Jump to content

My car

Mrs10Gbr

Postare recomandată

-pai....coupe, verde cameleon, trapa

-motor BAD : 1.6 16V FSI - 110CP

-amortizoare sport, cam ....caruta prin gropile din Bucuresti, dar LIPITA pe sosea in curbe la viteza mare

-garda la sol coborata 5 cm pe spate, 3 pe fata

-scaune sport, cu aripioare, cred ca sunt model Recaro { nu sunt sigur- nu scrie pe ele}

-jante pe 16 Arbet, cu cauciucuri Goodyear Eagle F1 215/55/R16 {V-uri}

-pachet crom la interior si exterior - asa am luato din Germania

-stopuri tuning si pleoape faruri {asi vrea si Xenon - dar .....}

-am avut sistem audio JBL, dar l-am dat jos, pt ca vreau sa vand masina- bine nu sunt 100% hotarat { amplif JBL GTO 600 W cu 4 canale, subwoofer JBL CS 1204 1000W, plus 2 boxe JBL} recomand JBL - sunet de inalta fidelitate

- si....gata sa nu va plictisesc

PS: asi vrea sa-mi iau G4 GTI 1.8T 5V - 179 CP

Link către comentariu
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mrs10Gbr

29

• Circoloco

4

• TIBI_84

3

• G.o.p.p.o.

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

dragut golful.sa`l stapanesti sanatos.mie nu`mi place culoarea verde in general la masini,dar a ta e chiar frumoasa.spatele nu ti se pare ca este prea lasat?pune poze si cu interiorul :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu am din pacate....dar o sa fac si la interior.

E un pic, dar nu ma deranjeaza, se aseaza foarte bine la viteza.

Frumos Leon-ul, mai ales negru >>>

Link către comentariu

Ma sters un prost cu un jeep si mi-a zgariat masina un pic.

Din pacate nu i-am luat nr.....mergeam cam repede....sheet

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ce zice-ti sa-i pun praguri si prelungire bara spate de tuning, sunt vopsite la culoare tot!!!

Dar mie frica sa nu le sparg...si e pacat de ele...pe drumurile astea din Bucare' , mai ales ca masina e destul de joasa avand amortizore sport !!!

O merita riscul pt frumusete ?!!!?

Link către comentariu

la cat de joasa e masina ta nu.....

sau incearca si vezi cum sunt.....

p.s: de bara fata nu ai spus nimic...

Link către comentariu

O sa le pastrez pt viitorul meu Golf 4.....ca sunt hotarat sa o vand.......vreau mai multi caluti !!!

:D

Link către comentariu

pot sa-ti sugerez ceva ?:D...la viitoarea mashina, nu-i mai croma nimic pe interior...e ca si cum ai face colectie de conserve (scuze )...altfel, anuntza-ne cand rezolvi cu filtrul ala :D

Link către comentariu
pot sa-ti sugerez ceva ?:)...la viitoarea mashina, nu-i mai croma nimic pe interior...e ca si cum ai face colectie de conserve (scuze )...altfel, anuntza-ne cand rezolvi cu filtrul ala :lol:

Asa am luat-o tati, eu i-am schimbat doar jantele, interiorul asa era, stiu ca se vede urat, in special de la presurile alea naspa, dar nici nu m-am agitat sa caut unele negre pt ca mi-a promis un prieten ca-mi face rost de unele originale si ma duce cu vorba de vreo 2 luni!!!

Asta e, nu ma deranjeaza prea tare ...eu sunt mai "nesimtit" de fel !!!, eu vreau ca masina sa fuga atunci cand ma grabesc, adica "destul de des" !!!

Sal !

Link către comentariu

Frumos golfuletul ...multi km! Parca l-am vazut acum cateva zile la universitate si avea o coala in geam... e de vanzare? Macar pentru culoare si nu merita sa o dai :P

Link către comentariu
Frumos golfuletul ...multi km! Parca l-am vazut acum cateva zile la universitate si avea o coala in geam... e de vanzare? Macar pentru culoare si nu merita sa o dai :)

Asa e o mai parchez pe la statui la Universitate - acolo lucrez!

O vand ca nu are Ac si asi vrea sa-mi iau un diesel cu mai multi caluti!

Dar tot Golf 4......va fii al treilea golf 4 !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Urmeaza un plafon negru la M R S !

Mi-a placut mult de tot cum se vede pe Bora lui Ruddy, care are aceeasi culoare ca a mea!

Sper ca in 2 spt sa se schimbe look-ul M R S -ului !!

Link către comentariu

Pai daca tot o vinzi mai potoleste-te cu modificarile si hai odata cu 1.8T ala ED25.. :P

Succes man! :Driver:

Link către comentariu
Pai daca tot o vinzi mai potoleste-te cu modificarile si hai odata cu 1.8T ala ED25.. :)

Succes man! ;)

Intai sa o dau pe asta si pe urma ma orientez eu......1.8T, sau 1.9 TDI 131CP sau poate cu mult noroc de 150 CP !

Mrs oricum....vb !

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cateva poze de la cuptor , in timp ce se polisha plafonul !

Alte poze !

continuare....

post-31020-1228770396_thumb.jpg

post-31020-1228770443_thumb.jpg

post-31020-1228770619_thumb.jpg

post-31020-1228770655_thumb.jpg

post-31020-1228770765_thumb.jpg

Link către comentariu

FFF TARE! Sa faci si o poza cu masina in intregime (din fata de preferat) sa vedem cum ii sta. Cat te-a costat toata treaba (vopsea, manopera)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
FFF TARE! Sa faci si o poza cu masina in intregime (din fata de preferat) sa vedem cum ii sta. Cat te-a costat toata treaba (vopsea, manopera)

O sa fac dupa ce ajung pe la spalatorie !

Cost......e opera varului meu :vaidecapulmeu: - are service cu cuptor, calculator pt vopsele etc !

:P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Aseara masina a primit ochisori noi - XENON! 6000K/ 35 W !!!

Multam Razvan - PH !

Poze cat de curand !

Link către comentariu

frumos golfu,in special culoarea care-mi place mult

la interior nu-mi plac accesoriile cromate :vaidecapulmeu: ,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!