Jump to content

cand se intampla, se intampla

leos
 Share

Postare recomandată

la vento m-a costat cam 130 farul cu reglaj electric cu tot. cred ca la g3 tot p-acolo e. sticla nu cred ca o sa gasesti separat dar poti intreba la 1-2 magazine de piese. nu insista daca nu gasesti ca oricum majoritatea magazinelor aduc piese din acelasi depozit, difera doar adaosul comercial. incearca si la sectiunea bazar poate te ajuta cineva cu unu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• denismoc

7

• Darkgrin

6

• untouchablle

6

• Pyciu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

mersi de ajutor.. am postat deja.. sper sa gasesc ceva ok..

ca idee daca gasesc far fara reglaj automat.. pot sa pun motorasul de la mine? sau difera prea mult?

bafta all

Modificat de Darkgrin
Link către comentariu

Gasesti si sticla, dar deobicei cu sticla clara.

Motorasul il poti pastra pe cel vechi. Din experienta iti recomand sa cauti un far hella din dezmembrari.

Link către comentariu

Eu am gasit sticla separat...50 RON bucata...si cu dungi ca si cele originale si si clara...

Link către comentariu

poti spune numele magazinului la care ai gasit? (rog moderatorii sa nu considere reclama in cazul in care postezi)...poate exista si in brasov. si sigur informatia o sa mai ajute si alte persoane care au avut parte de asa ceva... mersi anticipat

Link către comentariu

la o paguba mai mare de 1000 E , este indicat sa ei un golf smecher rau neinmatriclat si poate scoti si profit dupa nenorocirea asta

Modificat de Changeme
Link către comentariu

:) da, si eu vreau sa stiu unde ai gasit sticla clara pentru far cu o singura camera.

Modificat de mac23
Link către comentariu

- Magazinul este Meteor...daca nu aveti la voi in orase va pot comanda eu sa vi le trimit...ca nu e mare lucru...ca nu cred ca trimit ei prin curier sau posta. Sper sa rezolvati. Bafta.

Link către comentariu

la o paguba mai mare de 1000 E , este indicat sa ei un golf smecher rau neinmatriclat si poate scoti si profit dupa nenorocirea asta

HA HA ... asta am facut eu , numai ca am luat atat de multe si imi pastrez atat de multe piese incat nu mai am ce sa mai vand , decat foarte putine chestii. :screwy: aia e , cand se intampla , se intampla

Modificat de Bengy_mk3LOW
Link către comentariu

Chiar ca asa e...cand e sa se intample se intampla...atasez si eu niste poze sa vedeti ce a lucrat unchiumeo azi.Eram la servici cand primesc un telefon de la unchiumeo care imi zice hai copile si du masina la reparat :rolleyes: pe moment mi-a venit sa rad, dar cand am vazut-o mi-a cam pierit pofta de ras:(.Acum asta e luni merg la service sa vad cam cat ma coasta reparatia.

-piesele care sunt praf:D:-planetara dreapta

-ambele cauciucuri cu jante fata spate partea dreapta

-brat

-pompa servo-directie

-jug motor

-suport motor

-aripa putin sifonata

Astea dupa constatarile mele!

Link către comentariu

nu avem ce face...

si vreau sa va intreb ceva, pe voi cat v-a costat sa schimbati o bucse de brat pe fata? manopera ..?

Link către comentariu

Una din imaginile surprinse in direct, stand la o terasa, in zona Notre-Dame

SN850672.jpg

Link către comentariu

am patit-o si eu :|. Dupa ce ca eram vanat de atatia imbecili la volan care nu se uita cand trec de pe o banda pe alta a venit the big boss cu ditamai jeepu si s-a suit pe mine :)).

Avarii : toata partea dreapta : usa, aripa, ornamente, bandouri, aripa spate.

Am fost cu domnu la asigurari, si-a recunoscut vina si am completat un formular. Am descris tot ce s-a intamplat s.a.m.d

Dupa ce ne-a facut domnisoara poze la masini, big boss a plecat si am ramas eu cu domnisoara.

Mi-a explicat ca se face nu stiu ce dosar si ca in 10 zile ma suna ca sa stabilim metoda de reparatie : la service-ul lor sau in regie proprie.

Intrebarile mele acum :

Usa e indoita la mijloc si mai jos si abia se deschide. O sa o schimbe cu totul ? Sincer nu as vrea sa imi umple masina cu chit.

Si daca e sa o fac in regie proprie e valabila aceiasi chestie ? Nu imi platesc toata usa ? Doar reparatia ?

Va intreb pentru ca domnisoara nu a putut sa imi raspunda si ma iau astia de fraier si raman cu masina troncanita. Voi ce ati face ?

Va multumesc !

Link către comentariu

Du-te si cere oferte de reparatii de la 3 service-uri autorizate si vezi pretul real.

Daca iei ~75-80% sa o reparari tu e destul de bine...

Ar trebui sa-ti dea o lista de service-uri sa alegi...

Link către comentariu

ok! mersi !

Legat de usa. Cine decide daca o schimb sau nu ? Domnisoara de la asigurari ? Ea ma luase cu polish cu alte porcarii si i-am aratat ca nu mi se deschide. Abia dupa ce am plecat am observat ca nu mai pica si imi suiera in mers pe la chedere. A mai patit cineva avarii asemanatoare ? I-a fost schimbata usa cu totul ?

Va multumesc !

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

Se schimba usa in situatii d-astea, acuma nu stim exact cum e dar din spusele tale asa e normal.. ataseaza niste poze sa vedem.. chitul se foloseste in situatii minore

Link către comentariu

Sa nu ai surpriza sa o bage in dauna totala......., eu am patit-o si nu e placut deloc.

Link către comentariu

Azi mi-a intrat un bizon in spate in timp ce eram la un semafor cu golfuletul.

Spre surprinderea mea daune 0 nici macar o zgarietura,acum pot sa zic ca un carlig isi face toti banii.Dar din pacate pentru cel din spate s-a ales cu nr indoit,spoiler infundat si grila indoiata.Daca intra putin mai tare o punea si de un radiator...

Modificat de ByZ
Link către comentariu

Saptamana trecuta si in mine a intrat o pustoaica, nu am carlig dar la mine daune 0 si la ea toata fata bagata sub capota (seat ibiza). :banghead:

Link către comentariu

Daune vizuale 0 (pentru denismoc care nu are carlig). Daca arunci o privire sub bara, ai sa constati ca s-a mai indoit cate ceva si la tine din pacate. Daca dai bara jos de tot o sa vezi exact despre ce vorbesc.

Link către comentariu

Pai, in aceste conditii, nu prea am curaj sa o dau jos......sta bine, nu s-a rupt nimic astfel incat sa joace spoilerul, deci....o las asa. Daca s-a indoit ceva asta e, pe pustoaica am lasat-o in pace sa isi rezolve singura problema ca eu nu aveam nici un chef sa merg prin asigurari ( sunt patit cu ei),mai ales ca a fost vina ei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!