Jump to content

Cutie Multitronic Audi A4 , 1.9TDI, 131CP, 07/2004

cozmisu
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Un prieten foarte bun de-al meu a gasit sa cumpere un A4 din 07/2004 (iese 2005 in carte), motor 1.9TDI, 131CP.

Masina este excelenta insa nici unul dintre noi nu stie mai nimic despre aceasta cutie de viteze: MULTITRONIC.

Cine ne poate oferi cat mai multe detalii ramane amicul meu dator cu o bere. :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Ce te intereseaza?

multitronicez4.jpg

Multitronic este prima cutie de viteze fara trepte care transmite un cuplu motor de pana la 310 Nm. Puterea motorului este transmita printr-un lana articulat care este intins intre doua perechi de dicuri conice. Prin atragerea si respingerea perechilor de discuri conice, raportul de transmitere este schimbat fara salturi. Acustica motorului si zgomotele din interior sunt micsorate prin nivelul scazut al turatiei iar confortul creste. Multitronic determina consumuri de carburant mai mici dacha o cutie de viteze automata in 5 trepte si partial valori mai bune decat o cutie de viteze manuala. Caracteristicile sportive sunt pastrate. La o conducere normala se evidentiaza faptul ca multitronic accelereaza mai bine decat o cutie manuala. Pe mod manual pot fi alese 6 salturi de comutare programate iar momentul franei de motor poate fi folosit tintit.

Mai gasesti pe forum informatii. Ex:

Cutia Multitronic De Pe Audi A4 Dupa 2005

Cutie multitronic, probleme

A4 1.9 Tdi 130ps, Multitronic - Prnds Clipeste

Modificat de last
Link către comentariu

Astazi m-am intors, dupa un drum de 2800 km, din concediu! Am fost foarte multumit de modul cum s-a comportat masina cu aceasta cutie! Confortul a fost maxim...am mers pe serpentine 150 km incontinuu, fara sa simt nici o problema! Diferenta fata de cutia manuala a celor din jur, in trafic, este extraordinara! M-am jucat cu toate modurile posibile....sport, manual, drive atat pe autostrada cat si pe serpentine si efectul este de nedescris!!! Curbele,din scurt, la 180 grade sunt o placere! Demarajul este de vis la iesirea din curbe! Zgomotul simtit in masina este minim. Am consumat 6.7 l/100km, viteza medie 78 km/h in tot acest timp! Am alimentat cu 63 litri motorina la plin fata de 58 l pentru un Audi A4, motor 115 CP, manuala 5 viteze, cu care am mers partener tot concediul, cot la cot! Multitronic este o cutie de viteze de vis pentru cine si-o doreste si are grija de ea!

Modificat de Leo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!