Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

@koz - arata foarte ok. dar nu stiu in ce masura se incadreaza in bord. oricum si pretul e unu` acceptabil... am auzit la un prieten pe un megane un clarion care dadea bine de tot. sper acesta sa nu faca exceptie...

acum vine si problema mea: vreau sa-mi pun un woofer + amplificator in portbagaj. pe unde trag firele? imi poate explica cineva sau da un link? imi cer mii de scuze daca a mai fost intrebat sau daca e scris pe undeva. am folosit search-ul dar nu am gasit nimic concret. multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu le-am tras prin praguri. e relativ usor, timp sa ai (vreo 2-3 ore).

te pot ajuta intr-o duminica daca ai chef, la intalnire.

eu n-am avut nici un DIY/schema/etc :lol:

Multi m-au intrebat unde le-am montat :P

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Cine stie sa-mi spuna si mie dimensiunile difuzoarelor de medii din usile fata? (cel intre tweeter si dif de bass) Ma bate gandul sa montez unele.

Saptamana asta daca am timp, o sa adaptez un subwoofer de CREATIVE Gigaworks S700 (210w) si o sa-l montez in Golf.

Link către comentariu

'cer scuze dar cand am dat search au aparut cel putin 5 topic-uri printre care si asta..care are 48 pag :icon_thumright: sau poate nu ma pricep eu. Multumesc!

Si este vorba de difuzoarele intre tweetere si cele de bass.

post-29088-1247266070_thumb.jpg

Modificat de Florin1up
Link către comentariu

• 1 month later...

Fratilor, ce se mai aude de aceasta jucarie, mult asteptata?

Pioneer Navigation GPS F9110BT

avic_f9110_bt_gallery.jpg

La ce pret final a ajuns la noi pe piata, unde se gaseste si daca si-a instalat-o cineva?? Si automat, daca exista un fericit posesor, ce ne poate spune despre ea. Plange dupa banutii dati, sau nu.. :)

Modificat de T@V
Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut

ce imi recomandati pentru schimbarea cd original vw rd310

-alpin ,pionner sau kenwood?

multumesc

Link către comentariu

Si-a montat cineva interfata pentru iPod ?! :vaidecapulmeu:

Mi-am cumparat zilele trecut un iPod si vreau sa il conectez la masina si voiam sa stiu daca si-a montat cineva asa ceva , cat l-a ajuns si toate detaliile pe care poate sa mi le dea !! :blah:

Link către comentariu

Multumesc dudu !! Am incercat cu search`ul dar nu mi`a gasit ce voiam eu !! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut!intrebare:de unde pot face si eu rost de un cap de citire cd uri la un cd player original de pe un golf 5 an 2004, si daca stiti si unde se poate monta

Link către comentariu

cred ca decat sa iti faci rost de asa ceva (daca ai vreo sansa sa gasesti ) mai bine iti faci rost de un alt cd player - la bani ma refer ca nu cred sa fie prea ieftina acea lupa.

daca vrei sa ai vreo sansa in a o gasi, da-o jos dupa cdplayer si mergi cu ea la magazinele de specialitate ...

apropo, ai intrebat unde se poate schimba; in cazul asta , de unde stii ca lupa e defecta?

Link către comentariu

eu am schimbat capul de citire cu al unui cd de skoda dar am avut norocul sa gasesc cd-ul pe o masina dezmembrata. o sa ma interesez maine daca pot sa te ajut in cazul in care mai are mecanicul ala desi nu cred ca sunt mari sanse. mai incearca pe la parcuri de dezmembrari. poate ai noroc.

Link către comentariu

gabor nu ai spus cat te-a costat....sa ne imbogatim si noi cunostintele generale...

Link către comentariu

O intrebare de 1000 de puncte . este cineva pe forumul asta care a montat pe un Golf , Passat , etc modelele pina in 2007 , rcd 310 , rns 310 , rns 510 ??

am auzit ca ar fi ceva pobleme cu transferu de date intre reteaua can-bus a masini si aceste modele ?? si ca ar merge bine pe modelele dupa 2008 ??

eu vreau sa imi montez un RCD 310 si sunt curios daca mai sunt alti si daca le merge fara probleme ?IMGP1592.JPG783_ssl17604.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ăsta de care

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Citeste Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

poate daca citesti topicul tot...sau daca te duci mai la sfarsit...o sa gasesti ce te intereseaza... :Driver:

Link către comentariu

am un greieras in plafonul unde sunt luminile ?? stie cineva cum desfac ala ? sau cum rezolv cu greierasul ?

Link către comentariu

Niste materiale insonorizante ar fi tocmai bune..

t_8_785.jpg

t_7_392.jpg

Modificat de AlexBanu
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Buna,

Se da un golf v 2.0 tdi cu navigator nu stiu ce model este insa nu vrea sa citeasca cd-uri audio decat cele originale, oare ce se poate face?ms

Link către comentariu

am un prieten care si-a facut undeva prin bucuresti un cd cu romania deoarece nu avea decat europa de vest iar la reprezentanta e foarte scump,din ce stiu nu merge chiar foarte bine dar ca si orientare e ok. Am sa revin cu detalii dupa ce o sa aflu unde exact a facut asta si poate mai e de ajutor cuiva.

Link către comentariu

gabor nu ai spus cat te-a costat....sa ne imbogatim si noi cunostintele generale...

nu pot sa iti dau un raspuns, ptr ca masina de pe care l-am luat era a unui prieten care mi l-a schimbat gratis cu tot cu montaj.

Link către comentariu

Cine ma poate lamuri? Am un golf V plus cu RCD 300, 6 boxe fata. In portierele spate am sitele pentru inalte si joase. Ce nu inteleg este daca am difuzoare pe spate sau nu? Nu as dori sa desfac inca portierele.Exista cablaj tras in spate? Multumesc pentru raspuns.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!