Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Nu stiu cum sunteti voi dar mie nu imi convine sa platesc 19mii pe o masina si sa ii sune tot plasticul din ea cand ascult muzica cu bass si inalte la nivel normal, ala indicat in meniu si pe langa asta cu cati fac mai multi km pe drumurile din tara noastra apare tot timpul cate un sunet nou. Bun, am inteles ca suntem prosti dar findca stam in romania nu trebuie sa faca economie asa mare la niste plasticuri. Fa frate la ce vrei dar nu la ceea ce tine de confortul din masina. Ce o sa fac sa merg tot la 2 sapt sa stranga aia niste suruburi? Si mai zice consilieru de la service sa nu dau muzica tare si ca interiorul e din plastic si nu se poate face nimic ca asa suna el...auzi acolo...pai bine ca nu imi zice sa imi pun elice sa zbor cu masina sa nu mai sune plasticul... Mai avem mult de munca!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai acum masina nu e facuta pt romania, orice s-ar spune. in austria nu mi-a zdranganit nimic, media de viteza a fost undeva la 100 insotita de un consum total (adica il includea si pe ala din romania) la un 6.4 (pt mine e :icon_thumright:) si muzica, CULMEA, se auzea mai bine pt ca nu hodorogea nimic prin masina. la 3 noaptea mergeam pe autostrada cu muzica data tare (nu la maxim) si nu zdranganea nimic, nu-mi venea sa cred. era o liniste deplina, eu si muzica. nici nu banuiam ca se aude asa de bine.

din nefericire pt tine, se prea poate sa nici sa nu fie vina lor. nu de acum, ci de multi ani, amplificatorul a gandit pt un anumit nivel de intrare, care de obicei e foarte mic. si cu nivelul asta el e gandit sa ofere maxima acuratete si puterea necesara pt a nu distorsiona. ei bine, pe langa posturile radio si inregistrarile din ultimii 10 mai ales, au inceput sa fie cu un nivel tot mai ridicat si masterizate astfel incat sa bubuie pe sisteme ieftine. asta ii va incanta pe majoritatea, dar cine stie cum trebuie sa se auda niste sunete cu adevarat, are mari batai de cap din cauza lor. asa ca ce consideri tu ca ar fi nivel normal de bass sau inalte, nu e. pur si simplu sunt marite artificial inca din fasa. deci ei au setat bine aparatele, dar nu pt muzica din comert. ti-am spus ca iti poti insonoriza usile daca vrei.

iar pe de alta parte 19k

Link către comentariu

In sfarsit am reusit si eu sa pun o filmare pe youtube cu muzica de la mine din masina. Si am schimbat si statia... acum am un JBL GTO 601.1

Sper sa va placa:

Imi place dar tie n-o sa-ti placa cand o sa auzi numai greierasi in masina de la atat bass. :))
Si legat de greierasi... oricum apar... cand o sa fie insuportabili... ii remediem, nu e problema :)
Dar eu am subwoofer tare si statie, si nu recomand :lol::))

Pe parbriz a aparut o fisura (de vreo 20 cm) exact in centru unde e prinderea oglinzii, adica unde vibra cel mai tare... acele de la turometru si vitezometru vibreaza vizibil, la fel ca volanul, si restul bordului... am inceput sa am unele probleme de citire la RCD, acum ascult in majoritate cd-uri din magazie.

Ca si o concluzie... s-ar putea sa vand muzica :lol:

Dar parca nu ma lasa inima... ;) :blink:

Ah, eu cand ti-am spus ca o sa ai probleme la puterea aceea ai spus ca o rezolvi :Driver:, ai ajuns sa te caiesti. Asta este pana n-o patesti, nu asculti !! Bafta la schimbatul parbrizului ;)

Link către comentariu

deci nu sunt singurul nebun de pe aici. la dacie mi-a sarit numarul de la sub :Driver:

de atunci m-am invatat minte.

Link către comentariu

nu se vede ca te-ai invatat minte... :(

mie la dacie mi se umfla tabla pe masina vizibil...si tot nu m-am invatat minte...insa deocamdata o las mai lejer ..pe un subwoofer mai slabut comparativ cu asteptarile mele...insa se aude ca un sistem orij bun...:)

Link către comentariu

Ah, eu cand ti-am spus ca o sa ai probleme la puterea aceea ai spus ca o rezolvi :rolleyes:, ai ajuns sa te caiesti. Asta este pana n-o patesti, nu asculti !! Bafta la schimbatul parbrizului ;)

Ai avut dreptate... dar... era vorba de greiarasi... care nu s-au inmultit... decat oglinda centrala, care trebuie schimbata... am gasit bucatele de plastic pe schimbatorul de viteze...

Oricum, azi m-am hotarat, o sa vand muzica... am o alta obsesie, vreau sa-mi iau un Honda CBR :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

@auras, @psyk3 mai puneti niste detalii despre witson ca de 3 zile, de cand am citit posturile, numai asta visez. Luminozitatea se regleaza in functie de lumina de afara, faruri sau altceva, nu deranjeaza noaptea? Calitatea ecranului e ok? Pixeli morti? Orice informatie pe care o puteti posta e binevenita.

Link către comentariu

@-Grizzly- Daca te uiti la pozele cu aparatul Witson ai sa vezi in partea din stg jos parca deasupra butonului cu Navi ai sa vezi un buton pe care scrie Brit- e ala e responsabil cu luminozitatea si are vreo 4 reglaje parca prestabilite, ba chiar poti sa-l lasi doar sa cante pe cd sau radio, usb si ecranul sa fie ca si stins doar sa ramana aprinse tastele( eu asa il tin noaptea la drum lung cand ascult muzica)

Calitatea ecranului e ok, culorile se vad foarte bine, pana acum

Link către comentariu

Stie cineva care este diametrul boxelor care merg pe Golf V?

Link către comentariu

• Administrator

Uite aici un topic ce te poate ajuta

Am unit topicul deschis de tine aici... Use Search!

Link către comentariu

Am asiatat la discutiile despre navigatia WITSON D720 V, o am montata pe masina si sunt foarte multumit din toate punctele de vedere.daca doreste cineva sa vada cit de bine se integreaza in bordul masini il invit cu placere oricind.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Nu este permisa reclama pe ariile tehnice.Ai un avertisment verbal de la mine!

Link către comentariu

Velocity_Warrior

manciclop - in sfarsit ai aparut ... de cand te asteptam (de fapt asteptam un posesor de Passat cu Witson-ul montat ;))

Mi-a zis si psyk3 ca merge fara probleme atat pe golf-ul lui cat si pe passat-ul unui prieten.

Dar na ... Toma necrediconsoul ma numesc ... Cum se integreaza in bord-ul Passat-ului ?

Oricum baieti care mai e treaba cu Witson-urile, cum se mai comporta, v-ati obisnuit cu ele, exista vreo problema mica, cat de mica acolo ... (ce carcotas sunt ... :rolleyes: ) ?!

Cu stick-urile care e treaba, vede cam orice marca si capacitate ?

Ati pus IGO 2008 pe el ? Daca da, cum se descurca ?

Sanatate

Link către comentariu

Salutare, am DVD witson pe skoda octavia II din martie, nu am avut nici un fel de problema de natura tehnica, aparatul este f stabil. Mi s-a rupt in schimb capacul de cauciuc ce acopera intrarea USB, dar arata bine si asa.

Am pus Igo 2008 - rezolutie 480 X 234 si se comporta f bine, mai ales ca are ceva gadgeturi in plus fata de igo 2006 my way. In privinta bluetooth -ului pot spune ca microfonul este slab, cel ce ma suna imi sppune treaba asta, iar de la receptionarea efectiva a apelului pe telefon si pana suna in difuzoalre dureaza cam 5 sec.

Am un stick cam vechi, obosit, cred ca e si USB 1.0, care se cam blocheaza - eu asa ttind sa cred , ca este din cauza lui nu a witson-ului.

NU stiu ce difuzoare am pe masina (blaupunkt banuiesc) cert este ca au magnetul mic - asta am vazut- iar bazul se aude cam spart. Insa pe discuri DVD originale, mai ales cu linie audio 5.1, se aude super, exact ca la un home cinema .

A! uitasem - I-am montat pe ecran folie de protectie de 7"'

Urmatorul lucru - vreau sa cumpar acelasi tip de DVD - Wotson si pt cealalta masina - Golf V

Link către comentariu

Poate prea multa lauda despre WITSON nu este buna. De cele mai multe ori nu poti

descrie pe forum de aceea cel mai bine ar fi vazut si testat (pentru circotasi). Este un sistem de ultima generatie, care incearca sa intruneasca cerinte actuale. Este facut special pentru vw asa ca nu este loc de nici o improvizatie. Lucreaza destul de bine de pe cd cit si de pe mini usb (fleshstic)am folosit stic de 4G dar si de 1G firme diferite si merge.Nu detin soft igo 2008 si am folosit pe cel vechi care nu are probleme .

Modificat de manciclop
Link către comentariu

Fratilor, dati-mi si mie coordonatele persoanei care aduce/monteaza WITSON-ul asta pentru PASSAT B6.

Astept PM. Mersi anticipat

Link către comentariu

Fratilor, dati-mi si mie coordonatele persoanei care aduce/monteaza WITSON-ul asta pentru PASSAT B6.

Astept PM. Mersi anticipat

Uite o firma din bucuresti care aduce si monteaza mai multe modele de DVD-uri integrative, pentru mai multe tipuri de masini, intre care si DVD-ul de la Witson pt PASSAT model 2006: http://www.flydigital.ro/

Eu am cumparat pt SKODA OCTAVIA 2, mi-au trimis repede pachetul complet, DVD-ul era pregatit de drum - adica avea harta instalata.

Nefiind din Bucuresti, si pricepandu-ma cat de cat, l-am montat singur, unde am intampinat greutati m-au ajutat prompt cu sfaturi. De aceea recomand cu placere.

SC FLYDIGITAL SRL

SOS. BERCENI NR.17, SECTOR 4, BUCURESTI

TEL: 0723199310

0766420422

FAX: 0314128188

contact@flydigital.ro

comanda@flydigital.ro

standaniel17@yahoo.com (id messenger: standaniel17)

flydigitalsrl@yahoo.com

Modificat de dudu
Unit posturi succesive
Link către comentariu

Mersi mult.

Abia astepr sa montez jucaria.

Link către comentariu

nu mai bine ne luam mai multi direct de la sursa?:)

"The sample price is USD495.00/unit with bluetooth+ipod control+GPS inside (no map include), the shipping cost by TNT is USD155.00. "

direct de la

Re: RE: RE: W2-D720V

Bob Cui/Witson [bob@witson.com]

Link către comentariu

Si eu am conversat cu Mr. Bo Cui inainte, m-a pus sa completez un chestionar, mi- a trimis ofertele, etc. Nu zic sa nu comandati de la el, dar eu am preferat pentru un milion, doua cat dau in plus , sa preia altcineva riscul. Adica nu am avut incredere sa trimit bani asa, in china, si sa astept ca poate imi trimite poate nu. Daca un DVD costa sub 5 mil riscam, eu zic totusi ca 650 USD sunt ceva bani.

Vreau sa va mai zic si ca pe langa taxele care le scrie BOB Cui mai sus se adauga taxa ca trimiti bani in afara (ca nu e banca lu mama) si taxele vamale, care fiind puse de statul roman iti dai seama ca sunt "foarte mici". Nu spun cat sunt fiecare in parte, nici nu stiu exact, scrie pe forumuri.

Am facut si eu calculul asta o data, in martie, si am preferat ca eu sa dau banii cu o mana si cu cealalta sa iau produsul, nu am riscat sa trimit bani.

Succes la cumparaturi.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Citeste te rog Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

Stie cineva RCD 300 are iesire de sw? Ca sa stiu daca imi voi schimba si player-ul daca imi pun sw. Merci

Link către comentariu

nu are iesire de subwoofer RCD 300, dar i-o faci singur... : "hi- low converter"

Link către comentariu

Am consultat site-ul si, cu parere de rau, trebuie sa spun ca pretul m-a dezumflat. Am facut niste calcule si daca il iau direct (nu am emotii cu banii) ies semnificativ mai ieftin iar de grabit nu ma grabesc.

Asta este, ce sa-i faci, banii conteaza. Daca era o diferenta mica nu contau 2 mil acolo ...

Link către comentariu

@kalu

merci! am sa ma interesez cum sa fac cu hi-lo converter exact. daca tu ti-ai facut asa da-mi si mie un mesaj sa-mi explici te rog sau scrie aici

Link către comentariu

citeste topicul pagina cu pagina...si nu mult in urma o sa gasesti un link spre asa ceva...si cum se monteaza..:lol:

Link către comentariu

Uitati cum vine un dvd 2DIN pe golf 5 . www.****************************

yakuzza

este interzisa postare de anunturi de vanzare in topicurile tehnice... Exista Google, cine doreste sa vada un 2DIN pe G5 poate gasi f usor, nefiind nevoie sa intre pe linkul unde-ti vinzi tu masina

Ai avertisment verbal

Modificat de dudu
editare post
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!