Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

ori cum si la unele si la altele masina are 2 antene una ori e pe plafon ori e incorporata in parbriz si cea de a doua este in dezaburitorul de la luneta ( are doua functi si de dezaburire si de antena ) :icon_bounce: :banghead:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

xtraterestrul, la golfurile V din prima perioada de fabricatie antena a fost integrata in dezburitorul de luneta, cum a zis - Paf -.

Din motive legate de reducerea costurilor de productie, prea mari la golful V (si unul din motivele care au grabit aparitia golfului VI - care ar tebui sa fie mai ieftin de fabricat cu ~ 1100 EURO), s-a revenit in ultimii ani la clasica antena "tija", mai ieftina, amplasata in spate pe pavilion.

Link către comentariu

Am gasit pe forum la un user , scule f bune si se si pricepe la montaj, pt cei ce doresc sa schimbe difurile stock de pe masina, eu nu am boxe pe spate in usi..asa a venit masina si am vazut cum se scot fetele de usa :D, e f simplu si ce diferenta e cu inelul acela si fara el. Eu unul destul de nemultumit de cum se aud cele stock, nu sunt genul care sa asculte tare, dar imi place claritatea, iar cu ele stock vedema diferenta uriasa intre stock VW si stock Opel, nu-mi pot da seama de ce se aude asa de slab in VW cu boxele stock, eu am schimbat si RCD-ul, am pus unul cu Mp3 si cu mai multe iesiri pe el .

Si eu am antena incorporata, chiar ma miram unde este amplasata, ca nu o vedem deasupra :D .

Link către comentariu

Am si eu nevoie sa-mi montez pe masina din semnatura un MP3 Player CLARION si 2 boxe Hifonics Zeus 6.5, la cine sa apelez?

Modificat de N0NAME
Link către comentariu

- Paf -' spune-mi si mie te rog in leg cu W2-D722V trebuie sa-i pun antena ptr GPS ??

Ca eu o am integrata si parca nu as pune una pe masina

A si inca ceva merge si cu comenzile de pe volan?

Daca e scris deja pe undeva scuze nu am vazut si de aceea intreb

Modificat de dragoshstoica
Link către comentariu

salut nu stiu daca e compaibil cu antena originala de vw dar antena de gps care o are e destul de mica siu prinde foarte bine poti sa o maschezi foarte usor sub grila de aer de pe bord fara sa complici lucrulile grila ori cum trebuie scoasa ca sa poti monta aparatu .

si cu comenzile pe volan in specificati spune ca merge eu nu l-am probat ca golfu meu nu are comenzi pe volan ,in meniu are posibilitate sa setezi functi pe butoanele de pe volan dar cum am zis nu sunt sigur cum se face

Link către comentariu

Ca multi dintre membrii acestui forum sunt putin dezamagit de sunetul standard din VW (jetta 2006) meu, avand sistemul RCD300 + boxe doar fata. Este un sistem echilibrat insa limita de volum mi se pare destul de joasa (avand bass + treble peste medium) el dand impresia ca ar mai putea insa imediat ce treci cu volumul de jumatate distorsioneaza.

Imi poate spune cineva, daca as schimba boxele de pe fata cu unele mai performante, componente pe 2 cai, as obtine o imbunatatire majora? Ideea este sa raman cu HU stock fara sa-i adaug o statie care sa ajute noile boxe. De fapt pe scurt intrebarea ar fi daca distorsiunea vine de la RCD300 sau de la boxele mai slabe calitativ.

Pentru difuzoare as merge pana undeva la 350 lei, la care as adauga insonorizarea usilor.

LE: imi cer scuze, am vrut de fapt sa postez pe I.C.E. insa am nimerit la G5, sper sa primesc o mana de ajutor de la moderatori .

Modificat de Nik
Link către comentariu

Din cate stiu eu pentru ca am avut RCD300, are un sune deosebit de infect. Am motat un Pionner 4x50 pe boxele de fabrica ale unui G5 si se auzea destul de bine.

Parerea mea este ca RCD300 este o porcarie foarte scumpa, aprox 3600 ron (nu exagerez), dar si fara el ai stricat tot aspectul bordului la masina. Eu am RNS MFD2 DVD de care sunt super multumit de calitatea sunetului.

Sper sa-ti fie de ajutor Nik.

Link către comentariu

Thx pentru info...tocmai de asta mi-e teama, ca voi schimba boxele iar sunetul va ramane acelasi sau cine stie, mai rau chiar. De aceea as ruga pe cineva care a facut schimbarea doar a difuzoarelor sa ne spuna care a fost rezultatul.

PS: Am citit cam tot ce se putea din ICE legat de subiectul audio din Golf/Jetta insa mai toata lumea merge pe o statie, fiind sigur solutia cea mai sigura pentru o imbunatire considerabila, de asta fiind sigur dar urmarind imbunatatirile pe game de buget oferite de colegul Fuscobal, m-as intinde deocamdata doar la difuzoare + antifonare.

Link către comentariu

Nik am unit topicul deschis de tine cu unul existent care trateaza problema ta.Te rog mai multa atentie pe viitor inainte de a deschide un topic nou.

Foloseste functia ''Search'' crede-am ca e utila :icon_thumleft:

Link către comentariu

Confirm si eu faptul ca nu difuzoarele originale de pe portierele din fata se aud foarte bine doar daca se schimba RCD300 cu altceva. Eu am schimbat cu "MFD replica" si diferenta e foarte mare. Mai ales daca ascult muzica( mp3) de pe un memory stick chiar si cu volumul la maxim nu distorsioneaza absolut deloc.

Eu recomand ca pe fata sa ramana boxele originale.

Legat de sobwoofer, va spun sincer ca eu eu sunt foarte multumit de cel pe care l-am pus. ( este activ). Nu este adevarat ca cele active nu se aud bine. Acum depinde cat de tare vrei sa vibreze oglinda si alte lucruri prin masina. La mine vibreaza destul de mult. Focal-ul pe care l-am pus nu este de putere foarte mare( nici nu am vrut asta) dar nu ocupa mult spatiu.

Link către comentariu

Am facut niste cd-uri cu mp3-uri la viteza de 8x si se inteapa majoritatea din 2 in 2 secunde.. de la ce o fi..

Link către comentariu

Pentru a mari compatibilitatea cu player-ele stand-alone, e bine sa le scrii cu viteza mica, ceea ce am vazut ca ai si facut si sa folosesti functia burn "disc at once".

Link către comentariu

Am folosit si acea functie, alta intrebare voi umpleti full cd-ul? ma gandesc sa fie ceva legat de asta, dar nu stiu, n-am incercat toate cd-urile, 4 am facut.

Modificat de dudu
Nu mai da ''Qoute'' la mesajul anterior.Foloseste butoanele ''Add reply sau ''Fast reply''.Multumesc !
Link către comentariu

Velocity_Warrior

Pot fi mai multe incomptabilitati. Una din ele ar fi de ex writer-ul din computerul tau si RCD300. Posibil ca CD-urile scrise cu el sa nu le citeasca bine RCD-ul. Ar mai putea fi o incompatibilitate intre mediul (marca de CD) scris si RCD sau writer. Incearca pe un radiocasetofon cu CD-player acasa sau pe o combina cu CD-player si vezi daca face la fel. Ar mai putea fi o cauza si anume bitrate-ul. Posibil ca RCD-ul sa nu vada corect toate bitrate-urile existente. etc.

Eu folosesc 5 CD-RW Verbatim SERL 700MB pe care le tot scriu ba pline, ba pe jumatate ba fara sesiune inchisa si pana acum n-am avut probleme cu ele. Am tot RCD300.

Link către comentariu

Am verificat si restu cd-urile si par sa mearga bine.. am luat aleatoriu, ramane un cd care face mai multe probleme. Pot spune ca s-a rezolvat. Multumesc all.

Link către comentariu

Depinde f mult de calitatea discului in sine si de producatorul discului, faptul ca sunt trase ca "disc at once" nu are ce sa afecteze.

recomand pt Mp3 16 X , si pt audio Track 8 X, asa siliciul are timp sa fie "ars" cum trebuie fara probleme la citire.

Link către comentariu

Consider ca e mult mai importanta calitatea cd/dvd-urilor decat cu ce viteza sunt scrise si ce Super NERO foloseste fiecare.

Discutam pe langa subiectul topicului, parerea mea.

Link către comentariu

Incearca sa treci putin prin topic si vei afla cam totul despre ea... :D

Link către comentariu

Zeuss eu si alti membri ne-am luat ceva de genul asta. ( al meu nu e chiar ca cel din link-ul tau). Nu cred ca este vreunul care sa fie nemultumit. Deci parerea mea e ca merita. E super tare sa ai mai multe functii intr-una singura! ( ceva de genul all in one)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!