Jump to content

My car

Mrs10Gbr

Postare recomandată

[cotiera aia ieftina si nasoala strica tot interiorul :icon_thumright: , si culoarea interesanta... dar nu prea prinde asa bine la un golf. sa o stapanesti sanatos si fara accidente

Link către comentariu
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mrs10Gbr

29

• Circoloco

4

• TIBI_84

3

• G.o.p.p.o.

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare faina masinuta.Daca ai incerca sa pui un turbo mic pe ea,fiind motor fsi,ai putea scoate un tsi din el sau nu?Spor la treaba in continuare!

Link către comentariu

Am cautat pe net si nu am gasit nici un chit turbo pe la noi, am gasit ceva discutii pe un forum de afara, dar......nimic concret!

Am o oferta la care ma gandesc serios sa-i montez un compresor, dar e cam mare investitia, pt ca tb sa-i cumpar calculator{american} care se poate regla plus pistoane forjate, plus.....

Sa vedem !!!

Eu vreau 1.8 T, editia aniversara de 179 CP, dar intai sa o vand pe asta!

:salut:

Link către comentariu

Te inteleg ce ai vrea ,dar cred ca ai fi mai implinit daca prin modificari din motor de 1,6 ai scoate 160 ,180 CP si totusi trebuie sa stie cineva, ceva, undeva.Si apoi ar fi super!BAFTA!!!

Apropo motorul 1,8T este FSI?

Link către comentariu
, si culoarea interesanta... dar nu prea prinde asa bine la un golf.

eu zic ca vine bine,e mai aparte.

la cate golfuri negre,indigo sau argintii sunt pe strazi cand vezi o culoare ca asta ,in mod sigur iti sare in ochi si intorci capul

Link către comentariu

Frumoasa masina..o strica cotiera..am vazut mai mult pe taxiuri in Ploiesti..cu ~250Ron iti cumparai cotiera OEM...in rest numai bine!

Link către comentariu

Daca tot ma luati asa....eu stiu ca aveti dreptate, e urata dar utila momentan-----o sa caut una pe la dezmembrari ca mai demult am vazut una la 100 E care mi se pare enorm.

Nu va mai luati de cotiera mea ca o sa o schimb cand voi gasi una la un pret convenabil!

Va multumesc pentru aprecieri !

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Masina are de ieri anvelope noi - Infinity 205/55/16 !

Aseara mi s-au parut un pic cam dure dar - sunt noi tb rodate si ele un pic!

In schimb trage mai bine - motorul parca nu mai e asa de fortat ca la celelalte anvelope de 215/55/16 - erau cam greoaie pt acest motor!

O sa plec in provincie si o sa le fac un rodaj!

O sa fac si niste poze!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai scris de ceva vreme......nu am avut ce!!! :Driver:

Revin cu ceva notati!

Masina a primit un nou look:

-praguri

-spoiler spate ....merg cu mare teama sa nu-l sparg

- maine voi merge sa sudez doua tipsuri de inox direct din toba finala

-iar bandourile sunt la vopsit

- asi vrea si un eleron dar......scumpe rau tata

O sa-i fac si cateva poze joi cel tarziu......

Ne vedem la Brasov !!!

:)

Link către comentariu

E o culoare frumoasa si se asorteaza bine cu triplele si plafonul,iar jantele ii intregesc imaginea :D S-o stapanesti sanatos si asteptam poze cu noile modificari! :P

Link către comentariu

Pai hai poimaine la intalnire ca s-o vedem si noi asa schimbata, nu ca nu o stim...

Link către comentariu
Pai hai poimaine la intalnire ca s-o vedem si noi asa schimbata, nu ca nu o stim...

Tati......pai sper sa fie gata maine seara.

Ac e.........plina de gauri....merg cu bandourile scoase - sunt la vopsit......cred ca toti s-au uitat lung/stramb cand au vazuto azi -_- .

Si am mers vreo 50 de km in oras! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

New look.......................

New look.......................

........................

post-31020-1250533531_thumb.jpg

post-31020-1250533567_thumb.jpg

post-31020-1250533584_thumb.jpg

post-31020-1250533670_thumb.jpg

post-31020-1250533709_thumb.jpg

Link către comentariu

Cat a costat plafonul si unde l-ai facut?

Imi place cum arata.

Link către comentariu
Cat a costat plafonul si unde l-ai facut?

Imi place cum arata.

A costat un gratar la varmiu la service!

Tot el mi-a vopsit si bandourile!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi ne-am intersectat la Unirii si am mers in spatele tau pana la Romana. Frumoasa masina si foarte joasa mi s-a parut :D. Spor la vanzare :)

Link către comentariu
Azi ne-am intersectat la Unirii si am mers in spatele tau pana la Romana. Frumoasa masina si foarte joasa mi s-a parut :D. Spor la vanzare :))

Nu te-am vazut acuze!

Ma grabeam sa ajung la Gara de Nord...m-a enervat unul in trafic....am mai vb cu un vecin cu un seria 3 negru!

Sal aici !

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Masina are de azi jante Santa Monica pe 17 !

Un nou look - mult mai sportiv!

Poze......cu prima ocazie cand merg la spalatorie!

:rolleyes:

Link către comentariu

Santa Monica sunt printe dintre cele mai frumoase jante OEM VW din punctul meu de vedere. Sa le tii sanatos!

Link către comentariu

frumos exemplar...sa il stapanesti sanatos, bafta la viitoarele modificari! :banghead:

Link către comentariu
  • 1 month later...
Mihai.Nechifor

Am vazut si eu masina acum ceva timp parcata pe la Unirii pe bibescu voda...nu avea inca jantele SM, dar si asa arata foarte bine. Foarte frumoasa culoarea :cool:

PS> ca si sfat cred ca ar trebui niste tipsuri mai groase si sa dai jos aplicele cromate de pe manere si sa le vopsesti in culoarea masinii

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!