Jump to content

cand se intampla, se intampla

leos
 Share

Postare recomandată

Daca ma poate ajuta cineva, un sfat, o recomandare, trebuie sa merg mai departe si sa o repar. :P O sa revin cu foto intrucat nu pot deschide acum capota :) cine a trecut prin asta ma intelege

post-18070-1221469403_thumb.jpg

Modificat de leos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• denismoc

7

• Darkgrin

6

• untouchablle

6

• Pyciu

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tu ai patit ceva? a fost un stalp ? ai casco?

La prima vedere : bara, faruri, tragger, capota, radiator, GMV, broasca capota...

Airbaguri ai pe masina? in cazul in care ai, o sa iti trebuiasca schimbate airbagurile + centurile...

pacat, Doamne Fereste!

Link către comentariu

aja am avut si eu asta iarna :(

a tb sa schimb, grila, bara, faruri, tragger, broasca, radiatoare(am si AC), electromotor, intercooler, airbaguri si centuri ...

sper ca tu sa n-ai nimic, ca masina da-o incolo se repara...

altceva nu cred ca ai mai avea de schimbat

Link către comentariu

am airbag-uri, dar nu s-au deschis. noroc ca e volanul moale si capul meu rezistent. sper ca nu trebuie schimbate si airbagurile daca nu s-au declansat.....cam cat v-au ajuns reparatiile.....? a fost vorba de un nebun iesit in fata, am tras de volan si am nimerit primul copac..... cat despre casco, nici vorba... :( inca nu prea stiu eu ce e cu mine dar sper cand am sa imi revin, sa ma poata cineva ajuta, cu un sfat in ceea ce priveste piesele ce imi vor trebui, un om care se pricepe la reparat golful, intrucat in service nu am cum sa o duc, din motive financiare...etc ;)

Modificat de leos
Link către comentariu

leos pe mine in service ma ducea toata reparatia la 220 milioane, dar am facut-o cu un prieten ..piese noi si de la dezmembrari m-au dus la 70milioane.

daca nu s-au declansat airbag-urile verifica-le ca s-ar putea ori sa nu fie conectate ori a mai avut un accident inainte si cine le-a pus a uitat sa le reseteze din computer..

mi-am luat foarte multe piese noi de la autokarma si mi s-au parut preturile ok

mai bine intrai in ala, ajungeai la politie si-ti puteai lua si niste bani de la asigurarea aluia ...

Modificat de vood0o
Link către comentariu

da...din pacate primul instinct e sa il feresti...in multe cazuri merita sa intrii in el ( daca este vinovt si nu ranesti pe nimeni) in felul asta adevaratul vinovat plateste, dar nu ai de unde stii cum reactionezi.

Link către comentariu

pe nenorocitii astia mor eu....sunt constienti ca nu au timp, te vad ca vii, stiu ca ai prioritate, dar se gandesc "lasa ca fraieru pune frana si ma lasa pe mine, ca sunt smecher...".. merita sa intri in el si sa-l faci zob..si dupa aia sa-l iei si la bataie sa-l lasi acolo pe jos!

sincer imi pare rau!! chiar e un cosmar..am trecut prin asa ceva...

..sper ca tu sa fi ok in primu rand, apoi masina se face si ea, in timp!

Link către comentariu

leos, fiind si eu patit, am facut un calcul si din ce vad eu in poza te ajunge cam 500 euro max numai piesele (noi) fara manopera.

Link către comentariu

va multumesc tuturor ptr sfaturi si ca mi-ati raspuns.....de 10 ani de cand conduc e ptr prima data cand am un eveniment, nici macar mici tamponari nu am avut.....ma cam simt dezorientat si nu prea stiu ce trebuie sa fac mai intai, poate e si datorita starii de soc.....oricum apreciez empatia voastra si va doresc sa nu fie nevoie sa treceti prin ce trec acum niciodata. de maine ma apuc de cercetat, acum imi e greu si sa o vad....

Link către comentariu

din ce am vazut eu la golf,cand schimbi ceva in fata,se desface din suruburi,poate imi scapa ceva si trebuie apelat si la ciocan si o bucata de lemn dar ca sfat desfa tu tot ce este demontabil si monteaza la loc tot ce crezi tu ca poti,o sa iesi mai ieftin si poate o sa te coste doar piesele si vopsitul.Bagate ca nu e greu.

Modificat de Negresa
Link către comentariu

am totusi urmatoarea nelamurire: impactul a avut loc la 40-45 km, nu am avut centura, desi mereu o port; din impact am lovit usor volanul cu capul, nimic insa grav, acum nici nu imi dau seama unde e lovitura. trebuia in aceste conditii sa se declanseze air-bag-ul????sunt urmatoarele variante, fie inertia a fost prea mica , fie le am doar de decor. o sa imi recomandati o scanare, stiu dar vag com nu gasesc in zona si ma gandesc ca si experientele voastre similare, ar putea sa imi dea un raspuns. si a doua chestie, dupa impact am dat inapoi si am mai mers 10m, dupa care mi-a sarit borna bateriei. sa inteleg ca si ecu e prajit???????? stiu ca nu e bine sa intrerupa curentul cu contactul pus, se arde ecu. dar e o regula sau doar o probabilitate? si da, in ultimul timp am tot avut probleme datorita unor inconstienti care intra pe carosabil fara macar sa se uite stanga dreapta, ultima patanie fiind cu un nenorocit cu un opel astra care desi m-a vazut venind, satul probabil sa astepte sa treaca masini, mi-a intrat in fata accelerand si crezand ca prinde suta in cele 5 secunde ce ne desparteau de un impact.am franat si noroc ca pe banda opusa era liber si asa am evitat impactul. iar nesimtitul nici macar nu s-a sinchisit , si-a continuat drumul. se dau prea multe permise, prea multora, sunt prea multe masini pe o infrastructura depasita efectiv si evident de minimul necesar din ziua de azi de asigurare a sigurantei circulatiei. si cel mai mult ma enerveaza ambitia bolnava a autoritatilor de a tine si planta in continuare copaci pe marginea drumului.

Modificat de leos
Link către comentariu

eu am patito dar din cauza unei conducte de frana... care a crapat si ma lasat cand era totul roz... am luat un gard dezafectat norocul meu e ca viteza era ceva mai mica... si eu mam deplasat cu masina... am mers din rahova pana in pantelimon

300 ron capota... gri noua

140 ron rezervor lichid servo

100 ron far stanga {sofer}

Modificat de Mutu_vlan
Link către comentariu

Salut,

Imi pare rau pentru cele intamplate,numai nenorociti avem pe sosele.

Cat despre masina,cel mai indicat ar fi sa incepi sa demontezi pe rand bara grila faruri,sa vezi ce e dedesubt,ma refer la radiator,furtune etc.Dupa ce ai demontat ce este avariat,altfel vezi problema,si incepi sa faci niste calcule.Parerea mea este ca trebuie cautat la dezmembrari capota si bara si grila (capota 150 ron,bara 80 90 ron,grila 25 ron.ornament grila metalic 50 ron)farurile le poti lua second cu 250 ron modelul clear,radiatorul poti incerca la dezmembrari. Dupa parerea mea piesele costa ~ 750 ron +vopsitul,aripile nu se vede in poza daca sunt lovite.

Dupa ce demontezi si iti faci necesarul de piese posteaza si sigur te vor ajuta colegii cu piese la preturi OK.

Bafta in continuare,si data viitoare(sper sa nu mai existe asa ceva) intra in nesimtit in plin,nuti risca tu pielea. :)

Link către comentariu

beleaua in situatii deastea e ca daca intrai in el si il luai in spate putea sa zica ca nu ai pastrat distanta regulamentara si sa te scoata pe tine vinovat, ti-ar fi dat si amenda si ar fi fost si avaria mai mare...

Link către comentariu

ceva d genul asta a patit fratele meu cu masina mea,respectiv: faruri,capota,bara fata,grila,triger(sau cum i s-o spune). el a fost bine dar reparatia am suportat-o eu. la service mi-au cerut 11000 doar manopera. la dezmembrari piesele maa duceau 12000. asa k m-am apucat singur d ea.

faruri noi 2000 lei (la second imi ceruse unul 5000)

capota second 2000 (recomand second k e zincata)

masca sin plastic 150 lei cu tot cu proectoare(second)

grila dintre faruri 51 lei noua (25 lei partea di plastic unde sta semnul si 26 lei partea din metal)+ 20 lei semnul(mi l-a facut rost un baietas descurkret...intelegi tu)

sau poti opta pt o bara completa fara semn e in jur d 100 lei. in dezmembrari mi-a cerut 100 lei si era lovita si aia.

cu radiatorul nu am avut probleme. triger-ul l-am intarit cu tabla de aluminiu d 2mm si cu suruburi ca era fisurat putin si nu avea rost sa dau 600 lei p unul nou. montajul gratuit ca l-am facut eu.

intereseazate ce piese gasesti si ce nu,pune si preturi. pote te putem ajuta cu ce nu gasesti sau macar sa la iei la unpret mai mic. merita sa incerci.

un sfat: nu te arunca sa iei repede de la dezmambrari. mai intai intereseaza-te cat te costa piesa noua si aapoi intrebi la dezmembrari. asa am facut fiind sfatuit de altii si am scutit foarte mult bani.

din bz la braila nu e chiar mult . te pot ajuta cu manopera,nu iti iau nimic. numai sa am unde s stau ca dureaza cam doua zile daca ai toate piesele.

Modificat de arabel
Link către comentariu

sunt pe net golfuri cu probleme neimatriculate la 1500 euro,daca nimeresti si motor ca al tau itit iei ce itit trebuie si mai departe le vinzi si tu pe net sau o dai cu totul la dezmembrari...cred ca iesi mai bine daca gasesti asa .

Link către comentariu

Am avut si eu astazi un eveniment neplacut..eram cu tata in Vento-ul lui la intrarea pe Bucuresti-Pitesti si ne-a acrosat un tir de spate incercand sa se bage pe prima banda,ne-am rotit in fata lui,ne-a lovit si apoi ne-am rotit pana in parapet..am vazut moartea cu ochii :) Noroc cu Vento ca are o tabla de invidiat...acum trebuie sa ne luam banii de la asigurare si sa vedem unde ii refacem caroseria.. :(din fericire la motor nu are nimic..Aveti MARE grija cu tirurile..si pretuiti-va viata..maine e posibil sa n-o mai aveti..Bafta!

Link către comentariu

am totusi urmatoarea nelamurire: impactul a avut loc la 40-45 km, nu am avut centura, desi mereu o port;

Din cate stiu la masinile mai noi daca nu ai centura pusa nu sar airbagurile; acum cum o fi la astea ale noastre ? are sau nu importanta centura ?

Modificat de S_Caius
Link către comentariu

@arabel , tu ai un sistem de "notare" al banilor propriu ca nu mai inteleg , vorbesti ineuro / bani noi / vechi ?

"faruri noi 2000 lei (la second imi ceruse unul 5000)

masca sin plastic 150 lei cu tot cu proectoare(second) "

Link către comentariu

@ leos

imi pare foarte rau pentru tine. sper sa te rezolvi cat mai repede si cat mai ieftin. vezi ca sunt pe aria de dezmembrari cativa useri care au masini si care mai mult ca sigur te pot ajuta.

@ s_caius

unul din senzorii care declaseaza airbagurile se afla in prag si este legat de centura. din cate stiu eu daca nu ai centura de siguranta nu se declanseaza airbagul. acuma mai este o chestie: producatorul recomanda ca airbagurile sa fie schimbate la interval de 10 ani deoarece ele sunt cu incarcatura pirotehnica si dupa o vechime de 10 ani nu se mai poate garanta deschiderea lor.

Link către comentariu

@arabel , tu ai un sistem de "notare" al banilor propriu ca nu mai inteleg , vorbesti ineuro / bani noi / vechi ?

"faruri noi 2000 lei (la second imi ceruse unul 5000)

masca sin plastic 150 lei cu tot cu proectoare(second) "

scuze,dar leii noi sunt de vina...

faruri noi 200 lei

mask din plastic 150 lei.....

sunt in lei noi

Link către comentariu

• 2 years later...

Chiar ca asa e...cand e sa se intample se intampla...atasez si eu niste poze sa vedeti ce a lucrat unchiumeo azi.Eram la servici cand primesc un telefon de la unchiumeo care imi zice hai copile si du masina la reparat :beerchug: pe moment mi-a venit sa rad, dar cand am vazut-o mi-a cam pierit pofta de ras:(.Acum asta e luni merg la service sa vad cam cat ma coasta reparatia.

-piesele care sunt praf:D:-planetara dreapta

-ambele cauciucuri cu jante fata spate partea dreapta

-brat

-pompa servo-directie

-jug motor

-suport motor

-aripa putin sifonata

Astea dupa constatarile mele!

post-55788-1285435098_thumb.jpg

post-55788-1285435121_thumb.jpg

post-55788-1285435140_thumb.jpg

post-55788-1285435153_thumb.jpg

post-55788-1285435167_thumb.jpg

Link către comentariu

Te pot ajuta cu jugul motor, suportul motorului, suportul pompei de servodirectie si suportul in care este pozitionata aceasta

Modificat de paul_ral
Link către comentariu

Primul incident mai urat :icon_thumright: .. am reusit sa ating bara unui autobuz azi :(, el semnaliza ca intra in statie dar s-a oprit pe jumatatea drumului, si nu am mai avut timp sa evit , ce-i drept greseala mea :( am reusit sa presez coltul aripei pe far si s-a spart sticla. Ma poate ajuta si pe mine cu sticla de la un far dreapta cu o singura camera?

sau un far cu totul si pretul acestuia, multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!