Jump to content

My New Beetle

broskana

Postare recomandată

Salutare, salutare!

Dupa lungi cautari am gasit si mi-am cumparat in sfarsit o masina mai pe placul meu: New Beetle 2002, 1.6 L, 102 CP, ABS, ESP si alte optiuni destul de folositoare, galben, jante aluminiu, foarte ingrijita.

Am mers deja cca. 300 km si este :icon_cool:

mai jos, o singura poza! (momentan :D )

downloadxn5.jpg

w800.png

Link către comentariu

super tare masinuta...si eu caut una ptr sora mea asa ca o sa te intreb cit tea costat, citi km avea cind ai cumparat-o si ce consum are!

Sa o stapinesti sanatos fara accidente nedorite! :Driver:

Link către comentariu

Multzam pt urare!

masina am luat-o din Romania, la 97.000 km (a fost adusa in tara acum un an). la consum nu prea am ce sa zic, tinand cont ca nu am parcurs multi km cu ea. insa, intr-o prima faza consumul pare a fi de maxim 11 L.

motorul asta e cel mai ok pt borasca.

mult succes :blink:

Link către comentariu

Am nevoie de un sfat, o indrumare ceva: semnul VW de pe capota din fata este ff deteriorat si vreau sa il schimb. I-am cumparat unul nou si am incercat sa mesteresc la el, insa fara succes.

Exista vreo tehnica anume si nu am depistat-o? sau imi puteti spune cine m-ar ajuta?

Link către comentariu
motorul asta e cel mai ok pt borasca.

Eu zic ca un 1.8T este mult mai OK, dar pt o domnisoara este suficient si asta.

Sa o stapanesti sanatoasa, masina este frumoasa prin definite. Asteptam mai multe poze.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!Si sa faceti multi km impreuna si in siguranta! Avand in vedere istoria modelului asta...cred ca una din cele mai "batrane" modele de pe forum, si face-liftul nu i-a stirbit nimic din imaginea tinereasca si fasneata! Pe cand niste poze cu interiorul?

Link către comentariu
Am nevoie de un sfat, o indrumare ceva: semnul VW de pe capota din fata este ff deteriorat si vreau sa il schimb. I-am cumparat unul nou si am incercat sa mesteresc la el, insa fara succes.

Exista vreo tehnica anume si nu am depistat-o? sau imi puteti spune cine m-ar ajuta?

:coffee_lol: si am incercat sa-l iau jos dar fara succes..:D am fost la un magazin specializat in actibilde si l-am facut cum am vrut, l-am lipit peste si gata :D draguta masina!! si eu am vrut p galben dar am vrut sa fie si diesel si nu sa potrivit socoteala de acasa cu cea din targ :lol: MULTI KM FARA INCIDENTE SI MAI PUTINE GROPI!! :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa .Frumoasa masinutza ,culoarea pe masura.Asteptam mai multe poze.

Cat mai multi KM fara incidente iti doresc.

Link către comentariu
  • 1 month later...

:) Iata mai multe imagini cu mashina :)

Nume de cod: VIF (Very Important Frog)

post-14614-1226346919_thumb.jpg

post-14614-1226346934_thumb.jpg

post-14614-1226346958_thumb.jpg

post-14614-1226346975_thumb.jpg

post-14614-1226347063_thumb.jpg

Modificat de broskana
Link către comentariu

salut. aceeasi problema am avut-o si eu si pana la urma am apelat la reprezentanta. m-a costat 40ron schimbatul siglei :D (in contextul in care sigla a costat 70 ron...)

Link către comentariu

Nasol! Eu am rezolvat: la bunavointa si priceperea unui amic am reusit sa schimbam sigla. Nu ne-au trebuit decat un cutter, o surubelnita, un servetzel si putina benzina cu care am indepartat lipiciul de la sigla veche :P

Pana la urma m-am convins ca nu era mare scofala :D

Link către comentariu

Superba, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente!

I-as aplica un plafon negru, pleoape gen sleepy si niste jante mai mari... :(

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

super masinuta...si imi place foarte mult culoarea...am vrut si eu initial galbena dar n-am gasit nici una sa-mi placa din pacate...

cu sigla am si eu aceeasi problema si vreau sa o rezolv (noi, fetele suntem mai atente la detalii :))

Link către comentariu

Sa ai parte de ea si s-o ingrijesti cu simt de raspundere !!! Mare grija la ridicarea ei pe elevator ! Eu mai am o botziutura acu' si pe partea stg.fata in prag(dupa ce anu trecut mi-au facut niste meseriasi botzitura pe dr.spate) ! Toate cele bune !

@Pheerya - De ce nu-ti prezinti si tu bug-ul ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Iata ca a trecut ceva vreme si nu am mai dat nici un semn pe aci prin ograda :))

Asa cum ati vazut si mai sus, am participat la intalniri de old beetle, unde Oaky, broscuta mea, s-a simtit minunat si mi-a marturisit o mare dorinta de a ei: vrea sa ii organizez o intalnire cu surorile ei New Beetle, sa le cunoasca si sa se plimbe pe strazile Bucurestilor.

Asa ca dragii mei broscari va provoc la un New Beetle Meeting, ce ziceti? Poate ne organizam pana saptamana viitoare :Driver:

Link către comentariu

Cat mai repede si ideal ar fi sa ne vedem in weekend, poate chiar sambata urmatoare :)

Link către comentariu

OK! pai hai sa ne hotaram: sambata, 14 februarie, din dragoste (ca tot e Sf Valentin) pentru New Beetle, in fata Casei Poporului, ora 18.00.

Cum vi se pare? Daca aveti alte sugestii...va rog :icon_cool:

Link către comentariu

Io m-am aratat tare fan de o intalnire, insa intre timp m-am trezit cu o mare problema - mi s-a dus caseta de directie, asa ca Tasha, ca asa ii e numele, sta in parcare pana la noi ordine. Iar avand in vedere pretul piesei.. o sa cam stea acolo o perioada...

Nu voi vorbi de parerile de rau...

Link către comentariu

Salut Roxana,

Felicitari pentru initiativa.

Din pacate nu pot sa vin nici eu weekend-ul asta, nici celalalt. Mi-am facut deja planuri pentru amandoua weekend-urile.

Poate reusim sa ne intalnim intr-o zi in timpul sapatamanii.

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!