Jump to content

Visul meu de 4ani

HELLYH

Postare recomandată

In urma unei sesiuni foto intr-o zi cu soare, va dezvalui "in premiera" visul meu, WRC-ul de la tara :)

• Proaspat achizitionat dintr-un orasel de 15,000 de locuitori in Germania - 59,000 km
  • A3 Sportback 2.o Tdi, 140CP, Ambition, Lava Grau - Mai 2005
  • ABS, ESP, Jante 17 inch - 5 spite, Dublu climatronic, scaune sport incalzite
  • Volan, schimbator, frana de mana - piele
  • Audi Symphony, OPEN SKY
  • Oglinzi electrice, proiectoare

Dupa o scurta perioada perioada de "acomodare" cred ca va urma o infuzie de cai putere/cuplu - din soft.

Deocamdata il las "curat" si ce urmeaza mai vedem.

Mai scurtez vorba si atasez si cateva poze, ca sa vedeti concret opera nemtilor.

Pozat cu "ruda de la oras", tot intr-o zi cu soare...

post-12636-1220904355_thumb.jpg

post-12636-1220904410_thumb.jpg

post-12636-1220904419_thumb.jpg

post-12636-1220904440_thumb.jpg

post-12636-1220904467_thumb.jpg

post-12636-1220904484_thumb.jpg

post-12636-1220905732_thumb.jpg

post-12636-1220905742_thumb.jpg

post-12636-1220905764_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare!!... :) no comment!!ff frumoase masinutele..."cand voi fi mare",asa ceva o sa am si eu!sa le folosesti sanatos!

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos! Cat te-a costat ?

Multumesc...pai i-am dat neamtului de la Marchall Automobile 18700 EUR si cu drum, cazare, revizie si diagnoza(care vor urma), presuri originale, taxe inmatriculare am rotunjit pana la 20000. Fara CASCO si RCA.

Partea proasta este ca SYMPHONY-ul ei nu citeste MP3, are doar magazie de CD-uri. Ma cam chinuie copiatul muzicii pe disc si se simte mai ales la distante mari. Cred ca mai bine iau un adaptor de SD si termin balciul.

Link către comentariu

Superb exemplarul, :P l-am vazut live si arata mult mai bine decat in poze.... :icon_thumright:

Oricum este unul dintre cele mai reusite modele ale grupului VAG.

Hellyh sa-l stapanesti sanatos si multi km fara incidente!

Foarte frumoasa si ultima poza :)

P.S. Recomand asa: - soft TCM

- folie fata, spate, luneta - 50%

- tips-uri

- pedale

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

...

Partea proasta este ca SYMPHONY-ul ei nu citeste MP3, are doar magazie de CD-uri. Ma cam chinuie copiatul muzicii pe disc si se simte mai ales la distante mari. Cred ca mai bine iau un adaptor de SD si termin balciul.

:lol: Cum "legi" adaptorul SD de Symphony?

Modificat de 91WRC
Link către comentariu
  • 3 months later...
...

:lol: Cum "legi" adaptorul SD de Symphony?

uite...zic baietii in linkul de mai jos. totul e sa vad daca nu merita mai bine sa caut un Navi plus ...second si rezolv mai multe probleme. poate s-au mai ieftinit cu criza asta :lol:

http://vwforum.ro/index.php?showto...&hl=adaptor

Link către comentariu

faina jucaria. sa te bucuri de ea. eu am trecut de la a4 2003 la a3 2008. sincer ,is f multumit. nu detaliez aici , ca nu e cazul.

Link către comentariu

:) :( Beton masinuta, s-o stapanesti sanatos fara evenimente :P :icon_thumright:

Link către comentariu

HellyH - vezi ca sunt multi care au la vanzare RNS-E-uri (in special in afara), acum stiu ca s-am mai si ieftinit- ~600 eur

Spor la modificari! :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!