Jump to content

Cod piesa rama 2DIN

falcone2002
 Share

Postare recomandată

Va salut.

Am un audi A4 B7 din 2006 cu audi concert 2 pe care as vrea sa-l scot si sa montez in locul lui o navigatie.

Stiu ca am nevoie pentru aceasta operatie de o rama 2din cu care sa o inlocuiesc pe cea 1din existenta acum pe masina mea.

Am incercat sa le explic celor de la dealerul Audi din BV ceea ce am nevoie, dar degeaba, nu m-au inteles si mi-au cerut codul de piesa.

Poate cineva sa ma ajute cu un cod pentru rama aceea 2din?

Am vazut si aici mai multe rame, dar nu stiu care din ele se potriveste pe masina mea.

Va multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti multumesc.

Acum mai trebuie sa gasesc pe cineva care se si pricepe la montaj ca nu m-as baga eu ( contra cost )

:D

Link către comentariu

• Administrator

Vezi si in topicul asta. Colegul Ice_2K a facut un asemenea upgrade.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Si eu as avea nevoie de un cod pentru o rama la un Audi A4 1.9 TDI din 2001. Are casetofonul din fabrica, care este mai mare decat cele stas de acum. As avea nevoie de cod pentru rama panoului central al bordului (cass, clima) care este dintr`o singura bucata cu decupajul standard pentru cass, al "zilelor noastre" ca sa ii spun asa. Merci anticipat

Modificat de Phonique
Link către comentariu

Hai salut !

Acceasi problema o am si eu. A scos Concert-ul din masina, si am montat un CD player Sony. Cel care a schimbat CD player-ul, a gasit o rama, insa arata janic. ( parerea mea este ca nu a fost montata corect). Ii rog pe cei care au facut astfel de modificari sa imi indice modelul ramei , si eventual furnizorul..

Multam !

photohm5.th.jpg

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • Administrator
parerea mea este ca nu a fost montata corect

Pai rama e montata invers (cu susul in jos) de-aia arata asa. :blah:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!