Jump to content

Group Buy

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Le-am montat. Totul a decurs ok.

Multumiri lui Cristi pentru organizare!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

16

• Expertu

15

• reclamagiu

14

• o3_cep

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Scuze daca postez gresit dar am si eu o intrebare care este distanta intre presoane la un seat ibiza 2006 cu facelift cu cauciucuri 195/55r15 ca as vrea sa imi iau jante de tabla pt cauciucurile de iarna si nu stiu exact distanta.Jantele sunt 6jX15 h2 Et 43

Multumesc

Link către comentariu

Distanta este de 54 mm(banuiesc ca ai 5x100), daca gresesc sa ma corecteze cineva oricum poti si tu singur masura distanta directa dintre centrul a 2 gauri.

Numai bine!

Link către comentariu

Azi ne-am intalnit toti 4 si am montat cauciucurile. Pentru cei care au nevoie de cauciucuri, recomand www.anvelopa-janta.ro. Astept impresii de la ceilalti, eu am remarcat deocamdata un zgomot mai pronuntat la rulare si o filtrare mai buna a denivelarilor.

Link către comentariu

@Alex2112: are dreptate alteacupra 5X100 e :D

Eu ador sa merg cu gumele de iarna, sunt mai moi si nu mai simt asa tare denivelarile sau gropile.

Felicitari pt achizitie!

Cristi stiu sigur ca le va munci din greu in iarna asta prin cele mai neasteptate trasee :D Abia astept impresii despre ele pe aria jante si anvelope :blah:

Link către comentariu

zgomotul este un pic mai pronuntat la rulare intr-adevar, insa nimic deranjant, mai ales ca merg cu muzica :icon_thumright:

au venit la fix, in fiecare dimineata de sambata mi s-a "aprins" fulguletul la termometru si in week-end dau o fuga la Bv sa le duc acolo pe cele de vara.

Avand in vedere ca azi dimineata la Bv erau -7 grade, poate in weekend le fac inaugurarea pe zapada :offtopic:

Link către comentariu

Am fost in weekend la bv unde am prins temperaturi negative.

Duminica la intoarcere pe drumul spre predeal, bruma multa -3 grade.

Drumul era liber asa ca am testat un pic anvelopele si s-au comportat exemplar :)

in alta ordine de idei, la mine in talon la anvelope am 195/55R15 85V sau 205/45R16 83W si optional 185/60R14 82T

Acu nu o sa am probleme cu garda daca ma opresc si eu am 185/60 R15? adica sa nu imi ia talonu sau ceva.

Link către comentariu

Eu in talon am 195/50/15, desi masina a venit echipata cu 195/55/15, si de 2 ani si jumatate nu s-a uitat nimeni la dimensiunea anvelopelor. Teoretic da, ai putea fi sanctionat pentru ca ai anvelope de o alta dimensiune decat cele din talon, insa practic nu stiu daca se va intampla asta vreodata.

Link către comentariu

@CristiN m-a mira faptul ca in talon iti scrie 195/50R15, poate e o gresala de tipar.

Si eu am dimensiunea 185/60R15 de iarna, anul trecut mergand la reprezentanta pentru revizie, cei de acolo nu au zis nimic, o chestie interesanta, mi-au masurat adancimea anvelopelor, de aici tragand concluzia ca cineva s-a uitat la anvelopele mele, si daca ar fi fost vreo problema sigur as fi aflat, legal nu prea ai voie, acum nu cred nici eu ca cineva o sa verifice chestia asta, am vazut masini oprite in trafic de RAR si verificate anvelopele, dar nu e bine de vorbit in ce stadiu jalnic aratau masinile alea :D nu cred ca la noi se pune problema asta.

Ce am mai auzit si nu stiu daca e adevarat, in caz de accident cei de la casco nu iti despagubesc nimica daca pe masina ai alte anvelope decat cele din talon.

:) Cum se poate trece dimensiunea asta in talon? Sau mai bine zis, se poate, exista vreo cale legala?

Link către comentariu

Nu cred sa existe vreo cale legala de a trece aceasta dimensiune in talon, atata timp cat producatorul nu a specificat aceasta dimensiune printre cele recomandate pentru acest model.

Link către comentariu

Ce am mai auzit si nu stiu daca e adevarat, in caz de accident cei de la casco nu iti despagubesc nimica daca pe masina ai alte anvelope decat cele din talon.

hmmm....asta e de verificat ca nu suna prea bine :)

Link către comentariu

Of, ce pacat ca am vazut acest topic atat de tarziu. :|

Daca am inteles eu bine, pana la urma ati cumparat Michelin de 185/60 R15 de la anvelope-janta.ro? Se comporta OK pe carosabil ud, avand balonul mai ingust?

Ps: si eu am pe masina 195/55, desi in talon scrie 195/50 ...

Link către comentariu

Da Michelin de 185/60 R15 am luat toti.

Cum ziceam mai sus le-am testat si pe carosabil inghetat si am prins si ploi.

Eu sunt multumit de ele si pretul zic ca a fost ok 1032 RON / 4 anvelope + instalare, echilibrare

Mergi si tu la ei si zi ca esti cu noi dar te-ai ratacit si ai intarziat un pic :D

Modificat de reclamagiu
Link către comentariu

Discountul oferit noua a fost de 7 RON pentru o anvelopa. Da-le un telefon si vezi ce au dimensiunea 185/60/15, urmau sa primeasca Dunlop Winter Response si Goodyear Ultragrip, la preturi comparabile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!