Jump to content

cum scot beepurile de la radio?

audibc
 Share

Postare recomandată

la un sistem audio audi concert cum fac sa scap de beepurile enervante care se aud cand nu prinde bine postul de radio?!?! (cred ca asta e cauza lor) multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiti sau nu vreti sa vorbiti cu mine? :icon_bounce: :banghead:

Link către comentariu

Sunt interzise, de asemenea, posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. Acestea vor fi sanctionate cu warning.

Sorry.

Link către comentariu

Beepuri..habar n-am..asa am si eu la un A4 1.6 pe benzina din 1996 care l-am adus pt piata. Merge ce merge apoi incepe sa bipaie. De ce?...Nu stiu

Apoi...la masina din semnatura imi face figuri CD-ul. Adika , nu mai vrea sa citeasca cd-urile..imi tot apare CD ERROR...apoi Radio...ba merge ba nu merge...inclusiv in oras...ma rupe in 2. Mi-am cumparat un dvd player cu ecran din ala ce iese in afara dar totusi sunt oleaca cam reticent sa-l schimb. Prefer masinile ...mai originale...:blink:

Bafta

Link către comentariu

vedeti sa nu fie de la functia TP activata a radiocasetofonului, eu unul asa am patit ... dezactivati prin apasarea butonului TP aceasta functie de informatii in trafic si nu o sa mai bipaie, cel putin la mine asa a mers :offtopic:

Link către comentariu

sau din meniu selecteaza modul de cautare confort, nu seek

Link către comentariu

am dezactivat TP-ul..vad ca nu mai beepaie..deocamdata. multumesc fain!

Link către comentariu

• 2 months later...

Pai TP sunt informatiile din trafic si de aceea bipaie...si eu am patit la fel si nu stiam de la ce e...si era enervant..Dupa dezactivarea lui nu am s-a mai produs nici un beepait.Deci cat il ti dezactivat nu o sa mai bipaie(adik permanent nu deocamdata).

Link către comentariu

Sal

Aceeasi prbl o am si eu; cd-urile kre mi le fac eu acasa, audi concert imi afiseaza ff des eroare, nu intampin greutati cu cele originale...dar nu toata muzik care imi place o gasesc pe piata; asa k ieri mi-am luat un modulator si surpriza...am fost nevoit sa conduc vreo 30 km cu acele bip-uri enervante.Deocamdata, nu am incercat solutia voastra (masina fiind la garaj) dar daca va merge va multumesc anticipat

Link către comentariu

la mine a mers. am scapat de beepuri. tine apasat lung pe TP. asta-i tot.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!