mult si o sa am dreptate cu schimbatul usii.

L-am informat ca o sa revin Luni ca sa stabilim daca o facem sigur in service sau nu, asa ca am luat o pauza sa ma mai documentez de treaba cu service-urile.

Intre timp ieri am primit o adresa de la ei in care scrie ca solutia adoptata de dansii este clar: Despagubirea cu suma de 480 de lei conform devizului final. Ciudat este faptul ca eu nu am semnat nici o hartie pentru metoda de despagubire aleasa ( regie proprie sau service-ul lor ) si totusi pe aceasta adresa ei vorbesc de suma asta de 480 de lei si in nici un caz de service. Nu am mai semnat nici o hartie din ziua accidentului.

Sunt foarte confuz si nu stiu ce sa fac. Daca iau banii astia sincer, nu am ce sa fac cu ei. Usa mea nu se deschide decat daca apas foarte tare pe ea si in acelasi timp sa trag.

Lucrurile astea ma dau peste cap, ma enerveaza asa de tare ca i-as strange de gat. Eram rosu de nervi cand vorbeam cu idiotu asta de la asigurari. M-a pus sa fac 2 drumuri aiurea, motorina consumata degeaba.

O sa le zic ca vreau in service iar daca o sa primesc un raspuns de genul : nu mai poti ? Ce pot face ?

Raman sa pun bani de la mine pentru ca m-a lovit un dobitoc ?

Ca paharul sa se umple am ramas si fara certificat la masina din cauza ca mi s-a spart racordul exact pe drum iar la vreo 10 km erau cei de la RAR si m-au luat imediat.

Nu stiu ce sa mai fac. :| Parca saptamana asta a fost un dezastru.

Astept orice sfat .... chiar si cel mai mic ... numai sa stiu ca termin odata cosmaru asta. :)

I-am auzit pe multi plangandu-se ca au ramas cu masinile in paragina din cauza ca asiguratorii nu le-au oferit nici 50 % din valoarea reparatiei sau mai rau in cazul daunelor totale le-a fost oferita o despagubire foarte mica ( gen VW Passat din 2001 - 1200 de euro ). E o bataie de joc si nimeni nu ne ajuta macar cu un sfat, cel putin pe noi, pestii mai mici.

Va multumesc !

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

• 4 weeks later...

ok. a trecut ceva timp de cand nu am postat. Problema este urmatoarea. Idiotul de m-a lovit are asigurare de la Carpatica, cei mai nenorociti. M-a sunat domnul inspector cu mustata (retarded) cum ca s-a aprobat creditul pentru dosarul meu. M-am dus acolo, a incercat el sa imi explice si mi-a zis ca o sa primesc 480 de lei. 480 de lei ? WTF ? I-am zis ca o sa revin mai tarziu sa ma interesez de piese si sa stabilim daca o facem sau nu in service-ul lor. Bun, zis si facut. Usa second 100 de lei + aripa noua 100 de lei + materiale(vopsea,chit,lac) 200 de lei + mana de lucru 300 de lei (4 elemente) = 700 de lei. M-am intors, i-am zis ca nu am ce sa fac cu banii aia, la care dansul mi-a zis ca alta alternativa nu exista decat sa accept creditul respectiv. I-am zis nu, vreau sa o fac in service-ul lor la care dansul a inceput sa imi tina teorie cum ca nu se va face bine, o vor umple cu chit. Am insistat pentru ca am banuit ca o sa il coste mai mult si o sa am dreptate cu schimbatul usii.

L-am informat ca o sa revin Luni ca sa stabilim daca o facem sigur in service sau nu, asa ca am luat o pauza sa ma mai documentez de treaba cu service-urile.

Intre timp ieri am primit o adresa de la ei in care scrie ca solutia adoptata de dansii este clar: Despagubirea cu suma de 480 de lei conform devizului final. Ciudat este faptul ca eu nu am semnat nici o hartie pentru metoda de despagubire aleasa ( regie proprie sau service-ul lor ) si totusi pe aceasta adresa ei vorbesc de suma asta de 480 de lei si in nici un caz de service. Nu am mai semnat nici o hartie din ziua accidentului.

Sunt foarte confuz si nu stiu ce sa fac. Daca iau banii astia sincer, nu am ce sa fac cu ei. Usa mea nu se deschide decat daca apas foarte tare pe ea si in acelasi timp sa trag.

Lucrurile astea ma dau peste cap, ma enerveaza asa de tare ca i-as strange de gat. Eram rosu de nervi cand vorbeam cu idiotu asta de la asigurari. M-a pus sa fac 2 drumuri aiurea, motorina consumata degeaba.

O sa le zic ca vreau in service iar daca o sa primesc un raspuns de genul : nu mai poti ? Ce pot face ?

Raman sa pun bani de la mine pentru ca m-a lovit un dobitoc ?

Ca paharul sa se umple am ramas si fara certificat la masina din cauza ca mi s-a spart racordul exact pe drum iar la vreo 10 km erau cei de la RAR si m-au luat imediat.

Nu stiu ce sa mai fac. :| Parca saptamana asta a fost un dezastru.

Astept orice sfat .... chiar si cel mai mic ... numai sa stiu ca termin odata cosmaru asta. :)

I-am auzit pe multi plangandu-se ca au ramas cu masinile in paragina din cauza ca asiguratorii nu le-au oferit nici 50 % din valoarea reparatiei sau mai rau in cazul daunelor totale le-a fost oferita o despagubire foarte mica ( gen VW Passat din 2001 - 1200 de euro ). E o bataie de joc si nimeni nu ne ajuta macar cu un sfat, cel putin pe noi, pestii mai mici.

Va multumesc !

in cazul in care sti ca nu ai semnat nimic si esti pe deplin nevinovat, angajeaza un avocat, da-i in judecata, cere-le sa se reevalueze de catre un alt evoluator de daune masina ta,cheltuieli de judecata(astea includ si banii pe care-i dai tu avocatului). si daca ai noroc sa-i castigi ceea ce o si cred, te-ai scos. baftta si nu te descuraja. aici suntem o multime, ei sunt doar cativa.

Link către comentariu

E vorba de cata energie ai. Ai aici un articol si de asemenea aici pentru iubitorii de facebook. Stiu ca nu e exact ce doreai dar poate iti vin niste idei.

Singura posibilitate e dupa ce faci toate demersurile sa dai in judecata proprietarul masinii si in cazul asta judecatorul va trebui sa-ti dea dreptate. pana atunci insa trebuie sa platesti din buzunar.

Modificat de divinewind
Link către comentariu

multumesc de sfaturi dar este prea tarziu.

a trecut deja mult timp si masina a ramas in paragina. Cei 400 de lei primiti de la asigurari m-au ajutat sa vopsesc partea din spate si sa schimb aripa. In primavara o bag la vopsit din nou. Sper sa nu o patiti si voi. Ideea e ca a trebuit sa scot bani din buzunar din cauza unui idiot care vorbea la telefon, plus ca o masina lovita nu mai e la fel. La constatare nu mi s-a luat in considerare janta lovita plus ca imediat dupa accident mi s-a modificat unghiul de fuga si acum am probleme iar cu directia, scartaie cauciucul si huruie rulmentul pe partea loviturii. Ghinioane peste ghinioane.

Multumesc !

Salut !

Link către comentariu

Pai de unde o crede lumea ca isi iau banii unii asiguratori? Din tepe. Asa ca nu e singurul asigurator cu pb. Nu si-au facut afacerea asta sa aiba grija de mine :)).

Siguranta nu e decat o aparenta iar legea este sa scoata un vinovat nu ca sa ofere "dreptate" .

Succes.

Modificat de divinewind
Link către comentariu

Am patit-o si eu de doua zile. o parere despre pretul la care m-ar scoate reparatia, ar fi buna. post-65740-0-67217700-1291276899_thumb.j post-65740-0-20024000-1291277062_thumb.j

Link către comentariu

un prieten de al meu a avut ceva asemanator

usa fata schimbata stalp parbriz schimbat ,parbriz schimbat,aripa indreptata,capota indreptata ,far schimbat si vopsit rosu simplu

total 1500 ron .

usa a zis ca aa dat 150 ron deci probabil tu sa dai maxim 300 lei pe usi si vopsitul cred sa te mai duca aprox400 lei pe usi .daca le montezi tu eu zic ca un max 1000 ron ar fi suficienti

Link către comentariu

La mine nu am decat mijlocul masinii. si mie frica de stalpul dintre usi. am inteles ca daca e stramb e nasoala problema.

Link către comentariu

sfatul meu esta sa mergi la dezmemmbrari si sa cauti elemente gata vopsite in culoarea masinii tale. restul - in atelier!

pentru untouchablle :

nu e ortodox ceea ce zic, dar, avand numarul inspectorului de la daune CARPATICA, fa-i o invitatie, si "atinge-i" un pic masina, a lui in stationare, astfel incat sa intre si el cu ea in service. Si da-i asiguararea ta. Asta merita !!!

Modificat de g.mar.
Link către comentariu

ahaha.. asta chiar ca merita.. dar mai intai ar trebui sa iti pui o bara de protectie in fata :D

Link către comentariu

sfatul meu esta sa mergi la dezmemmbrari si sa cauti elemente gata vopsite in culoarea masinii tale. restul - in atelier!

pentru untouchablle :

nu e ortodox ceea ce zic, dar, avand numarul inspectorului de la daune CARPATICA, fa-i o invitatie, si "atinge-i" un pic masina, a lui in stationare, astfel incat sa intre si el cu ea in service. Si da-i asiguararea ta. Asta merita !!!

La dezmembrari nu gasesc elemente ca am o vopsea a dracu :)). Cand e soare se vede verde si seara se schimba in albastru inchis :)). Nu am gasit nimic in culoarea asta. Am gasit un albastru dar era prea deschis. Am cumparat deja usa, e rosie si nu cred ca o pot monta. Multi au zis ca se indreapta usa dar goanga mea a fost sa o schimb. Aripa nu am schimbat-o inca. O sa iau una noua in primavara sau tot din dezmembrari.

Despre asigurare :

Mi-ai dat o idee :)). Multam fain ! Hai ca si asa imi expira asigurarea peste cateva zile. Cu ce sa dau ? Idei ceva ? Cu spatele sau cu fata ? :)). Eu as alege spatele ca am si carlig :D.

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

pentru untouchablle :

asta da idee!!nu prea mai conteaza -in cazul de fata-cum e ortodox si cum nu....:rolleyes:

Link către comentariu

Aseara iar am luat "un sut in fund" de la un nene cu un fiat,al doilea intr`o luna...Carligul isi face toti banii chiar daca nu il folosesti in adevaratul lui scop :D

Link către comentariu

A fost o tamponare usoara,am oprit la stop iar masina lui s-a dus sanie.A indoiat putin numarul si spoilerul.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Aseara am pleznit-o si eu...zic catre un prieten hai sa mergem unde ne dam cu saniile sa facem niste drifturi pe zapada, zis si facut, ajungem acolo fac eu niste drifturi trag masina de-o parte face el apoi ii zic sa isi fereasca masina sa mai fac si eu...isi fereste masina si in timp ce eu faceam drifturi el se urca la volan si nu stiu ce a vrut sa faca...eu l-am observat prea tarziu si m-am proptit cu aripa in spoilerul lui.Pagube:la el absolut nici o zgarietura, la mine aripa stanga fata putin sifonata.

Cam cat m-ar costa reparatia?

post-55788-0-39407300-1293538420_thumb.j

post-55788-0-98885400-1293538436_thumb.j

post-55788-0-25320500-1293538449_thumb.j

post-55788-0-70213800-1293538461_thumb.j

Modificat de Pyciu
Link către comentariu

se poate indrepta, nu e musai schimbata aripa. depinde unde faci reparatia, in service te ia cam 400 lei numai vopsitul dar daca stii vreun tinichigiu bun nu ar trebui sa sari de 150 lei cu totul.

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Sau ai putea sa-ti comanzi o aripa gata vopsita pe codul tau de culoare si ai iesi mult mai ieftin ;)

Link către comentariu

Pai in Brasov o aripa e maxim 110lei noua...si un litru de vopsea alba e 50lei.

Te-as sfatui sa iei o aripa de la dezmembrari care sa arate cat de cat bine...pentru ca aripile noi nu au aceleasi dimensiuni.Spun pentru ca am patit pe propria piele.

Link către comentariu

Mersi mult pentru sfaturi...prima data o sa incerc la un tinichigiu pe care il cunosc sa vad ce pret imi zice si daca nu imi convine cred ca o sa caut in dezmembrari...dar asta numa dupa revelion;)

Drumuri bune...fara incidente neplacute!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

In primu' rand La Multi Ani! tuturor...Uite ca abia acuma am reusit sa duc masina la tinichigiu, mi-a zis ca reparatia ma coasta max. 150 lei si in max. 2 zile o termina...maine sau poimaine revin cu poze sa vedeti cum a iesit;)

Sa auzim numai de bine!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ceva de genul asta am patit si eu numai ca eu am si airbeg. intrebare de ce trebuie schimbate si centurile? si dupa ce le schimb trebuie resetat si calculatoru?

Link către comentariu

Daca ti-a sarit airbagul e foarte posibil sa ai nevoie de un calculator nou.

Centurile nu trebuie schimbate . Trebuie schimbat doar cartusul pirotehnic din prag (bineinteles daca masina a avut asa ceva si s-a declansat la impact).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!