Jump to content

White Golf

Nilab

Postare recomandată

Buna ! M-am decis sa-mi prezint si eu masinuta ! Dupa indelungi cautari si variante de masini de pe piata, am ales un golf4, si ma felicit pentru alegerea facuta ! :( Asadar am achizitionat un golf4, an fabricatie 2003, 1600cmc,BCB, 105 cp.Dotari abs,esp...ma rog, toate alea, geamuri electrice fata-spate, climatronic, inchidere centralizata. Planuri de viitor: folie geamuri spate si luneta , cotiera si dupaia mai vad eu :rolleyes:

Si o poza, deocamdata ! :(

post-19668-1220797161_thumb.jpg

Modificat de vw alb
Link către comentariu
arata bine masina, si destule dotari ai pe ea, cat te-a costat?

Salut ! Ma costat 7900 E, binenteles fara celelate taxe

post-19668-1220800122_thumb.jpg

Modificat de vw alb
Link către comentariu

Felicitari in primul rand.

Niste jante mai mari si o folie imitatie de carbon pe capota cred ca ar prinde-o foarte bine :(

Cum ti se pare motorul? Trage bine?

PS: Nu ai BC?

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

:( sincer mi se pare cam lenes, trebuie turat dincolo de 3000 ca sa te poti baza pe el la depasiri, dar cind ma gindesc ca aveam de gind sa-mi i-au un 1,4....ma felicit acum !Parerea mea ca un 1,8 ar fi mult mai indicat ! Jantele sint 205/55 R16, dar am si cele de tabla pt iarna de 195/65 R15 :(

Nu are computer de bord, dar nici nu am vrut asa ceva.

Modificat de vw alb
Link către comentariu

Cum adica nu ai vrut BC??? :rolleyes:

S-o stapanesti sanatos!

P.S daca ti se pare lenesa si nu esti multumit de ea..de ce ai luat-o? la 8000E sigur gaseai un motor mai mare..

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Nu am zis ca nu sint multumit de ea, doamne fereste, iti dai seama ca nu o luam daca era asa! Dar cu timpul iti doresti ceva mai mare si mai tare...nu? :rolleyes:

Modificat de vw alb
Link către comentariu

Frumoasa masina! Prima mea dragoste a fost Golf4 :)

Ca planuri de viitor iti recomand:

1. eleron luneta R32 (gasesti ieftin aici ) poti sa il vezi in topicul Golfului meu.

2. triple (ce ai tu este modelul vechi) iti recomand Hella Magil Colors (ar da bine pentru ca sunt negre, in contrast cu albul tau si eventuala folie care o pui) le poti vedea aici

3. sa scapi de benzile alea reflectorizante de la usile din fata ...

4. vopsirea bandourilor de pe usi si bari si a manerelor in culoarea caroseriei i-ar da un aer mai highline

5. cotiera eu mi-am cumparat de la Codatel pe care ti-l recomand

Iar daca vei face cele de mai sus, va merita si faruri de GTI (cele cu interiorul negru) ca sa fie contrastul-contrast ;) Oricum, albul mi se pare super, poti face multe cu el, plus ca e din nou la moda ... se poarta.

In rest ... sa te poarte sanatos :rolleyes:

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri si pt sfaturi.Numai bine iti doresc !

Modificat de vw alb
Link către comentariu

Salut ! Ma costat 7900 E, binenteles fara celelate taxe.

Modificat de vw alb
Link către comentariu

Sa-ti traiasca! Cat mai multi km fara incidente neplacute!

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu

vw alb - frumoasa masina! stai linistit ca daca stii sa-l exploatezi corect nu e lenes :Driver: orice benzinar isi arata puterea de la 3000 in sus :D

Hai cu mai multe poze s-o vedem mai bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!