Jump to content

VW GOLF 3 NEL

Nel

Postare recomandată

Frumoasa masinuta! Imi place foarte mult ce treaba ai facut la faruri. Cand trec prin Avrig, sper s-o vad live.

Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nel

37

• nutzuXXL

4

• Adrian_S

4

• Circoloco

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai daca nu ne intalnim asa.. ar fi fain sa vi la intalnirile saptamanale...vinerea la 18 ..in parcare la pensiunea Dumbrava ( langa Hilton) :angry: vezi : intalniri vw forum- intalniri spontante- sibienii de pe forum! :blink:

Link către comentariu
  • 1 month later...

:Driver:...mi-am luat stopuri noi :blush:..si nuca+husa care are cusatura verde...

post-31186-1251566589_thumb.jpg

post-31186-1251566640_thumb.jpg

Link către comentariu

arata foarte bine nuca si manseta de colour concept . cred ca ar fi dat mai bine niste stopuri cristal alb+ rosu , dar oricum , sunt o evolutie fata de stopurile stock . multa bafta in continuare

Link către comentariu

:Driver: Foarte frumoase stopurile!Vad ca ai adaugat si sticker-ul pe galben :blush:

Link către comentariu

stopurile nu erau in plan.....dar....am dat de ele...si nu am stat prea mult pe ganduri..:Driver:....mersi de aprecieri

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
VW FEST :D ..frumoasa zi

Frumoasa masinuta...si acum vrei sa scapi de ea?

Uite si dricul meu langa Broscuta, dealtfel este singura poza in care apare. :icon_thumright: dscf4005modif.th.jpg

Modificat de Borisake
Link către comentariu

Te-am vazut vineri, dar un pic cam tarziu si nu te-am putut sa te salut cum trebuie. Arata foarte bine cu stopurile alea. Cu ce masina vrei s-o schimbi?

Link către comentariu

borisake...nu ca vreau sa scap de ea...vreau doar sa o schimb :blink:

:icon_cool: tracto...da..masina vreau sa o vand....cu siguranta ca o sa raman in grupul VAG....as vrea un vento :blah_:

Tenny...mi-am dat seama ca m-ai vazut tarziu...oricum te-am depasit destul de greu :blink:...mergi cam tare :blink:

Modificat de Nel
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

........in sfarsit e gata si blocul de aer....mai trebuie puse leduri verzi la ceasuri si gata :D...:icon_thumleft:

post-31186-1255872346_thumb.jpg

post-31186-1255872354_thumb.jpg

post-31186-1255872409_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

da... asa mai merge. buan treaba abia astpt sa vad cum itzi iese si ceausl. pana atunci sper sa indeplinesti visul :Driver:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!