Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

@cielo : Ms ptr raspuns. E posibil sa fi avut din fabrica radio-cd clasic (NU rcd)????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cielo, Golful meu, CL din 2006, a avut din fabrica doar 4 boxe in usile fata - adica cele pentru medii lipseau.

Am mai vazut si la alte golfuri V echipare cu doar 4 difuzoare - 2 basi si 2 twitere.

Link către comentariu

Tare ciudat ... CL cu doar 4 boxe. In 2008 TL venea echipat by default cu 8

Link către comentariu

Ma bag si eu ca musca in ...

Si eu am schimbat boxele si am avut 4 in fata pe ambele usi

Intrebarea mea e daca imi pun boxe pe spate Am observat ca in meniu nu gasesc fader pentru ca am avut din fabrica doar boxe fata Se poate recoda? sa imi apara in meniu fader?

Link către comentariu

Pai daca RCD-ul colegului nu are din meniu setarile si pt boxele de pe usile spate degeaba se chinuie ... cel mai probabil o sa se auda distorsionat.

Link către comentariu

Nu se va chinui degeaba - meniul de Fader apare in momentul in care RCD-ul "vede" boxele din spate, adica la simpla lor conectare in spatele RCD-ului. Toate informatiile exista in topicul indicat de colegul Nik.

PS: Si eu am tot doar 4 boxe pe fata la echiparea TL.

Modificat de Tatal Zmeu
Link către comentariu

Multam mult am trase firele si nu sunt connectate boxele firele le-am lasat in stalp insa nu sa schimbat meniul

Dupa ce conectez boxele o sa vad daca nu merge il si codez:P

Multam mult

Modificat de r_dragon
Link către comentariu

Dupa ce conectezi boxele iti va aparea automat in meniu "fader" .iar codarea daca o faci nu iti va imbunatati sunetul ci doar la scanare nu iti va mai da eroare RCD-ul

Link către comentariu

off topic....imi cer scuze dar nu stiu unde sa postez...asadar am o problema..am schimbat sistemul audio din masina si mi-am pus un alt HU si un alt amplif ..am facut cablajele cu cabluri profi si de alim si rca-urile (dublu ecranate) insa am un bazait in functie de turatie motorului la amplif...daca scot rca-urile pe rand nu mai este prezent.... daca merg ambele perechi de boxe deodata atunci am acel bazait enervant...ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi?

Link către comentariu

ce HU ai? poate trebuie umblat putin la alimentarea lui... ia legatura cu un electronist (daca erai din iasi te duceam la un prieten f priceput ) si explicai problema..de obicei acest bizait se rezolva cu un simplu condensator ptr deparazitare... ( daca e sa fie de la asta si sa nu fie o defectiune in HU ) l-ai luat nou sau second ?

Nu se va chinui degeaba - meniul de Fader apare in momentul in care RCD-ul "vede" boxele din spate, adica la simpla lor conectare in spatele RCD-ului. Toate informatiile exista in topicul indicat de colegul Nik.

PS: Si eu am tot doar 4 boxe pe fata la echiparea TL.

care 4? nu sunt 6 ?

Modificat de kalu
Link către comentariu

HU e un Sony CDX-828U model 2008....daca merge pe amplificarea lui n-am nici un bazait....

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

care 4? nu sunt 6 ?

Acum sunt 6 in total, cu cele noi de pe spate, insa pe fata am doar 4 - 2 tweetere sus la oglinda si cele doua de basi-medii jos. Lipsesc cele de la mijloc, de medii, si din cate stiu nu e un caz singular... Dar se aude ok, asa ca nu intentionez sa le adaug pe cele lipsa deocamdata.

Link către comentariu

Am observat ca in meniu nu gasesc fader pentru ca am avut din fabrica doar boxe fata Se poate recoda? sa imi apara in meniu fader?

Cand o sa pui difuzoare si in spate pe celelalte doua iesiri o sa iti apara automat si meniul fader, deci nu trebuie sa ii faci nici o codare.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

HU e un Sony CDX-828U model 2008....daca merge pe amplificarea lui n-am nici un bazait....

in cazul asta verifica cablurile de semnal daca sunt ecranate , sau incearca cu amplificatorul...si de la el pot fi probleme de genul... mergi la un electronist , el nu numai ca te va lamuri dar iti va rezolva si problema...

"fata am doar 4 - 2 tweetere sus la oglinda si cele doua de basi-medii jos" - curioasa treaba . eu nu am auzit de configuratia asta... :blah_:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Scuze, ma refeream la oglinzile retrovizoare, adica pe interiorul usii. Asadar, 2 tweetere in partea de sus a usii, la nivelul oglinzilor retrovizoare si doua de medii/basi jos, pe usa.

Link către comentariu

tot curioasa treaba.eu nu ma refeream ironic la faptul ca ai avea tweetere la oglinda retrovizoare din plafon...ci la faptul ca eu stiu ca pe fata sunt 6 difuzoare:

2 tweetere la nivelul oglinzilor exterioare

2 medii la nivelul manerului de inchis portiera

2 basi in partea de jos a portierei...

nu am auzit de echipare cu doar 4 difuzoare... uite-te mai bine... :)

Link către comentariu

Mi-am cumparat o interfata xcarlink.... Spuneti-mi va rog, exista vreun adaptor sa pot sa o leg in locul unde a fost magazia? Adica in cotiera, si sa ma leg la cablajul original al masinii, care difera la magazie, fata de cum e mufa la RCD. Nu stiu daca ati inteles ce vreau sa spun... ca m-am trezit foarte devreme si nu sunt prea coerent... Ideea e ca in cotiera am o mufa lata, dreptunghiulara cu 10 pini parca, si la xcarlink am o mufa patrata...

LE: De fapt o intrebare si mai de blocaj. XCarLink-ul are 2 mufe, una care se leaga la RCD, si in una sa pui in continuare cablajul de la magazie. Eu daca leg direct la RCD, si ascult muzica de pe xcarlink, imi mai aprinde luminile la magazie? Pentru ca eu la plusul care aprinde luminile de magazie, am legat remote-ul de la statie.

Multumesc

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare.

Am observat la RCD 300-le meu cu MP3 ca postul de pe Channel 1, adica primul post presetat din stanga sus, se aude mai bine decat restul. Am setat acelasi post si pe FM2, pe pozitia 5. Daca schimb din FM2 in FM1, ramanand pe acelasi post, cand intru in Channel 1 de pe FM1 se aude mult mai bine, mai clar.

A mai intalnit cineva chestia asta? Exista o rezolvare, astfel incat sa se auda la aceeasi calitate si pe celelalte Channel-uri? Sau sa fie o chesti cu RDS alea, sau Regional Station stuff...

Link către comentariu

Salutare.

Am nevoie de un raspuns rapid. Un RCD de pe un Roomster se potriveste pe golf? Banuiesc ca dimensiunea e identica...dar mufele? Se va "pupa" cu can-ul masinii?

Merci

Link către comentariu

• 4 weeks later...

@kirkus : ce rcd de pe roomster ??? rcd-uri sunt pe vw si sunt 5-6 modele... oricum din cate stiu eu se potrivesc mufele dor ca au leduri verzi la butoane cele de skoda . Ce can gateway ai tu , de la vers. L in sus merg si rcd-uri mai noi (210 , 310 , 510)? In cel mai rau caz iti consuma bateria ,altceva nu se poate intampla.

@Golf TDI : ce xcar link ai luat ? pune o poza... eu am avut xcarlink si avea mufa cu 2 randuri d epini si intra exact in spate la rcd. tu dac vrei sa-l pui in cotiera ar trebui sa gasesti mufa ca sa se potriveasca si sa ai schema pinilor s apoti modifica mufa xcar link-ului dar eu zic ca e mai usor sa-l pui in spate la rcd si sa tragi cablul usb unde vrei

si ca si argument : semnalul audio de la xcarlink e analogic intre xcalink si rcd si cablurile sunt de kk si binenteles nu sunt ecranate asa ca daca le lungesti posibil sa ai un brum sesizabil . parerea mea...

daca vrei te ajut cu el , da-mi pm si fa niste poze la mufe sa vad ce ai !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

imi ziceti si mie daca cumva rcd 500 are putere de amplificare mai mare ca rcd 300 ? calitatea banuiesc ca e mai buna.nu e nici un rcd care sa dea bine in bord la g5 si sa amplifice mai calumea ?

Link către comentariu

toate au acceas putere 4x20W daca vrei putere pui un amplificator original sub scaun si schimbi difuzoarele (exista kit OEM) sau pui un amplif. si alte difuzoare la unii care se ocupa cu asa ceva , eventaul un subwoofer sau cate si mai cate se pot face...

Link către comentariu

Are cineva idee cineva unde pot gasi adaptoare de mufe de la navigatia blaupunkt travel pilot (care a fost stock pe golf) la un rcd300 ?

Mufele de la rcd ar trebui sa fie putin mai inguste decat ceea ce a fost la navi... + ca si mufa de la antena radio am observat ca difera.

Am fost pe la 2-3 magazine de specialiate din Iasi dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!