Jump to content

Muzica din Golf

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

la celelalte iesiri nu ai ce sa instalezi... :lol: trebuie doar pusi pini pe mufa...canalele spate sunt exact deasupra la cele prezente deja...asa ca nu mai cere bani ptr "instalare" :lol: (si fader apare automat la prezenta celorlalte 2 difuzoare - nu pot garanta dar asa stiu...)

Modificat de kalu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

93

• im.guzu

53

• AlexBanu

40

• Cily

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma refeream la montajul boxelor.adica tras fire pana la cd.nu urmaresc sa ma imbogatesc de pe urma asta

Link către comentariu

intrebare:

care varianta vi se pare mai buna?

http://www.witson.com/view_pro.php?id=1154

sau

http://www.witson.com/view_pro.php?id=1179

ma intrebam daca al 2-lea are slotul de card pt navigatie in unitatea gps, iar cel de pe W2-D722V este separat?

ce are asta, si nu are celalalt? A2DP, care mi se pare o chestie mishto

de pe asta oare cum se acceseaza gps-ul? ca alalalt are buton...

daca stiti ceva, astept pareri si sfaturi...

numa bine

Link către comentariu

daca esti hotarat, baga mare... dar tu ai gasit in romania distribuitori de asa ceva?

Link către comentariu

Salut,

Am gasit printr-un prieten dar vreau sa stiu cum sta treaba cu ele . Sunt bune de ceva , nu sunt , daca da cat de bune sunt si etc .......

Astept pareri !

Link către comentariu

Am eu Hertz puse pe fata in incintele originale de pe MK4, nu mai stiu ce model am, sunt foarte multumit de ele in combinatie cu un Alpine ca si HU.

Si de gasit se gasesc, in Timisoara este cel putin o firma de profil ce are asa ceva de vanzare.

Link către comentariu

O scurta

Link către comentariu

Eu cred ca este un contact imperfect care la tensiune mai mare inchide mai bine. Ai doua optiuni:

1. Lasi masina la garantie o zi si o rezolva cei de acolo;

2. Te apuci tu si verifici riscind sa strici ceva demontind fata interioara a usii.

Succes.

Link către comentariu

te duci la garantie fara discutii ca altfel iti imputa astia ca cinestie ce ai stricat si adio garantie..:)

nu poate fi ceva grav...parerea mea este ca e unul din firele ce leaga membrana dif'ului de contacte...

Link către comentariu

Repet intrebarea :icon_thumright: :

Salut,

Vreau sa-mi schimb boxele de pe masina din semnatura si as vrea sa merg pe Hertz ( http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm ). Ce parere aveti sau ce mi-ati recomanda ?

Numai bine.

salut, Hertz sunt foarte bune (parerea mea), dar este important daca le legi direct la HU sau prin amplif. Pentru cele DSK, am inteles ca merg foarte bine si pe HU original de Golf 5. Eu am Hertz ESK165 (100W rms) si le-ar cam trebui amplif.

Link către comentariu

pt mine nimeni niic o idee?

Link către comentariu

angel eye W2-D722V am inteles ca nu stie sa citeasca I-Go. Singurul care merge pe el este Rute66 care nu are harta Romaniei detaliata cum o are I-Go. Deci mai bine W2-D720V

Link către comentariu

GPS box for W2-D732H&W2-D716T&W2-D713T&W2-D719T &W2-D722V(GPS-400)

GPS Features:

Map supported: Route66,TOMTOM, IGO,DESTINATOR etc.

Operation system: Windows CE 4.2

Processor: SAMSUNG High performance processor S3C2440A-40, Max.main frequency 400MHZ.

EMS Memory :64MB SDRAM

Storage device: 128MB NAND FLASH,Support SD Card.

Display output : CVBS+S-VIDEO output. (Resolution:320*240) or simulation RGB output .

Audio output: Stereo output of CD tone.

GPS specification: Adopt SiRF STAR III 20 channel and excessive high sensitivity GPS receiving module REB-3310, Orientation sensitivity reach -159dBm, Orientation presicion<10M,Orientation time of cold boot is 42S,Orientation time of warm boot is 35S,Orientation time of hot boot is 1S.

Power specification: Connect car power DC12V,Current<500mA;Max power

Consumption:4.5W(12V/360mA),Normal power consumption 3W(12V/250mA).

aici scrie k merge si igo...

nu vad de ce nu ar merge, atat timp kt are windows CE...

Modificat de angel eye
Link către comentariu

Revin cu o

Link către comentariu

aleodor...daca nu ma insel..cred ca ti-am raspuns odata... si sunt aproape sigur ca e ce ti-am zis eu...:)

Link către comentariu

Am si eu o problema cu boxele din usile din spate: cand dau muzica(mai ales melodii care au bass mai puternic) aproape de jumate la sonor imi suna ff urat, se aude un barait si e deranjant ca e la urechea mea. Am fost la reprezentanta, au reusit sa mai stranga suruburile dar acuma parca suna mai tare si mai urat. Stie cineva ce ar putea fi? Chiar asa de proasta e calitatea la boxele oferite de vw? ZIce ca daca vreau sa le schimb trebuie sa imi preia firma garantia pe partea electrica a masinii. Acuma chiar nu e ceva normal sa iti sune boxele asa la o masina luata de 1 sapt si acum sa aibe 1200km facuti pe drum destul de bun si condus cu atentie. Astept un raspuns de la cineva care poate da o idee despre cum se poate rezolva sau chiar trebuie sa schimb boxele??? ;) :)

Link către comentariu

hm, problema e ceva mai complexa:

1. nu are unitatea destula putere si atunci nu boxele sunt de vina. sau le poti considera vinovate si le poti inlocui cu ceva mai putin consumator de curent.

2. ai distorsiuni de la fetele de usa, asa cum am eu, si trebuie sa bagi banii in rigidizare si insonorizare. costa mult. anul trecut era vreo 5 milioane o usa.

3. am observat ca la vw pozitia volumului e cam relativa, adica daca il dai la jumatate nu inseamna ca mai ai putere inca pe atat si ca ar duce cine stie ce boxe, iar cea mai buna solutie e sa scazi din bass si din medii (la mine si cu ele scazute nu pot trece de jumatate, dar macar se aude foarte clar si tare).

Link către comentariu

hmmm...pe langa ce a spus c6t9 depinde si ce reglaje ai folosit...

oricum calitatea nu e f buna la sonorizarea golfului...dar cu basul la maxim eu nici nu ma apropii de jumate..pe cand cu el pe minim sau aproape de minim pot da destul de tare si se aude clar...

sa nu crezi ca poti obtine un bas puternic si clar...ptr asta trebuie adaugat subwoofer...

Link către comentariu

Parerea mea e ca aceste boxe de pe golf chiar au o frecventa foarte buna,un bass placut la frecventa joasa, chiar apropiat de subwoofer. DAR la un volum mic.Este normal daca va ganditi la incinta subwooferului. Cum va inchipuiti sa reziste fetele de usi la acelasi volum cu care dai intr-un subwoofer.Vrei performante bagi sw, concluzia mea e ca sunt perfecte boxele vw atata timp cat nu vrei sa le transformi in subwoofere, cu toate ca si ale mele mai zbarnaie dar din acelasi motiv,le confund cu sw. Bafta

Link către comentariu

Mulţumesc de răspuns. Din greşeală nu am văzut răspunsul care

Link către comentariu

Parerea mea e ca aceste boxe de pe golf chiar au o frecventa foarte buna,un bass placut la frecventa joasa, chiar apropiat de subwoofer. DAR la un volum mic.Este normal daca va ganditi la incinta subwooferului. Cum va inchipuiti sa reziste fetele de usi la acelasi volum cu care dai intr-un subwoofer.Vrei performante bagi sw, concluzia mea e ca sunt perfecte boxele vw atata timp cat nu vrei sa le transformi in subwoofere, cu toate ca si ale mele mai zbarnaie dar din acelasi motiv,le confund cu sw. Bafta

din pacate nu sunt de acord cu tine. Pe G5 TL (al meu cel putin, MP3 stock + 4 boxe fata), se aude execrabil, indiferent cu ce compari la aceasi bani. In Astra H (de ex), se aude muult mai bine bass/inalte. La Golf nici nu am indraznit sa dau la mai mult de 1/2 din volum. E groaznic, chiar si cu inalte/bass la min. Poate tu ai alt sistem/boxe pe masina...

Link către comentariu

Pai ce pretentii ai la sistemul stock? :P

Eu am platit in 2005 vreo 450 eur pentru RCD300+ cu 10 difuzoare.Acum cateva luni am schimbat RCD-ul cu un RCD500 cu MP3 si magazie de 6CD in el.Ca si calitate a sunetului s-a simtit o modificare pozitiva insa si cu RCD300 care il aveam se auzea bine.Eu sunt foarte multumit de cele 10 difuzoare si RCD500... :lol:

Link către comentariu

s-o fi auzind cu " o frecventa foarte buna,un bass placut la frecventa joasa, chiar apropiat de subwoofer " numai ca la volum f scazut si cu nivelul bass-ului sus, dar cand vrei putina putere la bassul acela placut...nu ai unde sa o gasesti...cu cat cresti volumul...incep distorsiunile ...

eu mi-am adaugat un subwoofer rezonabil ptr un bass placut, ca cel al unui sistem audio bun...insa ptr un bass f puternic..trebuie un subwoofer putrnic si un amplificator puternic...:lol:

Link către comentariu

Dar eu am subwoofer tare si statie, si nu recomand :lol::))

Pe parbriz a aparut o fisura (de vreo 20 cm) exact in centru unde e prinderea oglinzii, adica unde vibra cel mai tare... acele de la turometru si vitezometru vibreaza vizibil, la fel ca volanul, si restul bordului... am inceput sa am unele probleme de citire la RCD, acum ascult in majoritate cd-uri din magazie.

Ca si o concluzie... s-ar putea sa vand muzica :lol:

Dar parca nu ma lasa inima... :D :(

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!